Sari direct la conținut

Caru' cu Vedete: Andreea Banica va fi din nou mama. Ce sex va avea bebelusul; Cum l-a fotografiat Mihaela Radulescu pe iubitul ei! Doar ea il vede asa in dormitor; Divele din Romania – Aparitii hot pe plaja in aceasta vara

HotNews.ro
CARU CU VEDETE, Foto: Colaj foto
CARU CU VEDETE, Foto: Colaj foto

Andreea Banica va fi din nou mama. Ce sex va avea bebelusul. Andreea Banica este in culmea fericirii, de cand a aflat ca va deveni mama pentru a doua oara. Vedeta a confirmat marea veste pentru Viva.ro si a marturisit ca ea si sotul ei s-au bucurat enorm. Interpreta si Lucian vor avea un baietel. Andreea a dezvaluit cum a aflat ca este din nou insarcinata. „Imi faceam intretinere corporala la un salon si, in timpul tratamentului, mi s-a facut rau. Facusem inainte un tratament hormonal care mi-a dat niste stari neplacute si nu stiam pe baza a ce sa pun starea asta de rau. Am ajuns acasa si am inceput sa ma gandesc ce ar putea fi. A doua zi mi-am luat, totusi, un test de sarcina si, cand am vazut ca se inroseste a doua liniuta, mi-am zis: „Vai, acum ce ma fac?!”, spune Andreea Banica, conformLibertatea.

Cum l-a fotografiat Mihaela Radulescu pe iubitul ei! Doar ea il vede asa in dormitor. De mai bine de un an Mihaela Radulescu se iubeste intr-un mare fel cu Felix Baumgartner. Diva si parasutististul isi declara amorul pe unde apuca dar, pana acum, nu au vorbit despre intemeierea unei familii. Mihaela Radulescu si-a stabilit prioritatile, iar dragostea este in topul ei. Vedeta tv are multa iubire de oferit si recunoaste ca acest sentiment ii da curaj sa faca lucruri de care nu credea ca ar putea sa fie in stare. Vedeta traieste una dintre cele mai frumoas episoade ale vietii ei. Este indragostita de sportivul austriac Felix Baumgartner si traieste clipe minunate alaturi de el si de fiul ei Ayan. Mihaela posteaza diverse fotografii cu ea in ipostaze sexy, insa de aceasta data a postat pe contul de Instagram o fotografie cu Felix la bustul gol. Vedeta este foarte mandra de aspectul iubitului, cat si de perfomantele lui profesionale, anuntaCancan.

Divele din Romania – Aparitii hot pe plaja in aceasta vara. Vedetele din Romania au facut deja furori pe plaja sau la piscina cu aparitiile lor, acestea etalandu-si corpurile perfecte in costume de baie extrem de sexy. Carmen Bruma, Delia, Sore sau Elena Gheorghe arata spectaculos in costum de baie, la fel si Andreea Banica, care la 38 de ani se pregateste sa devina mamica pentru a doua oara. Sore si-a revenit rapid dupa sarcina si la 3 luni dupa ce a adus-o pe lume pe Erin, artista a bifat prima vacanta la mare impreuna cu fetita ei. A trecut cu brio proba costumului de baie, dovada ca a fost atenta pe parcursul sarcinii, iar dupa nastere a reusit sa scape de kilogramele in plus. Delia a facut senzatie zilele aceste pe plajele din Spania de unde a postat fotografii sexy cu care si-a innebunit fanii, informeazaViva.ro.

Kate Moss, in costum de baie transparent pe teresa unui hotel. S-a vazut tot. Kate Moss (42 de ani) si-a luat iubitul mult mai tanar decat ea, Contele Nikolai von Bismarck (29 de ani) si au plecat intr-o escapada romantica. Kate se pare ca a profitat de fiecare minut din vacanta sa in Venetia, unde s-a bucurat de razele soarelui pe terasa hotelului, plimbari pe plaja si calatorii cu barca. Cuplul a ajuns in acest weekend in orasul romantismului italian, dupa cum relateaza TheSun.co.uk. Cum au ajuns, cei doi au luat un taxi de la aeroport – pe apa desigur, doar vorbim de Venetia – imbracati in haine lejere de vara, pregatiti se pare pentru vacanta de vis. Mai tarziu, Kate si Nikolai au fost surprinsi relaxandu-se la terasa hotelului unde s-au cazat. Kate a facut mai multe fotografii la frumosul peisaj si a purtat o tinuta foarte sexy – mai exact un costum de baie in care sutienul era foarte transparet si prin care sanii s-au vazut in totalitate. Se pare ca vedeta n-a dorit sa-si neglijeze nurii astfel ca le-a oferit si lor ocazia unui bronz venetian, scrieClick.

Un cunoscut interpret de muzica populara are probleme cu ANI. Nu isi poate justifica averea. Agentia Nationala de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Cluj dupa ce constatat o diferenta nejustificata de aproape 160.000 lei intre averea unui politist si veniturile acestuia. De asemenea, ANI il acuza pe politist ca nu a declarat in vederea impozitarii veniturile din activitati artistice. Petre Giurgi si sotia lui sunt cunoscuti interpreti de muzica populara maramureseni. Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta unei diferente nejustificate, in cuantum de 159.216 Lei, intre averea dobandita si veniturile realizate in perioada 1 noiembrie 2007 ￯ 31 decembrie 2013 de catre Petru Gheorghe Giurgi, subinspector la Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera Maramures. Agentia Nationala de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Cluj, in vederea inceperii actiunii de control cu privire la modificarile patrimoniale intervenite si veniturile realizate in perioada exercitarii functiei, de catre Giurgi, anuntaLibertatea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro