Sari direct la conținut

Caru' cu vedete: Adriana Bahmuțeanu a făcut testul antidrog. Care este motivul; Reacția lui Meghan Markle după ce o femeie i-a spus că e „o doamnă grasă”; Prințul Philip a fost implicat într-un accident de mașină

HotNews.ro
vedete, Foto: Colaj foto
vedete, Foto: Colaj foto

Adriana Bahmuțeanu a făcut testul antidrog. Care este motivul. Adriana Bahmuțeanu s-a supus unui test antidrog, după cum a anunțat pe contul său de socializare. Ea a afirmat că acesta a ieșit negativ, însă rezultatul oficial îl va primi săpămâna viitoare, luni. „Stați liniștiți! Am făcut testul antidrog și a ieșit bineînțeles, negativ! Rezultatul oficial îl voi primi luni, cu „ștampila pe timbru”. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere!!!„, a scris vedeta potrivit Libertatea.

Reacția lui Meghan Markle după ce o femeie i-a spus că e „o doamnă grasă”. Peggy McEachrom, o femeie din Jamaica, i-a străns mâna și a vrut să o complimenteze pe ducesă, spunându-i că este „o doamnă încântătoare”, apoi a arătat cu degetul spre pântecul lui Markle, numind-o „doamnă grasă”. „Ce doamnă încântătoare ești! Dumnezeu să te binecuvânteze! Și ești o doamnă grasă”, i-a spus aceasta. Ducesa de Sussex a izbucnit în râs și a răspuns: „Sunt de acord!”, spre amuzamentul celor prezenți, potrivit Digi24.

Prințul Philip a fost implicat într-un accident de mașină. Prințul Philip a fost implicat într-un accident de mașină, joi după-amiaza, pe drumul din Sandringham Estate. Ducele nu a suferit răni externe sau interne. Palatul Buckingham le-a confirmat celor de la E! News că Prințul Philip, în vârstă de 97 de ani, a fost implicat într-un accident rutier, joi după-amiaza. Din fericire, acesta nu a fost rănit. „Ducele de Edinburgh a fost implicat într-un accident rutier cu un alt vehicul în această după-amiază. Ducele nu a fost rănit”, a declarat un purtător de cuvânt al familiei regale, citează Elle.

Cum a reacționat când i s-a spus că nu e destul de bună pentru Princeton. Michelle Obama a terminat școala la Liceul Whitney M. Young din Chicago și și-a dorit să urmeze studiile superioare la Universitatea Princeton, acolo unde studia și fratele său mai mare. Dar când a mers la prima întâlnire cu profesorul coordonator – o femeie despre care Michelle spune că nu își mai amintește ce vârstă avea sau cum arăta – aceasta i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la o universitate de top din State, unde puțini elevi reușesc să treacă de procesul de admitere, potrivit Libertatea.

Katie Piper, modelul căruia i s-a aruncat acid în față, a acceptat provocarea de 10 ani. Cum arată tânăra la 10 ani de la incident. Katie Piper, modelul căruia i s-a aruncat acid în față, a acceptat provocarea de 10 ani. În urmă cu 10 ani, pe când avea 24 de ani, Katie a fost victima unui atac fără precedent. În mijlocul străzii, în plină zi, o persoană necunoscută i-a aruncat acid pe față, gât și brațe. Azi, Katie e mai fericită ca niciodată. Este soția lui James și mamă a doi copii. În prezent, luptă activ împotriva agresiunilor asupra femeilor. Provocarea #10yearschallenge a fost pentru ea un motiv să le amintească celor 800.000 de urmăritori ai săi de pe Instagram faptul că viața este neprețuită, iar corpul incredibil, scrie Avantaje.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro