Sari direct la conținut

Caru' cu Vedete… de la Cancan: Bomba anului!!! Monica Gabor este insarcinata; "Sanii mei sunt o povara!" Afla cine spune asta; Andreea Balan recunoaste ca si-a pus silicoane? "Tuturor le place sa vada o femeie frumoasa, e natura meseriei mele"; Asta e adevarata fata a divelor! Uite cum arata Lady GaGa nemachiata!

HotNews.ro
Caru cu Vedete, Foto: Colaj foto
Caru cu Vedete, Foto: Colaj foto

Bomba anului!!! Monica Gabor este insarcinata. CANCAN TV a intrat in posesia unor informatii care sustin clar ca Monica Gabor este insarcinata. In cursul zilei de ieri, echipa CANCAN TV a descoperit dovezi care spun cu certitudine ca Monica este gravida. Inca nu se stie daca va avea baiat sau fata, insa din cate se pare in cadrul unei dinscutii dintre mama si fiica Monica i-ar fi spus Irinei ca va avea un fratior. Nu foarte fericit, dar nici deranjat Irinel Columbeanu a declarat in direct in cadrul emisiunii lui Adrian Artene ca s-ar bucura ca Monica sa mai aiba un copil: „Pentru linistea ei si pentru linistea noastra cred ca ar fi bine ca ea sa mai aiba un copil. E posibil ca Irina sa mai aiba un fratior…vitreg.” au fost cuvintele de „felicitare” ale fostului sot al Monicai la aflarea vestii. Dupa ce Cancan a publicat fotografii cu Monica insotita de un bodyguard in care fosta doamna Columbeanu avea un pic de burtica, CANCAN TV a confirmat ceea ce initial parea doar o supozitie. Monica Gabor este insarcinata si acest lucru il face fericit pe Irinel care se bucura pentru ca Moni si-a refacut viata.

VIDEO Roxana Ilie s-a intors din luna de miere: „Eu si sotul meu am stat goi toata ziua”. Roxana Ilie s-a intors din luna de miere petrecuta alaturi de sotul ei intr-un loc exotic, unde nu si-au refuzat nicio placere. Roxana a dezvaluit si o picanterie din luna de miere si a marturisit ca o zi intreaga a stat goala alaturi de sotul ei, care si el era „imbracat” in costumul lui Adam. „M-am intors din luna de miere mai obosita decat am plecat. Am stat doar eu si sotul meu goi toata ziua. Cand m-a cerut in casatorie eram in Amsterdam si stateam pe o bancuta unde cu o saptamana inainte statusera Angelina Jolie si Brad Pitt”, a spus Roxana Ilie, la CANCAN TV.

„Sanii mei sunt o povara!” Afla cine spune asta! Nu toate vedetele autohtone apeleaza la medicii esteticieni pentru ajustarea sanilor cu implanturi de silicon. Stefania Calota este una dintre ele. Cu un bust care masoara nu mai putin de 110 centimetri, cantareata se descurca tot mai greu si vrea sa-si micsoreze sanii. „Sanii mei sunt o adevarata povara! Nu imi gasesc lenjerie pe masura, de multe ori nici macar haine. Ma doare spatele deseori. Nu e usor deloc! Sunt mandra de bustul meu, natura a fost generoasa cu mine, dar sunt greu de… purtat. Cel mai probabil, o sa apelez la operatie”, a spus Stefania la „PoveStiri Adevarate”. Sotul Stefaniei nici nu vrea sa auda. Este mandru ca are o sotie atat de dotata! „Alte femei isi fac operatii de marire a sanilor si ea vrea sa-i taie. Nu o voi lasa decat daca este absolut necesar. Dar asta va decide medicul”, a completat sotul Stefaniei, care spera sa se bucure de bustul sotiei cat mai mult timp.

Andreea Balan recunoaste ca si-a pus silicoane? „Tuturor le place sa vada o femeie frumoasa, e natura meseriei mele”. Andreea Balan continua sa lase o aura de mister care sa pluteasca deasupra sanilor ei despre care tot mai multa lume spune ca ar fi siliconati. Andreea nu a infirmat ca ar avea silicoane si a spus ca daca o sa isi faca vreodata o operatie estetica nu o sa spuna pentru ca o deranjeaza comentariile rautacioase. „Tuturor oamenilor le place sa vada o femeie frumoasa, e natura meseriei mele. Cand mi-am facut operatie la nas am recunoscut, de acum inainte daca o sa mai imi fac vreo operatie nu o sa mai spun pentru ca nu imi plac comentariile rautacioase.”, a spus Andreea Balan, la Acces Direct.

Sanzi, parasita din cauza infidelitatii! Inca nu l-a uitat pe fostul iubit. Dupa ce Sanziana s-a despartit de ultimul iubit au aparut zvonuri conform carora blonda a fost parasita pe motiv ca este mult prea naiva si nu prea da dovada de inteligenta. Se pare insa ca adevarul este undeva la mijloc. Exista surse care afirma ca, pe toata perioada relatiei cu Bobby, Sanzi continua sa se intereseze de soarta fostului ei iubit, regizorul George Ciubotaru, pe care il bombarda cu SMS-uri si telefoane. Daca acum ceva vreme Ciubotaru declara pe la diverse emisiuni ca „pupaza” lui Bahmu’ il agaseaza cu telefoanele si ca a devenit deja o obsesie pentru ea, contactat telefonic de CANCAN, barbatul a preferat sa fie rezervat in declaratii si sa nege ca mai pastreaza legatura cu fotomodelul. Satul de toate aceste „iesiri” in public, dupa niciun an de relatie, avocatul Bobby a decis sa se desparta de Sanziana, fara sa-i acorde nici cea mai mica sansa de a se apara impotriva acuzatiilor. Pentru a iesi basma curata, blonda a tras de timp, lasand in coada de peste ultima ei relatie, care, se pare, se terminase de mult.

Asta e adevarata fata a divelor! Uite cum arata Lady GaGa nemachiata! Lady GaGa a reusit mereu sa socheze prin aparitiile ei pe scena, dar si in afara ei. Diva a pozat de curand pentru revista Harpers Bazaar, acolo unde si-a aratat adevarata fata. Solista a pozat nemachiata, afisand un look extrem de natural. Pozele sunt realizate in alb si negru si reusesc sa scoata in evidenta toate trasaturile fetei artistei. Iti place cum arata?

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro