Sari direct la conținut

Caru' cu Vedete: Ana Maria Prodan face sex pe unde apuca; Andreea Marin se intoarce pe sticla; Brad Pitt vrea sa renunte la cinematografie; Sosia Pamelei Anderson este romanca; Fetele de la Trident s-au despartit

HotNews.ro

Bono, solistul formatiei U2 si cunoscut filantrop, colaboreaza, incepand din ianuarie, cu publicatia americana The New York Times, unde va scrie o rubrica de opinie, pentru care va inregistra si un podcast. Primul articol al lui Bono a aparut in editia de vineri a ziarului. Artistul a declarat ca este „o onoare” sa colaboreze cu The New York Times, dar a precizat: „nu am fost niciodata bun la puncte si virgule”. Editorul The New York Times, Andrew Rosenthal, a precizat ca Bono este „un om extraordinar care se gandeste in profunzime la arta pe care o practica si la problemele majore cu care se confrunta lumea”, scrie Gardianul.

Cu 90.000 de euro poti sa-ti cumperi un apartament cu trei camere in Bucuresti, de exemplu, dar de ce si-ar dori David Beckham sa faca o asemenea achizitie? Mai degraba i-ar cumpara sotiei sale (inca) o geanta, pentru ca nu are decat vreo 100 de bucati, toate de la 5.000 de euro in sus. De Craciun, Victoria s-a mai ales cu un Birkin de la Hermes (desi are deja acest model in colectie, in mai multe variante de culori). De data asta, David i-a ales un model care se cheama Himalayan si costa 90.000 de euro, pentru ca poseta este incrustata cu sute de diamante. In timp ce pana si miliardarii din intreaga lume sufera din pricina recesiunii, Beckham pare mai extravagant ca niciodata, scrie Gardianul.

Intr-o atmosfera de alb ca in povesti, Fergie si Josh Duhamel s-au casatorit sambata aceasta sub copaci de magnolie plini cu mii de trandafiri albi, confirma People.com. Cantareata Black Eyed Peas, in varsta de 33 de ani, intr-o rochie Dolce & Gabbana si actorul Josh Duhamel, in varsta de 36 de ani, au spus „Da” in fata altarului bisericii Estates Vineyards din Malibu. Fergie a avut un buchet din flori albe cu cristale, iar verighetele marca H. Stern au fost gravate cu mesaje personalizate. Domnisoarele de onoare au fost imbracate in negru ca sa contrasteze cu imaginea de ansamblu, scrie Romantica.

Cantareata pop in devenire Paris Hilton se foloseste de noul sau album pentru a vorbi despre experianta sa din inchisoare, in 2007. Paris planuieste sa lanseze o continuare a albumului sau de debut care i-a purtat numele, lansat in 2006, si profita de acest lucru ca sa vorbeasca despre timpul petrecut in spatele gratiilor, scrie Romantica.

Actorul Brad Pitt a decis ca nu va mai juca pentru mult timp in productii cinematografice, fiind din ce in ce mai preocupat de cresterea copiilor sai. Brad vrea sa fie un model pentru copiii sai, dar sa experimenteze si alte domenii, asa ca intentioneaza ca atunci cand cei sase copii ai sai vor creste, sa isi reorienteze cariera. Brad a declarat ca, momentan, ii place ceea ce face, dar ca pe viitor este foarte probabil ca lucrurile sa se schimbe. „Imi place cum stau lucrurile acum, insa, la un moment dat, in urmatoarele decade, nu voi mai juca in filme. Ca sa fiu sincer, vreau ca fiii mei sa ajunga la varsta de 18 ani si apoi imi voi reevalua posibilitatile de a profesa intr-un alt domeniu”, le-a spus Pitt celor de la Total Film, scrie Curentul.

Fetele de la Trident s-au despartit Showbiz-ul romanesc a ramas fara una dintre trupele care au facut intr-adevar impresie prin prestatia „artistica” din ultimii ani. Si nu prin vreun talent deosebit, ci prin vestimentatia, cel putin indecenta, de pe scena, cu posteriorul la vedere. Fetele apareau acum cativa ani, la debutul lor, cu niste blugi decupati la spate, astfel ca ar fi fost destul de greu sa le ignori. Lasand la o parte orice rautate, strategia fetelor a mers de minune, au avut succes la public, mai ales cel masculin, si au fost mai tot timpul prezente in presa in perioada lor de succes. De cand s-au cumintit insa, cantaretele si-au cam pierdut din fani, lucru de altfel deloc surprinzator avand in vedere ca in afara de tupeu, vreun alt talent real nu au avut, afirma Curentul.

“Zana surprizelor”, Andreea Marin Banica, revine pe micile ecrane. Ea este in discutii avansate cu echipa casei de productie Sinevisyon, pentru a prezenta la Kanal D un nou format de emisiune care se difuzeaza acum in Anglia si care va debuta in Romania anul acesta, “Dancing on Ice”(“Dansand pe gheata”). Productia seamana foarte mult cu “Dansez pentru tine”, emisiune difuzata la PRO TV, care este prezentata de Stefan Banica junior, sotul Andreei. Diferenta consta in faptul ca echipele de dansatori vor concura pe gheata. Andreea Marin, ca moderator al noului format, va intra astfel in competitie chiar cu sotul ei. Show-ul “Dancing on Ice” se difuzeaza acum in Marea Britanie si este la inceputul unui nou sezon care va avea premiera pe ITV maine, 13 ianuarie, scrie Libertatea.

Arata exact ca adevarata Pamela Anderson, are aceleasi tatuaje ca si ea, se prezinta ca fiind Pamela Sandersin si este romanca. Tanara, nascuta la Oradea, este considerata la ora actuala una dintre cele mai bune actrite porno din Europa, scrie Libertatea.

De cand dragostea si-a facut loc in viata “zbuciumata” a cantaretei Amy Winehouse, se pare ca nici drogurile nu mai prezinta interes pentru aceasta. Amy a declarat ca nu a mai folosit substante halucinogene de cand este in vacanta in Caraibe si l-a intalnit pe atragatorul Josh Bowman, de numai 21 de ani. “In final am reusit sa scap din iadul in care traiam. Sunt indragostita din nou si nu mai am nevoie de droguri. Uitati-va la mine stralucesc! Nu ma gandesc sa ma intorc acasa. De fapt trebuia sa ma intorc saptamana trecuta insa am zis: “La naiba! Raman!””, a declarat cantareata, afirma Libertatea.

Nici un an fara ca Marius Moga sa nu fie acuzat de plagiat la Eurovision. Nici nu s-au ales bine fericitii finalisti, ca forumurile abunda, deja, de atacuri virulente impotriva controversatului compozitor. Acum, piesa incriminata este cea a fetelor lui Maruta, care ar semana izbitor cu o melodie internationala, lansata inca din anul 1979, scrie Click.

Ana Maria Prodan face sex pe unde apuca. Misterul prin care Ana Maria Prodan ramine insarcinata fara probleme a fost elucidat. Cei doi amorezi, Ana si Reghe, fac sex unde vor, cind vor, chit ca se afla in spatii publice. Un apropiat al cuplului a sifonat ca este suficient ca Laur sa o priveasca fix si stii ca, in momentul urmator, se vor ridica amindoi de la masa si se vor ascunde pe te miri unde. Prodan nu s-a sfiit sa declare, la rindul ei, ca parcarile ii sint… pe plac: Da, este adevarat. Sintem pasionali si o facem unde ne vine si cind simtim. Am facut de mai multe ori sex in parcare. Asteptam infrigurati debutul reality-show-ului Prodan Reghecampf!, scrie 7Plus.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro