Sari direct la conținut

​Caru' cu vedete: ​Anamaria Ferentz s-a pozat dezbrăcată, în zăpadă; Chris Brown a fost arestat, în Franța. Ce acuzații grave i se aduc; Fiul lui Victor Piturca se insoara cu Angelina Jolie de Romania

HotNews.ro
vedete, Foto: Colaj foto
vedete, Foto: Colaj foto

​Anamaria Ferentz s-a pozat dezbrăcată, în zăpadă. Dacă unele persoane nu se împacă prea bine cu anotimpul rece, pentru Anamaria Ferentz și iubitul ei, zăpada nu reprezintă o problemă. Anamaria a renunțat la un moment dat la hainele groase și s-a pozat în costum de baie în zăpadă, fără să mai țină cont de temperaturile de afară. În timp ce încă ningea, vedeta și-a petrecut nestingherită câteva momente într-un jacuzzi, în timp ce iubitul ei tinerel o poza de zor. Imaginile au ajus ulterior și în mediul virtual, după ce Anamaria a ținut să împărtășească și cu urmăritorii ei vituali modul în care a petrecut în prima lună a noului an, potrivit Click.

Chris Brown a fost arestat, în Franța. Ce acuzații grave i se aduc. O femeie în vârstă de 24 de ani l-a acuzat pe Chris Brown, pe bodyguard-ul acestuia și pe un prieten al cântărețului că ar fi violat-o într-o cameră de hotel a lui Brown, din Paris. Fapta ar fi avut loc în noaptea de 15 spre 16 ianuarie, a acestui an. Artistul ar fi condus-o pe presupusa victimă într-un club de noapte și ar fi convins-o să îl însoțească în camera de hotel, împreună cu mai multe femei. Tânăra a mărturisit că a fost violată după ce a rămas singură cu artistul. Cântărețul se afla în capitala Franței pentru a participa la mai multe show-uri de modă, potrivit Unica.

Fiul lui Victor Piturca se insoara cu Angelina Jolie de Romania. Dupa o cariera nu tocmai reusita de fotbalist, Alex Piturca a devenit antrenorul secund al tatalui sau in tarile arabe. La inceput de 2019, Alex Piturca a decis sa faca pasul cel mare si sa isi ceara iubita in casatorie. Piti Junior s-a logodit cu Cristina Ich, poreclita si Angelina Jolie de Romania. Cristina a participat in trecut la „Dansez pentru tine” din Italia, a pozat pentru fotografi faimosi si are multe aparitii la emisiuni televizate, potrivit Sport.ro.

Oana Roman s-a răzgândit! La ce intervenție estetică a apelat vedeta. Se pare că și Oana apelează la câteva trucuri de înfrumusețare, având mai mulți ași în mânecă. Vedeta a dezvăluit curând că s-a apucat de o cură de slăbire, având mare grijă la alimentele pe care le consumă. Cum în unele părți ale corpului este mai greu să slăbești, Oana Roman s-a gândit imediat și la o mică intervenție estetică, ce îi poate veni rapid în ajutor. Vedeta își dorește să scape de gușă și să-și tonifieze brațele și a început, astfel, un tratament de remodelare facială și corporală, ce poate fi considerat tot o intervenție de natură estetică, scrie Click.

Cum s-a schimbat viața Danei Săvuică după divorț. Vedeta iubește din nou. După ce a devenit o femeie singură, la o perioadă, în viața vedetei a apărut un bărbat care a reușit să o facă din nou fericită. „Partea aceasta a vieții mele vreau să o țin oarecum intimă, pentru că eu nu mă feresc, dar din respect pentru cei din jurul meu. E mai bine să fiu discretă. Acel bărbat există în continuare în viața mea și ne bucurăm foarte tare împreună de clipe foarte frumoase. Sunt și eu o femeie la o vârstă la care pot spune că poate trăi așa cum își dorește. E o relație discretă și așa și trebuie să rămână”, a spus vedeta potrivit Libertatea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro