Sari direct la conținut

Caru' cu Vedete: Abramovici la betie: Mi-am dorit-o mult pe Adriana Lima; Romanita a pozat sexy intr-un calendar; Bahmu, internata de urgenta

HotNews.ro

Abramovici la betie: Mi-am dorit-o mult pe Adriana Lima. A baut un pahar cu vin in plus si… “a comis-o”. Miliardarul rus Roman Abramovici, 42 de ani, a marturisit recent, in fata unor prieteni cu care se afla la un sprit, ca dupa divortul dureros prin care a trecut si-ar fi dorit-o mult ca iubita pe frumoasa brazilianca Adriana Lima, 27 de ani, scrie Libertatea.

Romanita a pozat sexy intr-un calendar. Creatoarea de moda sarbatoreste majoratul afacerii sale intr-un mod de-a dreptul inedit. Romanita a ales cele mai bune 12 fotografii ale sale si a realizat un calendar, asa cum a facut-o si in ’91, la debut, scrie Cancan.

Ramona Badescu, 200 de amenintari cu moartea! Ridicata in slavi de italieni, pana sa intre in politica, iata ca Ramona Badescu trece, acum, prin clipe de cosmar. Saptamana trecuta, a primit pe mail peste 200 de mesaje de amenintare, dar si nenumarate injurii si jigniri, ea fiind hulita de gruparile extremiste din “Cizma”, scrie Click.

Raduleasca: „Prea multi ticalosi si prea multe scursuri printre ziaristi“ Pana sa divorteze de Elan, Mihaela Radulescu era o vedeta de televiziune apreciata, ajunsese un model de femeie. O data cu divortul si noua idila cu un barbat mai tanar decat ea, Raduleasca a devenit subiect de barfa pentru toata lumea. Imaginea pe care a construit-o ani buni a fost demolata cat ai zice „peste”! Pasiunea pentru Dani Otil i-a distrus imaginea de femeie model si relatia cu presa, care, intr-o vreme, o ridica in slavi, scrie Atac-online.

Bahmu, internata de urgenta. Adriana Bahmuteanu este gravida in patru luni cu al doilea copil si, chiar daca vedeta spunea recent ca de aceasta data sarcina decurge mult mai usor, iata ca, din cauza efortului depus in ultima perioada, ea era cat pe ce sa piarda copilul. De vina au fost programul foarte incarcat si filmarile de la Kanal D, care sunt din ce in ce mai solicitante si mai obositoare pentru viitoarea mamica, scrie Libertatea.

A parasit-o milionarul englez. Fosta componenta a trupei Trident si-a mai vazut naruit un vis. Relatia cu milionarul englez Oliver Morley, despre care ea sustinea ca este cea mai frumoasa poveste de dragoste din viata ei, a ajuns la final. In urma unor neintelegeri, cei doi s-au certat, Loredana intorcandu-se la viata ei din Romania. In fata prietenilor, ea a afisat o mina trista, explicandu-le ca s-a despartit de Oliver pentru ca acesta insista ca ea sa se mute definitiv la Londra, oras cu care ea nu s-a acomodat, scrie Cancan.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro