Sari direct la conținut

Caru' cu vedete: Dezvăluiri neașteptate în cazul actorului de la Hollywood bătut cu bestialitate pe stradă; Filmare cu Nicole Scherzinger şi Lewis Hamilton în ipostaze intime, postată de hackeri pe internet; George Piștereanu, antrenamente dure pentru roluri

HotNews.ro

Dezvăluiri neașteptate în cazul actorului de la Hollywood bătut cu bestialitate pe stradă. Actorul Jussie Smollett, cunoscut pentru rolul din serialul „Empire”, a reclamat, la începutul lunii, că a fost victima unui atac brutal și că agresorii i-ar fi legat o funie de gât și l-ar fi lovit în repetate rânduri. Însă noi informații descoperite de poliția din Chicago indică faptul că actorul ar fi înscenat totul și i-ar fi plătit pe agresori, relatează CNN, potrivit Digi24.

Filmare cu Nicole Scherzinger şi Lewis Hamilton în ipostaze intime, postată de hackeri pe internet. Hackerii au publicat o filmare în care cântăreaţa americană Nicole Scherzinger (40 de ani) şi fostul ei iubit, campionul mondial din Formula 1 Lewis Hamilton (34 de ani), apar în ipostaze intime, iar fosta componentă a trupei Pussycat Dolls a acţionat pentru a-şi salva imaginea după ce clipul a fost văzut de aproape 300.000 de oameni noaptea trecută, scrie Adevărul.

George Piștereanu, antrenamente dure pentru roluri. De la „Eu când vreau să fluier, fluier” la „Loverboy” și, acum, la serialul „Vlad”, George Piștereanu a fost ales numai pentru roluri de băiat rău. În prima fază, îl ajută fizionomia, apoi, pregătirile pe care le face pentru fiecare film în parte. Actorul de 29 de ani nu refuză nici o experiență, oricât de dură ar fi, dacă-l face să se confunde cu personajul interpretat, scrie Libertatea.

Petiție pentru schimbarea câștigătorului Eurovision România. Ca și în alți ani, finala Eurovision România produce controverse, fanii nefiind de acord cu alegerea juriului. Ei au creat o petiție online prin care cer schimbarea reprezentantei România la Eurovision. Mai precis, fanii concursului nu sunt de acord ca România să fie reprezentată la Eurovision de Esthr Peony și cer nominalizarea Laurei Bretan drept câștigătoare, scrie Unica.

Ileana Badiu, în scandal cu mama unei adolescente. Ileana Badiu a uitat vremurile de rebeliune de la 17 ani. Deunăzi, vedeta intrat într-un conflict pe reţelele sociale cu mama unei adolescente, care s-a nimerit să vadă ce a scris fosta prezentatoare tv pe profilul ei despre o fată ce poza sexy în oglindă la sala de sport. Supărată, femeia i-a cerut socoteală vedetei noastre şi a făcut-o să se întoarcă în timp, în vremea liceului, când culmea, nici ea nu era tocmai uşă de biserică, scrie Click.ro.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro