Sari direct la conținut

​Caru' cu vedete: Artistele care au devenit mame după 40 de ani; Cristina Ich, la un pas să fie bătută de un rus. Alex Pițurcă a lasat-o singură în aeroport și a plecat spre o altă destinație. „Nu vreți să știți prin câte am trecut”

HotNews.ro
Vedete, Foto: Colaj foto
Vedete, Foto: Colaj foto

​Cristina Ich, la un pas să fie bătută de un rus. Alex Pițurcă a lasat-o singură în aeroport și a plecat spre o altă destinație. „Nu vreți să știți prin câte am trecut”. „Nu mergea chestia aia de trebuie să îţi citească paşaportul electronic şi unele din spate nu şi-au dat seama că sunt româncă: «Ia uite cât e de proastă asta». Ştiţi că sunt impulsivă şi nu pot să mă abţin şiam spus: Proastă eşti tu. Au venit cu unu de trei metri să mă bată, un rus”, povestește Cristina Ich la InstaStory. Se pare că Alex Pițurcă nu i-a luat apărarea iubitei lui, motiv pentru care s-au certat. Bărbatul a plecat singur către o altă destinație, lăsând-o pe Cristina singură în aeroportul din Mexic, notează Viva.

Artistele care au devenit mame după 40 de ani. Geena Davis, câştigătoarea premiului Oscar, a avut primul copil când avea 46 de ani. Ea a născut o fetiţă, Alizeh. Doi ani mai târziu au venit pe lume gemenii Kian şi Kaais. Halle Berry a devenit mamă pentru a doua oară când avea 47 de ani. Ea a născut un băiat, Maceo Robert, când era căsătorită cu Olivier Martinez, scrie Ok magazine.

What’s Up vrea să scape de furie la psiholog. Rapper-ul Marius Ivancea (30 de ani), alias What’s Up, are mari probleme cu nervii și din această cauză a divorțat vara trecută de Simina Costea (30 de ani). Aceleași dificultăți le are și în noua relație cu profesoara de muzică Alice Badea (33 de ani). În urmă cu o lună, iubita artistului a sunat la 112 și a cerut ajutorul poliției după ce el i-a vorbit urât și apoi i-a prins un deget în ușa liftului. Polițiștii au intervenit și după un scandal monstru, l-au încătușat pe recalcitrant și l-au condus la secție, notează Click.

Detalii neștiute din viața lui Șerban din „Liceenii”. „M-am trezit singur și fără rost”. La un moment dat, actorul a trecut printr-un divorț dureros. „După ce am divorţat şi am petrecut mai mult timp în România, când am revenit în California, m-am trezit singur şi fără rost. Relaţia extraordinară cu băieţii mei, Ştefan (angajat la o firmă de automobile) şi Alexandru (manager de sportivi), m-a ţinut pe picioare”, a mai spus Tudor Petruţ potrivit Libertatea.

Romanița Iovan și-a dus fiul în Munții Apuseni, unde i-a murit tatăl. S-au împlinit 6 ani de la decesul pilotului. Deși s-au scurs șase ani de la accidentul aviatic din Munții Apuseni, unde fostul pilot Adrian Iovan și-a pierdut viața, durerea este încă vie în inimile celor ce l-au iubit și prețuit pe acesta, în special fiul său, Albert, și fosta soție, Romanița, care îi organizează acestuia în fiecare an parastasul în apropierea locului cu pricina, conform Click.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro