Sari direct la conținut

Caru' cu vedete: Carmen Bruma a incins atmosfera la plaja; Raduleasca si Felix se pozeaza dezbracati in vacanta. Se bat in pectorali; Simona Sensual a aparut la TV cu… Toti s-au uitat in "ochii" ei

HotNews.ro
Caru' cu vedete, Foto: Colaj foto
Caru' cu vedete, Foto: Colaj foto

Carmen Bruma a incins atmosfera la plaja.Carmen Bruma este una dintre cele mai sexy mamici din showbiz. Intotdeauna atenta la felul in care arata, vedeta a reusit de-alungul timpului sa isi pastreze o silueta impecabila, chiar daca a nascut in urma cu aproape doi ani. Carmen a postat o imagine pe contul de socializare, in care apare sexy la malul marii. Intr-un slip galben si o bustiera, cu sfarcurile la vedere, Carmen Bruma s-a lasat fotografiata intr-o pozitie provocatoare, scrieLibertatea.

Raduleasca si Felix se pozeaza dezbracati in vacanta. Se bat in pectorali.La cat de pasionali sunt, cu siguranta ies scantei din dormitorul lor. Mihaela Radulescu (46 de ani) si Felix Baumgartner (47 de ani) nu pierd nici o ocazie pentru a demonstra ca se iubesc si ca sunt mandri de trupurile lor sculptate. Cei doi se afla zilele acestea intr-o vacanta romantica in Portofino, o faimoasa statiune in nord-vestul Italiei, pe tarmul Mediteranei, frecventata indeosebi de elite si bogatasi. Tolaniti la plaja, ce ar fi putut face Mihaela si Felix pentru a nu se plictisi? Poze sexy, desigur, relateazaClick.

Simona Sensual a aparut la TV cu… Toti s-au uitat in „ochii” ei.A incins de ani buni imaginatia barbatilor, fie ca a fost blonda, roscata sau bruneta. Astazi, Simona Sensual a aparut la TV cu „dotarile” la vedere. Simona Sensual a atras toate privirile, deoarece a aparut intr-o rochie scurta, alba si nu a purtat sutien, astfel incat i s-au vazut sfarcurile. Mai mult, vedeta a marturisit ca nu a avut relatii cu barbati insurati, ci doar cu barbati divortati: „Nu le-am cerut eu acest lucru, ci asa au ales ei”, potrivitCancan.

Inca un cuplu si-a spus „adio”. Raluka s-a despartit de iubit. S-a saturat de o relatie la distanta.Raluka, colega de scena a lui Dj Sava, a pus punct relatiei cu partenerul sau si culmea, nu tatal copilului Andreei Mantea este de vina. Dupa despartirea de Ddy Nunes, Raluka, colega de scena a lui Dj Sava a preferat sa-si tina discreta viata amoroasa, iar de fiecare data cand era intrebata de barbatul care o face fericita, aceasta raspundea ca exista, dar ca prefera sa nu ofere prea multe amanunte. Chiar daca tanarul a nu a fost „hartuit” de paparazzii, asa cum se intampla cu alti iubiti de vedete, iar relatia cu Raluka a fost una extrem de discreta, acesta nu a rezistat prea mult langa artista. Daca la prima vedere motivul despartirii dintre Raluka si iubit pare a fi luptatorul Cristi Mitrea, tatal fiului Andreei Mantea, de care artista este destul de atasata si in a carei companie a fost vazuta de cateva ori, adevarul este cu totul altul, anuntaLibertatea.

Evolutia relatiei dintre Tom Hiddleston si Taylor Swift.Tom Hiddleston si Taylor Swift se inteleg mai bine ca niciodata! Vestea ca actorul si cantareata sunt impreuna trebuie sa recunoastem ca nu prea ne-a picat bine. Daca saptamana trecuta Tom i-a cunoscut pe parintii lui Taylor la casa lor din Nashville, weekendul acesta a fost randul lui Taylor sa fie prezentata parintilor lui Tom. Escapada a avut loc la casa din Suffolk, unde Taylor a cunoscut-o pe Diana Hiddleston, mama lui Tom, cu care se pare ca se intelege de minune, scrieGlamour.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro