Sari direct la conținut

Caru' cu vedete: Inregistrare cu Paul Pacuraru masturbandu-se; Pierce Brosnan a salvat-o pe Uma Thurman dintr-un accident de masina; Alexandra Dinu cea mai sexy actrita; Mihaela Radulescu are balada; Concurentele la  Inelul cu diamant tepuite; Locuinta Monicai Bellucci a fost jefuita

HotNews.ro

Paul Pacuraru apare in ipostaze idecente pe internet. Cum de a ajuns aceasta inregistrare sa circule pe Internet, habar nu avem. Ce stim cu siguranta este insa ca un ditamai politicianul care a detinut sau detine functii publice trebuie sa fie un model de conduita. Daca si-a asumat un statut public, atunci trebuie sa si-l poarte cu demnitate. Si, daca noua ne vorbeste, sa spunem, dintr-un fotoliu caldut de ministru, despre moralitate, devotament, respect si valori familiale, atunci ar fi bine sa si creada in ele. Altfel, nu mai are de ce sa faca politica si sa ocupe functii publice. Romanii care voteaza un asemenea personaj duplicitar nu si-ar mai pune in veci stampila pe buletinul electoral in cazul in care ar sti ca cel in care isi pun sperantele e un individ caruia ii place sa se masturbeze pe internet, in fata webcam-ului. Contactat telefonic de Libertatea, fostul ministru al muncii, Paul Pacuraru, ne-a declarat ca stia de existenta acestui film, care a fost folosit pentru a fi santajat, scrie Libertatea.

Este frumoasa, celebra si, nu in ultimul rand, sexoasa. Cantareata Cristina Rus s-a obisnuit sa fie in centrul atentiei barbatilor oriunde isi face aparitia. Insa nu numai barbatii suspina dupa focoasa blonda. Asa cum a descoperit recent pe pielea ei, Cristina trezeste si „poftele” admiratorilor de sex feminin. Invitata sa cante intr-un club gay, unde a facut senzatie, prestand fara probleme, desi este gravida in luna a doua, Cristina a trecut printr-o experienta nemaiintalnita pana in prezent. Aparent inofensiva, o admiratoare, care i-a facut ochi dulci toata noaptea, a incercat sa obtina de la blonda un sarut. Dupa cum era de asteptat, Cristina a refuzat inedita oferta, ferindu-se in ultimul moment din calea buzelor patimase ale tinerei. „Nu m-am asteptat la asa ceva, nu-mi venea sa cred ce era sa mi se intample. In ultimul moment mi-am dat seama ce vroia sa faca si am intors capul, relateaza Atac.

Pierce Brosnan a reusit sa opreasca o camioneta scapata de sub control, in timpul filmarilor pentru pelicula “Percy Jackson and the Lightning Thief”, care se indrepta vertiginos spre locul unde se odihnea Uma Thurman, partenera lui din film. O sursa a declarat: “Nu se afla nimeni la volanul acelei camionete care se indrepta spre zona cu iarba unde Uma se odihnea, alaturi de colegii de filmare. Pierce a strigat: «Dati-va la o parte!». A alergat spre camioneta, a deschis usa soferului, a sarit in masina si a apasat cu putere pe frana”. Inainte ca actorul sa reuseasca sa opreasca vehiculul, acesta a izbit o bordura si a rasturnat mai multe cosuri de gunoi, provocand panica in randul membrilor echipei de filmare. “Ceilalti fugeau in toate directiile. Pierce a fost laudat de Uma, care l-a si tachinat cu multe glume referitoare la calitatile lui de erou 007”, a adaugat aceeasi sursa, informeaza Gardianul.

Week-end-ul trecut, Alexandra Dinu si Monica Bårladeanu s-au luptat pentru titlul de cea mai sexy actrita data de tara noastra, acordat de vdtonline.ro. Iar batalia a fost una pe masura frumusetii celor doua. La final, cåstigatoare a fost desemnata blonda, „italianca“ depasind-o pe „americanca“, va vine sa credeti sau nu, cu doar cinci voturi. Nascuta la data de 3 ianuarie 1981, Alexandra Mirela Dinu a devenit un nume in show-biz-ul autohton la doar 19 ani. Nu datorita neaparat talentelelor ori realizarilor ei actoricesti – care aveau oricum sa vina – ci odata cu mariajul cu cel mai talentat fotbalist al actualei generatii, Adrian Mutu, scrie Curentul.

Actrita Brooke Shields (44 de ani) regreta ca nu si-a pierdut virginitatea mai devreme si ca nu a fost constienta pe vremea cand era adolescenta ca e o adevarata bomba sexy. Vedeta a facut prima data sex la varsta de 22 de ani, deoarece pana atunci era foarte nemultumita de modul in care arata. Daca ar fi sa dea timpul inapoi, s-ar lua mai in serios, ar fi mai atenta la parerile celor din jur si si-ar constientiza sexualitatea, scrie Libertatea.

Locuinta Monicai Bellucci din Paris a fost jefuita ieri-seara in timp ce vedeta se afla la Festivalul de Film de la Cannes. Din apartamentul in care locuieste Monica Bellucci impreuna cu Vincent Cassel au fost furate bijuterii estimate la 80.000 de euro, doua computere si pasaportul actritei. Potrivit politistilor, hotii au escaladat o terasa ca sa ajunga in apartamentul aflat la etajul al patrulea al unei cladiri din estul Parisului, scrie Libertatea.

Lumea bloggerilor nu a ramas indiferenta la anuntul Mihaelei Radulescu de retragere din televiziune si din viata publica. Unul dintre acestia, Alin Farcas, a postat, recent, pe site-ul lui, o balada plina de umor, la adresa divei, scrie Libertatea.

La mai bine de doua saptamani de la difuzarea ultimei editii a emisiunii „Inelul cu diamant”, unele dintre participante nu si-au primit onorariile stipulate prin contract, iar producatorii evita sa le dea un raspuns precis. Ultimul sezon al emisiunii reality-show „Inelul cu diamant” de la postul Euforia TV a lasat un gust amar unora dintre concurente, printre care si castigatoarea Oana Bercaru. Aceasta, desi a castigat marele premiu, un inel cu diamant evaluat de producatori la suma de 10.000 de euro, nu si-a primit nici pana astazi onorariul pentru aparitie, stipulat prin contract, relateaza Cancan.

Ieri, la ora 15:45, fetita Nikitei a vazut pentru prima oara lumina zilei. In ciuda perioadei zbuciumate pe care mama ei a trait-o in ultimul timp, micuta a luat nota 10 la nastere. Nikita s-a prezentat ieri dimineata la maternitatea „Panait Sarbu”, acuzand dureri in zona abdomenului. Dupa consultatie, medicii au decis sa o duca in sala de operatii pentru cezariana. La ora 15:45, Nikita a devenit mamica unei fetite de 3,300 kilograme si 51 de centimetri. Desi proaspata mamica nu s-a menajat foarte mult in ultimul timp, nasterea a decurs normal iar copilul a luat nota 10. Stirea a fost anuntata in premiera de Madalin Ionescu in cadrul emisiunii „Acces Direct”. La scurt timp dupa aceea, CANCAN a intrat in posesia primelor fotografii ale bebelusului si ale proaspetei mame.

Miki investeste oricat atunci cand vine vorba despre felul in care arata. In week-end, vedeta s-a lasat pe mainile medicului Bogdan Niculae, care i-a facut un tratament facial injectabil, menit sa-i asigure un ten ca la 20 de ani. Miki evita sa vorbeasca despre varsta sa, ea codindu-se de fiecare data atunci cand este intrebata despre data nasterii. Potrivit informatiilor de pe Internet, solista s-ar fi nascut pe data de 4 iunie 1976, insa „gurile rele” sustin ca ea s-ar apropia cu pasi repezi de 40 de ani, scrie Click.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro