Sari direct la conținut

Caru' cu vedete: Cum a pozat Irina Shayk după despărțirea de Bradley Cooper. Top-modelul e mai sexy ca niciodată; Laura Andreșan a născut în secret. Grasu XXL, un tată fericit

HotNews.ro
Vedete, Foto: Colaj foto
Vedete, Foto: Colaj foto

Laura Andreșan a născut în secret. Grasu XXL, un tată fericit. Laura Andreșan (37 de ani) a născut în mare secret. Fosta actriță de filme pentru adulți a devenit mămică pentru prima dată. Aceasta a adus pe lume o fetiță, bucurie mare pentru ea și partenerul său, Grasu XXL, cu care este într-o relație de peste 10 ani. Fostei starlete i-au cam dat de furcă grețurile matinale din primul trimestru, arsurile gastrice din ultimul trimestru, picioarele umflate din lunile 8 și 9, durerile de spate, dar și stările emoționale schimbătoare cauzate de fluctuațiile hormonale, conform Click.

Ce va deveni fetița Elenei Băsescu când va crește! Viitorul Anastasiei e asigurat. Elena Băsescu a sărbătorit-o recent în noua ei familie pe micuţa Anastasia, fetiţa pe care o are din relaţia cu Bogdan Gheorghe. Conform tradiției, la ruperea turtei, Anastasia a avut de ales de pe tavă mai multe obiecte. Ea a luat cheile de la mașină, instrumentul unui doctor, Constituția României și un pix. Se pare că viitorul ei este asigurat, scrie Viva.

Anca Serea se află pe ultima sută de metri cu sarcina. „Lui Adi i-a fost frică să asiste până acum la naștere. Acum vrea să fie acolo când se naște Leah”. Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă. Vedeta are cinci copii . Fosta prezentatoare de televiziune Anca Serea este însărcinată cu cel de-al șaselea copil și mai are puțin și devine din nou mămică. „Probabil e și vârsta, mă apropii de 40 de ani. Nu m-am simțit foarte bine, mai ales acum e greu, că sunt în luna a opta. Voi naște natural și sper ca fetița să fie mai grăbită decât Moise și să vină pe lume la termen”, a afirmat Anca Serea potrivit Libertatea.

Ţi-o aminteşti pe Bibi din ”Numai Iubirea”? S-a transformat într-o tânără sexy şi lucrează în alt domeniu. ”Sunt studentă la master, mă pregătesc cu emoţie pentru examenul de disertaţie. Mai am un pic şi termin şi capitolul acesta din viaţa mea”. Bianca ne-a povestit şi că lucrează în domeniul (n.r. logopedie) în care a studiat şi că asta o face nespus de fericită: ”Lucrez în domeniu, cu copilaşi, ceea ce mă încarcă cu energie şi zâmbete”, a declarat Bianca Neagu pentru Ok magazine.

Cum a pozat Irina Shayk după despărțirea de Bradley Cooper. Top-modelul e mai sexy ca niciodată. Iată însă că, la scurt timp de la despărțirea de actor, Irina Shayk a adăugat pe contul ei de Instagram două postări în ipostaze extrem de sexy – în una dintre ele părând că-și tratează trecutul (ca să nu spunem fostul iubit) cu spatele. Fanii au încurajat-o imediat: Nu pot să cred ce a făcut Bradley Cooper!; Fato, împacă-te cu Ronaldo!; Ești liberă; Arată-i ce a pierdut!; Bradley plânge acum pe undeva…”, notează Viva.ro

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro