Sari direct la conținut

​Caru' cu vedete:​ Actori celebri cu sânge românesc! Lista impresionantă include și câștigători de Oscar; Scandal la Eurovision 2019. Poliția a deschis o anchetă; Povestea Raniei, înainte de a deveni Regina Iordaniei. Ducea o viaţă normală şi lucra la Apple

HotNews.ro
vedete, Foto: Colaj foto
vedete, Foto: Colaj foto

​Actori celebri cu sânge românesc! Lista impresionantă include și câștigători de Oscar. Ne-am mândrit întotdeauna cu actorii noștri de film sau de teatru. În ultimii ani, Marcel Iureș și Maia Morgestern au reușit să pătrundă la Hollywood în producții blockbuster. Români get-beget care au dus numele țării în Cetatea Filmului. Fie direct, ei născându-se în spațiul carpato-danubiano-pontic, fie prin intermediul străbunilor care au sânge românesc. Dustin Hoffman. Părinții săi evrei au fugit din România în 1937 de teama legionarilor. Natalie Portman s-a născut la Ierusalim, dar străbunica ei din partea tatălui este din România, scrie Libertatea.

Scandal la Eurovision 2019. Poliția a deschis o anchetă. În urma unor sesizări cu privire la vânzarea biletelor pentru evenimentele Eurovision 2019, televiziunea publică israeliană, KAN, a decis să oprească orice acțiune de acest fel pentru investigații. Și poliția statului Israel a demarat o anchetă. La o oră de când s-au pus în vânzare, biletele pentru Eurovision 2019 au fost epuizate. Atât televiziunea publică israeliană, KAN, cât și poliția investighează posibilele nereguli cu privire la vânzare, după ce au fost raportate mai multe nereguli. Până nu se va stabili ce se întâmplă, televiziunea a transmis că vânzarea de bilete a fost oprită pe termen nelimitat, scrie Unica.

Povestea Raniei, înainte de a deveni Regina Iordaniei. Ducea o viaţă normală şi lucra la Apple. Rania Al-Yassin s-a născut pe 31 august 1970, avându-i ca părinţi pe Faisal Sedki al-Yassin, de profesie medic pediatru, şi pe Ilham Yasmin, casnică. Rania era copilul mijlociu al familiei, avândo soră mai mare, pe nume Dina, şi un frate mai mic, Magdi. Prima paşi în ale educaţiei au fost făcuţi la o şcoală privată din Jabriya, Kuwait, numită ”New English School”. În 1987, însă, când a început educaţia universitară, Rania a plecat către Cairo, Egipt, unde a fost acceptată ca studentă a Universităţii Americane, pentru a studia afacereri şi ştiinţa calculatoarelor, scrie Click.

Prima soție a lui Reghecampf, vizită în România! Unde locuiește acum. Înainte de căsnicia cu impresara Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana. Cei doi au împreună un băiat care locuiește în prezent în Germania, alături de mama lui. Recăsătorită cu un cetățean de origine germană, Mariana – proprietara unui salon de înfrumusețare – vine periodic în România, unde își vizitează rudele. Recent, prima soție a lui Reghe s-a întors în București pentru a participa la ziua de naștere a unui bune prietene, Cristina, prilej cu care Mariana s-a fotografiat alături de sărbătorită într-un cunoscut local din Capitală, potrivit Verdict.

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul nașterii! Fetița ei este sănătoasă. Andreea Bălan a născut, luni, și în timpul nașterii a suferit un stop cardio-respirator, a anunțat soțul acesteia, George Burcea. ”În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment ea este stabila. Fetița noastră, Clara Maria, este sănătoasă și cântărește 3.2 kg. Va mulțumim pentru mesaje și vă vom ține la curent cu starea de sănătate a Andreei”, a fost mesajul postat de George Burcea pe pagina de Facebook a artistei, potrivit Libertatea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro