Sari direct la conținut

Caru' cu Vedete: Cea mai tare barfa despre sanii Andreei Marin: au vazut deja de doua ori bisturul esteticianului; Madonna mimeaza sexul oral. Deja a ajuns prea departe; Delia are un nou look dupa ce si-a pus cercel intr-o zona sensibila. "Parca e un robot

HotNews.ro
Caru cu vedete, Foto: Colaj foto
Caru cu vedete, Foto: Colaj foto

Cea mai tare barfa despre sanii Andreei Marin: au vazut deja de doua ori bisturul esteticianului. Discreta peste masura cand vine vorba despre transformarile corpului ei, Andreea Marin nu a spus niciodata ca ar fi apelat la operatii estetice. Cu toate acestea, barfe legate de sanii ei au tot aparut, iar fotografiile realizate in ani diferiti le-au intretinut.Pe vrema cand era sotia lui Stefan Banica, a aparut primul zvon conform caruia, inainte de relatia cu el, Andreea ar fi recurs la o marire de bust. A fost, se spune pe vremea aceea, tratamentul unui complex mai vechi, facut insa cu decenta maxima. Zana ar fi ales sa se opereze in provincie si sa-si puna implanturi mici de aproximativ 200ml, potrivit Libertatea.

Madonna mimeaza sexul oral. Deja a ajuns prea departe. Madonna si-a lasat fanii cu gura cascata dupa ce a aparut pe covorul rosu de la Met Gala cu fundul la vedere si in sanii goi. Solistei nu i s-a parut ca a fost in centrul atentiei, asa ca s-a gandit ca ar fi bine sa treaca la nivelul urmator. Superstarul pop a fost surprins petrecand intr-un cadru restrans, alaturi de Diplo, cel mai in voga producator muzical si de rapperul French Montana. Prinsa de val, Madonna s-a decis sa simuleze sexul oral, facand un gest care ar trebui pastrat, poate, pentru… dormitor, scrie Click.

Cristi Marin a publicat pozele cu Mariana Moculescu dezbracata: „Dupa aceasta sedinta foto, ne-am dus la ea acasa si am facut pentru prima data pozitia 69”. Fostul iubit al Marianei Moculescu este lovit de nostalgie. Desi nu mai sunt de mult impreuna, Cristi Marin incearca sa o recuceresca, postand fotografii vechi. De data aceasta, „a dat din casa”, aratand-o pe fosta sotie a compozitorului Horia Moculescu dezbracata, pregatita pentru o partida de sex pervers! Si nu din orice casa, ci chiar din apartamentul pe care Moculeasca il impartea, jumatate-jumatate, cu fostul ei sot, inainte sa plece in Germania! Cristi Marin nu s-a putut abtine si a prezentat detalii intime din relatia pe care a avut-o cu Mariana. Lovit de nostalgie, el a dezvaluit si prietenilor cum arata fosta sotie a compozitorului in inimitate, potrivit Cancan.

Loredana Chivu a scos „balcoanele” la inaintare ca sa isi vanda masina. Fosta asistenta TV vrea cu orice pret sa scape de masina pe care, anul trecut, a dat 50.000 de euro. Acum o vinde la mai putin de jumatate din pretul de achizitie, doar-doar se va ivi vreun client. Dupa ce s-a plimbat de colo colo in SUV-ul daruit de Leo de la Strehaia, anul trecut Loredana Chivu a decis sa scape de masina care a starnit un adevarat scandal si sa isi cumpere un alt bolid. Cu 50.000 de euro, blondina si-a tras o frumusete de BMW, de care, insa, s-a plictisit destul de repede. Astfel, de aproape doua saptamani, Loredana a scos masina la vanzare pe doua siteuri cu anunturi, insa cumparatorii par sa nu se inghesuie la usa ei, desi pretul de vanzare este mai putin de jumatate din cel de achizitie: 23.800 de euro. Vazand ca simplul anunt nu are succes, Loredana a apelat la sex appeal-ul ei. Astfel, s-a fotografiat la volanul bolidului, intr-o rochie decoltata la spate, pana aproape de zona coccisului si a urcat repede poza pe pagina ei de Facebook. Apoi a pulsat cu inca o poza facuta in masina, o imagine ceva mai indrazneata, in care are sanii aproape dezgoliti. Insa, pe langa laudele la adresa formelor sale generoare, Loredana s-a ales si cu multe comentarii in care este sfatuita sa mai lase la pret daca vrea sa vanda masina, scrie Click.

Ultimele cuvinte ale lui Marian Darta. Ce a murmurat inainte sa moara. Trecerea in nefiinta a lui Marian Darta a lasat un gol imens in sufletele surorilor, nepotilor si ale tuturor celor care tineau la el. Rudele lui Darta au povestit cum au decurs ultimele clipe din viata acestuia. Una dintre surorile sale a marturisit ca Marian dorea sa mearga acasa, acestea fiind ultimele sale cuvinte. Ultimele momente de constienta au fost la Inviere, cand s-a rugat cu ultimele puteri. „A fost o perioada grea. Am fost impreuna mereu. Sora mea a fost alaturi de el in ultimele momente de viata. Nu mai vorbea de 24 de ore, era sedat ca sa nu mai aiba dureri. Cand se termina efefctul sedativelor se zbatea”, a declarat una dintre surorile lui Marian Darta, potrivit Libertatea.

Delia are un nou look dupa ce si-a pus cercel intr-o zona sensibila. „Parca e un robot”. Delia nu conteneste sa-si surprinda fanii, iar miercuri dimineata, cantareata a dat din nou dovada de nonconformism, printr-un accesoriu pe care a ales sa il asorteze la parul proaspat vopsit in nuante verzui. Cantareata a postat un selfie in care apare c-un cercel argintiu in nas, iar imaginea de pe Facebook a reusit rapid sa le starneasca internautilor curiozitatea, pentru ca imaginea a strans peste 23 de mii de aprecieri, dar si numeroase comentarii. Cum in ultima perioada fanii artistei nu par prea fericiti de schimbarile de look pe care si le tot face Delia, au existat si numeroase comentarii rautacioase, in care internautii o „cearta” pe aceasta. „Vezi ca ti-ai uitat carligul de rufe in nas, carlig Luis Vuitton” sau „Cea mai penibila poza! Te rog, scoate-ti nebuniile alea”, i-au replicat internautii Deliei. Iar daca unele comentarii erau pline de sarcasm, alti internauti au certat-o si mai aspru pe cantareata: „Groaznic, arata ca un robot! Unde este lucrul lui Dumnezeu? A muncit degeaba!”, relateaza Cancan.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro