Sari direct la conținut

Caru' cu Vedete: Accident nefericit pentru ea, fericit pentru privitori! DJ Harra a aratat tot intr-o tinuta mult prea mulata; Nicoleta Luciu si-a dat verigheta jos de pe deget; Iulia Albu si o alta vedeta de la noi au impartit acelasi barbat! Uite cine face dezvaluiri

HotNews.ro
CARU CU VEDETE, Foto: Colaj foto
CARU CU VEDETE, Foto: Colaj foto

Accident nefericit pentru ea, fericit pentru privitori! DJ Harra a aratat tot intr-o tinuta mult prea mulata! Prezenta la un eveniment monden, bruneta a ales sa imbrace o salopeta croita dintr-un material foarte subtire si exagerat de moale, care i s-a mulat perfect pe zonele intime. A mixat in sanii goi, zona a trupului ei devenita deja celebra publicului ei si nu numai, insa nimeni nu s-a asteptat sa mearga mai departe! Nici chiar ea” Zilele trecute, DJ Harra a raspuns pozitiv invitatiei la un eveniment monden cu tematica „bussines”. Bruneta nu a venit imbracata in taior, ci intr-o salopeta care a facut-o sa devina instant principala atractie a serii. Mulata perfect pe trup, tinuta lasa sa se vada in cel mai mic detaliu intreg „relieful” zonei intime, lucru remarcat de cei prezenti, dar si de obiectul aparatului de fotografiat, scrieCancan.

Nicoleta Luciu si-a dat verigheta jos de pe deget. Ce mesaj vrea sa transmita. Asta s-au intrebat si vedetele care au particpat la un eneviment monden, impreuna cu bruneta. Dupa 7 luni de la scandalul presupusului amantlac al lui Zsolt Csergo cu o antrenoare de kangoo jumps, Nicoleta Luciu a facut un gest care l-ar putea pune pe ganduri chiar si pe sotul ei. A zambit la soaptele unui tanar misterios si s-a jucat obsesiv cu verigheta, pe care o tine nu pe deget, ci la gat, pe un lantisor. „Faptul ca-ti dai jos verigheta si o pui in alta parte semnifica lipsa partenerului de langa tine si ca-i duci dorul”, a spus un psiholog pentru emisiunea „Acces direct”, anuntaClick.

Iulia Albu si o alta vedeta de la noi au impartit acelasi barbat! Uite cine face dezvaluiri. Iulia Albu este un personaj despre care se scrie si se vorbeste mult. Asta si pentru ca fashion editorul este o prezenta excentrica oriunde si oricand. Se pare ca in urma cu mai multi ani, pe vremea cand era studenta avut acelasi iubit cu o colega, ajunsa si ea cunoscuta in lumea mondena. Se pare ca Iulia Albu si Mirela Boureanu Vaida au fost bune prietene in facultate si chiar au impartit acelasi barbat. Prezentatoarea de la „Mireasa pentru fiul meu” a facut marturisiri despre acea perioada si spune chiar ca fosta sotie a lui Mihai Albu e mult schimbata, informeazaLibertatea.

Prigoana a reusit sa-si faca iubita sa se indragosteasca iremediabil de el! I-a cantat o declaratie de dragoste in franceza! Prima iesire publica in calitate de cuplu a lui Silviu Prigoana si a doctoritei Ramona Cadar a scos la iveala multe lucruri picante din realatia lor. Asa cum CANCAN a descoperit, la prima lor iesire in lume asumata, cei doi au multe lucruri in comun, printre care si un viciu. Taria stinsa cu apa plata le place amandurora si o servesc cu aceeasi placere. In plus, Prigoana si doctorita lui nu au facut nici cel mai mic effort sa ascunda cat de mult se iubesc. Se pare ca Ramona a descoperit in afacerist lucruri minunate si s-a indragostit iremediabil de el. Altfel, nu se explica de ce a reactionat asa in momentul in care in difuzoare a rasunat o piesa de dragoste, scrieCancan.

Andreea Esca, rockerita inraita. Ce poza „obraznica” si-a facut cu sotul ei. Prezentatoarea Stirilor Pro TV isi petrece serile de sambata in compania sotului ei. Pana aici, nimic senzational, insa pasiunea muzicala si de stil pe care o impart cei doi a reusit sa epateze. Andreea Esca s-a „echipat” ca pentru un concert rock al trupei „Rolling Stones”, iar sotul ei, Alexandre Eram, a imbracat un tricou cu logo-ul trupei AC-DC. Desigur, nu au lipsit articolele de vestimentatie din piele si bratarile cu tinte. Andreea si-a facut unhiile cu negru, iar in poza a abordat semnul cu doua degete ridicate, specific rockerilor. „Tonight we rock”, a scris Andreea Esca pe Facebook, anuntaClick.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro