Sari direct la conținut

Caru cu Vedete: Ipostaza incredibila in care a fost surprins Liviu Varciu! Vedeta TV a sarutat un barbat la un eveniment monden; Iubita lui Vali Barbulescu si-a aratat sanii pe covorul rosu; O cantareata de la noi a aratat aproape tot in fata a zeci de barbati

HotNews.ro
CARU CU VEDETE, Foto: Colaj foto
CARU CU VEDETE, Foto: Colaj foto

​Ipostaza incredibila in care a fost surprins Liviu Varciu! Vedeta TV a sarutat un barbat la un eveniment monden. Liviu Varciu a fost protagonistul unei scene inedite la un eveniment monden din Capitala. Artistul l-a sarutat cu foc pe Alex Velea si a marturisit ca este foarte suparat pe femei. Liviu Varciu a uimit pe toata lumea cu ipostaza in care a fost surprins. Vedeta l-a sarutat pe Alex Velea, dar spune ca este un heterosexual convins. „Mama stie ce a crescut, stie ce are la usa, ca sunt un heterosexual convins. Desi, daca ma gandesc nu ar fi chiar asa de rau. Ne-am juca impreuna, am merge la sala. Femeile m-au dezamagit foarte, foarte rau”, a marturisit Liviu, scrieCancan.

Iubita lui Vali Barbulescu si-a aratat sanii pe covorul rosu! A luat-o pe urmele Iuliei Albu. Delia Tudose a facut senzatie pe covorul rosu de la Gala On Air Music Awards cu o vestimentatie pe care ne-am putea-o imagina mai degraba pe Iulia Albu. Modelul a purtat o rochie foarte eleganta, foarte conservatoare daca o priveai numai de la solduri in jos. In partea de sus, insa, era formata din bretele si margele negre, modelul lasandu-i la vedere sfarcurile. Degeaba a incercat ea sa isi aranjeze „podoabele” pentru ca acestea nu au vrut nicicum sa stea sub baretele subtiri. Fosta sotie a creatorului Mihai Albu a fost o aparitie la Gala Premiilor Gopo 2013 care a avut loc la Opera Nationala din Bucuresti. Vedeta a purtat o fusta lunga, de culoare alba, pana in pamant, la care a asortat o bluza de culoare neagra, cu maneci lungi, dar facuta doar din niste snururi in partea din fata, ceea ce i-a lasat pieptul dezgolit, anuntaClick.

Ce rusine!O cantareata de la noi a aratat aproape tot in fata a zeci de barbati Momentele jenante fac parte din farmecul evenimentelor mondene, iar cea care, in aceasta seara, a atras atentia tuturor cu o mica gafa, este o celebra cantareata de la noi. In zona in care se afla in fata fotoreporterilor la evenimentul On Air Music Awards , Alessia a oferit o priveliste incredibila, lasandu-si la vedere chiloteii rosii transparenti, prin care se putea vedea aproape tot. Totul a fost lasat la vedere in momentul in care DJ Wanda, aflata langa Alessia, a atras atentia asupra unei zgarieturi de pe piciorul Alessiei si a facut-o pe blonda sa se aplece un pic prea mult, informeazaLibertatea.

Corina, din sexoasa a ajuns pufoasa! Cantareata si-a etalat noile rotunjimi cu o dezinvoltura socanta! Invitata la gala premiilor muzicale „On Air”, Corina a imbracat o tinuta care nu doar ca ii releva, dar ii si sublinia kilogramele in plua acumulate in ultima perioada. Aparitia ei pe covorul rosu a starnit rumoare si nu putini au fost cei care si-au dat coate comentandu-i noile dimensiuni. Corina, pe vremuri filiforma si sexoasa, a ajuns acum sa fie catalogata drept pufoasa. Picioarele ei nu mai sunt de ceva timp nici subtiri, nici fine, iar talia i s-a ingrosat vizibil. Surplusul de greutate se poate observa si la nivelul fetei, orajii artistei fiind mai plini si trasaturile mai pronuntate, scrieCancan.

Sanziana Buruiana, aparitie de groaza la emisiunea Oanei Roman. Marti dupa-amiaza, la Kanal D, Sanziana Buruiana a venit cu un look care i-ar putea baga in sperieti pe cei mai slabi de inima. Sanzi a purtat o vestimentatie cu accesorii din pagini de reviste, create dupa o idee proprie, dupa cum a spus ea. Momentul i-a oferit ocazia roscatei sa vorbeasca despre transformarile fizice pe care le-a suferit de-a lungul timpului. „Cred ca cel mai usor e sa-ti schimbi culoarea parului. Operatii nu am si nu mi-as face pentru ca imi este foarte frica”, a mentionat Buruiana, anuntaClick.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro