Sari direct la conținut

Caru' cu Vedete… de la Cancan: Legaturi primejdioase intre Mohombi si Gina Pistol! El a cantat, ea s-a excitat; Elena: "Ma bazez pe talismanul primit de la duhovnicul meu!"; A postat o poza pe Facebook, dar a scos-o imediat! Antonia, rusinata ca fanii au vazut cine o pipaie pe fund, in balcon?

HotNews.ro
Caru' cu vedete, Foto: Colaj foto
Caru' cu vedete, Foto: Colaj foto

A uitat-o pe Raluca Podea! N’Doye a fugit de la Vaslui si s-a ascuns in Bucuresti cu o „bomba sexy”! Daca pe plan fotbalistic a lasat-o mai moale, Ousmane N’Doye ramane un adevarat cuceritor in randul romancelor. Dupa ce a fost dat afara de la Vaslui, senegalezul a fugit la Bucuresti si s-a combinat cu o bruneta focoasa. Din cate se pare, noua iubita a lui N’Doye este din Arad si are o masina de lux, de peste 50.000 de euro.

Elena: „Ma bazez pe talismanul primit de la duhovnicul meu!” In aceasta seara, Mandinga va intra in lupta pentru premiul cel mare al editiei din acest an a Eurovisionului. Inca din momentul in care au plecat din Romania catre Baku, artistii au avut parte de o aventura plina de surprize. Cei sase reprezentanti ai tarii noastre au acceptat sa vorbeasca despre ele in exclusivitate pentru cancan.ro.

Nicoleta Luciu si stilul ei vestimentar haotic! Cea mai buna si cea mai neinspirata tinuta ale brunetei. In ciuda faptului ca este una dintre cele mai frumoase femei din Romania, Nicoleta Luciu nu tine la „eticheta”, avand un stil vestimentar haotic, care nu o avantajeaza in cele mai multe cazuri. Paparazzii revistei Spy au fotografiat-o pe Nicoleta Luciu in destul de multe ipostaze, la piata, pe strada sau la evenimente mondene, insa aproape niciodata nu a reusit sa atraga atentia cu ajutorul vestimentatieI.

A postat o poza pe Facebook, dar a scos-o imediat! Antonia, rusinata ca fanii au vazut cine o pipaie pe fund, in balcon? O imagine in care Antonia este atinsa pe fund de o prietena a avut doar cateva minute de viata pe contul oficial de Facebook al artistei. Considerand, probabil, ca imaginea este indecenta, avand in vedere ca este vorba de pagina ei oficiala, Antonia a scos imediat fotografia in care o prietena o pipaie pe fund. Artista are o figura in care isi exprima dezaprobarea.

Simona Sensual a castigat 10.000 de euro in ultimele luni! Vezi ce-a prestat. „De aproximativ sase luni ma ocup de afaceri imobiliare. Gasesc clienti, le prezint oferta si incerc sa ii conving ca apartamentul respectiv este exact ce cauta. Pana acum mi-a iesit destul de bine, nu pot sa ma plang. Am castigat 10.000 de euro in ultimele sase luni in urma acestei afaceri, din inchirierea locuintelor”, a declarat Simona pentru CANCAN. Ea are insa si o mare nemultumire. „Ma enerveaza ca nu am reusit inca sa vand un apartament, insa nu este timpul pierdut. La vanzare ies bani frumosi. Am incredere in sarmul si talentul meu si sper ca in curand sa vand prima locuinta”, a mai spus Simona Sensual.

Legaturi primejdioase intre Mohombi si Gina Pistol! El a cantat, ea s-a excitat. Joi noapte artistul de talie internationala, Mohombi, care colaboreaza cu Nicole Scherzinger, Nelly, Akon sau Pitbull a sustinut un concert de zile mari, in fata unui public numeros, in Princess Club. Suavemente, Coconut Tree, Bumpy Ride sau In your head au rasunat pana dimineata in clubul din Regie, arhiplin. Predominante au fost femeile, venite sa-l vada pe cantaretul care, pe langa o voce excelenta se lauda si cu miscari foarte pricepute si un corp de invidiat. Toate acestea nu au lasat-o indiferenta nici pe Gina Pistol, care si-a rezervat un loc foarte bun in club, chiar langa scena.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro