Sari direct la conținut

Caru' cu vedete: Cat costa nunta printului Harry cu Meghan Markle; Emilia Popescu: ieri facea cuplu de aur cu Stefan Banica, azi este colega cu fiul lui; Un cuplu celebru de la Hollywood si-a spus adio dupa noua ani de casnicie!

HotNews.ro

Cat costa nunta printului Harry cu Meghan Markle Se apropie evenimentul anului! Mai este doar o luna pana cand Casa Regala a Marii Britanii va avea un nou cuplu oficial. Evenimentul va fi grandios, iar presa britanica a lansat deja deja zvonuri cu privire la cat costa nunta printului Harry cu Meghan Markle. Este vorba de o suma exorbitanta. Printul Henry de Wales si celebra actrita americana isi vor uni destinele pe 19 mai, la capela St. George de la Palatul Windsor. Sute de oameni se ocupa ca evenimentul sa iasa ca la carte. Va fi poate una dintre cele mai scumpe nunti din istorie. 45 de milioane de dolari costa nunta printului Harry cu Meghan Markle, scrie Cancan.

Emilia Popescu: ieri facea cuplu de aur cu Stefan Banica, azi este colega cu fiul lui S-a intors roata! Emilia Popescu a jucat trei decenii cu Stefan Banica, dar acum face echipa la Teatrul de Comedie cu fiul acestuia, Radu. Piesa eveniment la Teatrul de Comedie din Bucuresti, unde are loc cea mai frumoasa predare de stafeta din lumea artistica. Dupa ce decenii intregi a facut cuplu pe scena cu Stefan Banica, acum Emilia Popescu a ajuns sa fie colega cu fiul acestuia, frumuselul Radu Stefan Banica. Cei doi isi dau replici in „Totul in gradina”, iar actrita ne-a povestit detalii din culise, precizeaza Click.

Un cuplu celebru de la Hollywood si-a spus adio dupa noua ani de casnicie! O veste trista a socat in aceasta dimineata. Un cuplu celebru de la Hollywood a decis sa se desparta, dupa un mariaj de aproape noua ani. Channing Tatum si Jenna Dewan au postat un mesaj pe retelele de socializare, in care le impartaseste fanilor vestea. „Hei lume! Deci ” Avem ceva ce am vrea sa impartasim. In primul rand, este ciudat ca trebuie sa impartasim acest lucru intim cu toata lumea, dar este o consecinta a vietilor pe care am ales sa le avem, pentru care, de asemenea, suntem foarte recunoscatori”, , au declarat Channing Tatum si Jenna Dewan Tatum, relateaza Cancan.

Andreea Balan, un an de mariaj cu George Burcea. Cum o rasfata sotul: „Stie sa faca de toate” Andreea Balan este indragita de admiratori, caci radiaza de fericire la fiecare aparitie pe scena si munceste enorm pentru a crea un spectacol pe care cei prezenti nu il vor uita. In spatele concertelor de amploare si a coregrafiilor perfecte se ascund ore intregi de munca si de epuizare. Andreea a dezvaluit, cu ocazia implinirii un an de casnicie. ca sotul sau este cel care o sprijina si o ajuta cu treburile gospodaresti. Andreea Balan si George Burcea au implinit un an de casatorie, iar artista a povestit cum sarbatoreste acest eveniment important alaturi de partenerul de viata, dar a oferit si mici detalii din viata de cuplu, scrie Click.

O recunosti? Asa arata in copilarie una dintre cele mai cunoscute vedete din Romania Este vorba de Marina Almasan, vedeta care a prezentat ani la rand unele dintre cele mai iubite emisiuni de televiziune din tara noastra, precum „Veniti cu noi pe programul 2”, „Ceaiul de la ora 5”, „Arca Marinei”, „Multumesc!”, „Planeta in jeansi”? . Marina Almasan, actuala prezentatoarea a emisiunii „Femei de 10, barbati de 10” de la TVR2, are o fata pe care o cheama tot Marina, din prima casatorie, cu Dan Liviu Ungureanu, si un baiat, Victor, din mariajul cu Victor Socaciu, de care s-a despartit pentru ca a inselat-o, informeaza Libertatea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro