Sari direct la conținut

VIDEO Cântărețul belgian Stromae lansează un film cu ultimul său turneu care a fost oprit din motive de sănătate

HotNews.ro
Stromae / FOTO: JOHANNA GERON / Belga Press / Profimedia
Stromae / FOTO: JOHANNA GERON / Belga Press / Profimedia

Starul belgian Stromae a anunțat marți pe rețelele sale de socializare un „film” bazat pe imagini din turneul său european „Multitude”, pe care a trebuit să-l întrerupă în mai 2023 din motive de sănătate, relatează AFP.

Spunând că are nevoie de „odihnă”, și-a oprit complet turneul, care era deja parțial oprit, deși ar fi trebuit să dureze până în decembrie 2023. El trebuia să concerteze în mai multe orașe din Franța, Belgia și Germania.

„Vă mulțumesc din suflet pentru sprijinul vostru”, a scris el marți într-o postare pe rețelele de socializare. „Bunătatea și empatia voastră, după anularea turneului, m-au emoțoinat enorm.”

„Sunt conștient că această situație poate să-i fi dezamăgit pe unii și mi-aș fi dorit să închei aventura Multitude într-o notă mai bună. De aceea, împreună cu echipa mea (…), am adunat și editat toate imaginile existente legate de show-ul live într-un film. Am vrut să vă ofer oportunitatea de a vă bucura gratuit de spectacol sau pur și simplu pentru a-l retrăi”, anunță el.

„Vor urma mai multe informații în curând, sper să vă placă filmul”.

Epuizat după un turneu mondial în urma albumului „Racine Carrée” (2013), Stromae a cedat depresiei la sfârșitul anului 2015, suferința psihică fiind agravată de efectele secundare ale unor pastile.

Cel care se numără printre cei mai ascultați artiști de limbă franceză din lume a revenit în sfârșit pe scenă în 2022, pentru a prezenta „Multitude”. Acest al treilea album i-a permis să câștige alte două premiii Victoire de la Musique, echivalentul francez al premiilor Grammy americane.

El și-a mărturisit „gândurile sinucidare” în „L’enfer”, o melodie cu un puternic ton autobiografic lansată în 2022.

INTERVIURILE HotNews.ro