Sari direct la conținut

​Caru' cu vedete: ​Andreea Mantea, fotografiata fara gene false; Motivul pentru care Angela Similea a dispărut din lumina reflectoarelor. Ce planuri de viitor are artista?; Adevărul despre Meghan Markle. Prietenii apropiați ai Ducesei de Sussex rup tăcerea și fac dezvăluiri în premieră

HotNews.ro
vedete, Foto: Colaj foto
vedete, Foto: Colaj foto

​Andreea Mantea, fotografiata fara gene false. De regulă, Andreea Mantea apare pe micul ecran, în cadrul emisiunilor pe care le moderează, cu gene false. Este foarte frumoasă, iar telespectatorii o adoră. Recent, prezentatoarea Kanal D și-a surprins fanii și s-a fotografiat fără genele false care au făcut-o celebră, dar cu puțin machiaj de seară, pe față. Mult mai naturală, dar la fel de frumoasă. În poză apare și fiul vedetei, David, scrie Cancan.

Motivul pentru care Angela Similea a dispărut din lumina reflectoarelor. Ce planuri de viitor are artista? De mai mulţi ani, marea interpretă duce o viaţă discretă, departe de lumina reflectoarelor. În urmă cu câteva zile, însă, cel alături de care a concertat de multe ori, cântăreţul Ovidiu Komornyk, a vorbit despre decizia Angelei Similea de a nu mai apărea în lumina reflectoarelor pentru o vreme Trăieşte deja de mai mulţi ani în America, făcând, anual, drumuri către România pentru a-şi vizita rudele ori pentru a onora diverse invitaţii în cadrul evenimentelor artistice, scrie Click.

Adevărul despre Meghan Markle. Prietenii apropiați ai Ducesei de Sussex rup tăcerea și fac dezvăluiri în premieră. Pentru că a fost pusă în lumina reflectoarelor încă din primul moment în care a apărut alături de Prințul Harry, prietenii lui Meghan Markle au ținut să spună adevărul despre ea. „Am fost cu toții acasă la ea (…) E o casă mică, dar primitoare, și stilul lor de viață nu e deloc așa cum cred oamenii. Meghan gătește zilnic (…) Afară ploua și era noroi, drept urmare cățeii s-au murdărit, așa că ea însăși îi ștergea cu prosopul. Nu s-a schimbat deloc – își iubește animalele, își iubește prietenii, adoră să facă de mâncare, să primească oaspeți”, scrie Unica.

Cătălin Moroșanu a spus exact ce crede despre Mihaela Rădulescu. „E bună…”. Mihaela Rădulescu le-a gătit concurenților de la Ferma în ediția de miercuri, 6 februarie. Luptătorul Cătălin Moroșanu și-a spus părerea despre prezentatoarea show-ului difuzat de postul de televiziune Pro TV. „Mie îmi place Mihaela Rădulescu. E bună de femeie. E deșteaptă, e frumoasă, e spontană”, a spus Cătălin Moroșanu.Mihaela Rădulescu le-a gătit concurenților de la Ferma în ediția de miercuri, 6 februarie. Luptătorul Cătălin Moroșanu și-a spus părerea despre prezentatoarea show-ului difuzat de postul de televiziune Pro TV, potrivit Libertatea.

Motivul pentru care Mihai Găinușă nu și-a trimis copiii la școală în România: „Eu îmi doresc un viitor mai bun pentru ei!” Mihai Găinușă a povestit la Click! TV Live că nu își dorește ca cei doi copii ai săi să rămână în România. El a ales ca ei să aibă parte de o educatie mai bună decât cea pe care le-o poate oferi sistemul de învățământ românesc. „La modul foarte serios, sora mea a făcut parte din sistemul de învățământ din România. A fost întâi învățătoare, apoi profesoară. După aia, a ales o carieră de profesor universitar în State, unde e și în prezent. A plecat de groază, atât speriată de nivelul elevilor, cât și de nivelul învățământului românesc.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro