Sari direct la conținut

Caru' cu vedete: Cele trei reguli de nutriție ale lui Carmen Brumă pentru Crăciun și Revelion. Ce să faci ca să nu te îngrași; Care este cel mai frumos brad de Crăciun de la Hollywood?

HotNews.ro
Vedete, Foto: Colaj foto
Vedete, Foto: Colaj foto

Care este cel mai frumos brad de Crăciun de la Hollywood? Celine Dion s-a pozat deja lângă bradul ei şi a primit numai urări de bine pentru finele anului şi începutul lui 2020 de la admiratorii ei online. La fel şi Britney Spears, care şi-a luat iubitul lângă ea, pe Sam Asghari, şi s-a postat în faţa bradului ei de-acasă. Diva pop arată mai bine ca niciodată după toate dificultăţile întâmpinate în 2019 şi pare că priveşte plină de speranţă spre Noul An, notează Ok magazine.

Cele trei reguli de nutriție ale lui Carmen Brumă pentru Crăciun și Revelion. Ce să faci ca să nu te îngrași. Nu mâncați totul la o singură masă! Distribuiți alimentele grele în prima parte a zilei, iar seara mâncați ceva ușor, ciorbă, salată, friptură slabă. Nu vă întindeți în pat imediat după masa, ci faceți o plimbare în aer liber de 30-40 minute! Pentru fiecare pahar de alcool beți 300 ml apă plată. Între mese puteți bea un ceai de gălbenele pentru stimularea digestiei și protecția ficatului, a spus Carmen Brumă potrivit Viva.

Valentina Pelinel, ședință foto cu cei trei copii ai săi. Sărbătorile au venit în familia Borcea. Este primul an în calitate de mămică de trei copii al Valentinei Pelinel (39 de ani), și cel mai important este că toată familia este reunită, pentru că de data aceasta este prezent și capul familiei, Cristi Borcea (49 de ani). Cei doi părinți au împodobit brăduțul, s-au pregătit cu cadouri și chiar au făcut o ședință foto pentru cele trei minuni ale lor: Milan (3 ani) și gemenele Indira Maria și Rania Maria, în vârstă de 9 luni, scrie Click.

Andreea Marin, aniversare în stil italian. Cum a petrecut fosta prezentatoare la 45 de ani. Andreea Marin a împlinit, ieri, 45 de ani. Fosta prezentatoare TV a ţinut să sărbătorească acest eveniment doar alături de familie, la un restaurant italienesc din Capitală. “45 de stele în vârful bradului ce este viaţa mea. 45 de ierni, cu nămeţi greu de înfruntat sau cu zăpadă blândă, curată, binecuvântată. 45. Sănătoşi cu toţii să fim! Sa zâmbim, să iubim! Să clădim! La mulţi ani tuturor! De ziua mea, e ziua voastră în viaţa mea”, a scris Andreea Marin pe Facebook, conform Ok magazine.

Pavel Bartoș se bucură două luni de bradul de Crăciun. “Îl ținem până aproape de ziua mea”. „Crăciunul este cea mai așteptată sărbătoare a anului, este preferata familiei! Decorăm casa cu mult înainte și ne bucurăm de fiecare detaliu. De obicei, în fiecare an, după 1 decembrie deja împodobim bradul și îl ținem până după începutul lunii ianuarie, până aproape de ziua mea (20 ianuarie), a spus Pavel pentru Libertatea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro