Sari direct la conținut

Caru' cu Vedete: Iubiti in dormitor, rivali la serviciu; Delia, gaura de 15.000 de euro dupa spectacolele de la Sala Palatului; "M-am gandit la momentul in care…". Ruby vorbeste despre nunta si spune cand va imbraca rochia de mireasa

HotNews.ro
Caru' cu vedete, Foto: Colaj foto
Caru' cu vedete, Foto: Colaj foto

Iubiti in dormitor, rivali la serviciu.Incurcata situatie! Acasa se iubesc cu patima, la serviciu „se dusmanesc”, vrand-nevrand. Cuplurile Pavel Ulici – Flavia Hojda, Adela Popescu – Radu Valcan si Flavia Mihasan – Alexandru Ion sunt formate din vedete rivale pe micul si marele ecran. Zilele trecute, noi i-am intalnit pe toti in oras. Comedia „Minte-ma frumos in Centrul Vechi”, in care rolul principal masculin e jucat de Pavel Ulici (28 de ani), a avut premiera de gala saptamana trecuta, la Cinema Pro. Actorul a fost insotit pe covorul rosu de superba Flavia Hojda (21 de ani), fosta concurenta la „X-Factor”, dar si actrita talentata din noul val, potrivitClick.

Delia, gaura de 15.000 de euro dupa spectacolele de la Sala Palatului.Aseara s-a desfasurat cel de-al doilea concert al Deliei din seria de doua „Welcome to Deliria”. Show-urile, comparabile cu cele ale artistilor internationali au costat-o pe artista 240.000 de euro, bani din care, pana la capat, si-a recuperat cea mai mare parte. Zeci de oameni implicati, invitati speciali, elemente de decor inovative, efecte speciale, zile intregi de plata a chiriei pentru Sala Palatului si noua camioane de scule aduse din Olanda. Un bilant impresionant, la care se adauga munca titanica si care a costat-o pe Delia 240.000 de euro, cu 60 de mii mai putin decat estimase initial. Este genul de show deloc profitabil pe parte financiara, dar esential pentru imaginea oricarui artist care vrea sa ridice cota. Strict in ceea ce o priveste pe Delia, in mod nesperat, cheltuilelile au fost amortizate in cea mai mare parte, scrieLibertatea.

„M-am gandit la momentul in care…”. Ruby vorbeste despre nunta si spune cand va imbraca rochia de mireasa.Ruby se iubeste de ceva timp cu Robert, un dansator pe care l-a cunoscut la filmarile videoclipului melodiei „Stinge Lumina”, iar cei doi se iubesc la nebunie. Cantareata spune ca se intelege de minune cu Robert si vorbeste despre casatorie. Ruby a declarat pentru revista Spy ca nu se gandeste deocamdata sa imbrace rochia de mireasa. Sunt inca un copil, mai am de crescut. Vreau sa evoluez cat mai mult pe plan profesional. M-am gandit la momentul in care o sa imbrac rochia de mireasa. Sper sa fie ceva foarte frumos, un moment pe care sa nu-l uit vreodata.O sa ma casatoresc peste cativa ani, a declarat artista pentru Cancan.

Masorul lui Gigi Becali, de la Rolls Royce la covrigi.Era pe cai mari, „manca fineturi si se dadea in limuzine, dar a ajuns la covrigi si „martoage” si cu faruri sparte. Marius Locic, altadata „regele imobiliarelor”, a fost surprins de fotoreporterii Click! in timp ce molfaia cu patima un covrig, supraveghindu-si cu ochi de vultur masina, un modest Audi de nici 5.000 de euro, prafuit si cu un far spart. Vremurile in care intorcea capetele trecatorilor cu doua masini estimate la cate 500.000 de euro fiecare, un Rolls Royce Phantom decapotabil si un Maybach ultimul racnet, sunt o amintire. Marius Locic a trecut pe rand de la statutul de mare om de afaceri la cel de condamnat pentru coruptie si masor in inchisoare al celebrului Gigi Becali. Click! a relatat pe larg despre scena in care acesta ii facea zelos masaj, pe o bancheta din curtea puscariei, patronului clubului de fotbal Steaua, scrieClick.

Ce nu face Stefan Stan pentru o cantare la o nunta. Se vinde la pachet cu luna de miere.Constient ca un client multumit atrage si mai multi clienti, Stefan Stan s-a gandit la o strategie, care nu i-a mai trecut prin cap nici unui artist. Cantaretul a decis ca in onorariul pe care il pretinde la nunti sa intre si o excursie pentru miri, dar si pentru nasi, daca vor sa mearga impreuna. ￯Pentru cei care ma invita sa le intretin atmosfera la nunta, pe langa un spectacol de exceptie alaturi de band-ul meu, am si o surpriza pentru ei. Chiar si pentru nasi, daca vor sa mearga cu mirii in concediu. Ii trimit pe insula Eternei Primaveri, intr-un resort de vis. Chiar eu am testat serviciile lor pentru a fi sigur ca nu ii trimit undeva aiurea￯, ne-a declarat Stefan Stan, potrivitLibertatea.

DANI OTIL, gluma pe Facebook! Ce-a iesit, TE IEI CU MAINILE DE CAP.Cand nu este preocupat cu „Neata”, sau nu danseaza cu Flavia, colega sa de la matinalul Antenei 1, Dani Otil mai face cate o gluma pe Facebook. Probabil, cu gandul la asemanarea tot mai izbitoare a colegului sau, Razvan Simion, cu un celebru star de la Hollywood, Johnny Depp, Otil a cautat si el un artist pe masura sa, pentru a face o comparatie. Ochii i-au cazut pe Tom Cruise, relateazaEvz.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro