Sari direct la conținut

Caru' cu Vedete: Jane Fonda: "La 71 de ani, faci cel mai bun sex!"; Marculescu , contraatac la Zavo: "Sunt locuri libere la Spitalul 9"; Uite cum isi toarna Daniela Crudu bautura pe fund!

HotNews.ro
Caru' cu vedete, Foto: Colaj foto
Caru' cu vedete, Foto: Colaj foto

Jane Fonda: „La 71 de ani, faci cel mai bun sex!” Jane Fonda, in varsta de 73 de ani, a spus ca a avut cele mai bune partide de sex acum doi ani atunci cand urma un tratament cu testosteron. „Iata ceva ce nu am mai spus nimanui pana acum: am descoperit testosteronul in urma cu trei ani, lucru care mi-a oferit o viata sexuala exceptionala: este cea mai buna solutie, de la o varsta incolo. Vrei sa fii activ in pat, dar libido-ul nu te mai ajuta? Folositi testosteron: vine sub forma de pastile, gel sau plasturi”, a declarat actrita intr-un interviu. Ea a adaugat: „Eu de putin timp m-am oprit pentru ca mi-a provocat acnee. Una e sa iti faci operatii estetice si alta sa ai fata plina de cosuri ca o adolescenta. Deja e prea mult”, scrie Click.

Marculescu , contraatac la Zavo: „Sunt locuri libere la Spitalul 9”. Intre Oana Zavoranu si Costin Marculescu, odinioara prieteni, nu mai exista cale de impacare. Dupa ce, ieri, Oana l-a acuzat pe actor, in Libertatea, ca „s-a dat” cu fostul ei sot, Costin ii raspunde. „Nu ma deranjeaza ca ma injura, ma mir doar ca o face atat de tarziu”, spune, mahnit, Marculescu. „Nu m-a luat ea din mila pe la emisiuni, pentru ca nu aveam nevoie, nu m-a imbracat ea, nu obisnuiesc sa port haine de dama. Petrecerile la care spune ca ma lua, erau din banii lui Pepe, care a si intretinut- o timp de sapte ani. Daca mai continua razboiul, o sa spun mai multe. Si vreau sa-i transmit ca, din fericire, mai sunt locuri libere la Spitalul 9”, a spus Costin Marculescu, informeaza Libertatea.

Calareata Cruduta s-a prabusit pe ring cu un „armasar turmentat”. Acuzata ca mai are putin si o ajunge pe Oana Roman din urma, Daniela Crudu nu pare a fi deranjata de sagetile primite in ultima vreme privind silueta sa. Ba mai mult, bruneta face tot ce stie ea mai bine, si anume sa se distreze. Weekendul trecut, asistenta lui Capatos a mai semnat inca o data condica pe malul marii, fiind depistata in clubul Crema din Mamaia, intr-o mare forma. Alaturi de mai multe tinere din showbiz, Cruduta s-a zbenguit in fata DJ-ului, dar parca lipsea totusi ceva. Asta pana cand in clubul de pe malul marii a poposit un cetatean usor turmentat trecut de prima tinerete. Barbatul nu s-a incurcat si s-a dus direct la Daniela, pe care a abordat-o direct cu cateva miscari electrice de dans. In spiritul atmosferei de caterinca, bruneta nu a dat inapoi si a dat curs avansurilor acestuia, oferind privitorilor un show de pomina. Incins de bomba sexy din fata sa, Mister „X” a incercat sa scape de camasa, relateaza Cancan.

Simona-Sensual, tu chiar vrei la „bulau”! Desi are dosar penal inca din luna martie, cand a fost surprinsa de agentii de la Rutiera conducand fara permis de conducere in zona Pietei Romane, din Bucuresti, Simona- Sensual nu da doi bani pe legile tarii. Fotoreporterii nostri au surprins-o deunazi, in zona Pietei Alba Iulia, din Capitala, la volanul SLK-ului sau, parand ca asteapta pe cineva. De aici a plecat spre casa, nu inainte insa de a intra in cateva magazine. Cand a parcat masina in fata blocului sau si a observat ca este filmata de fotoreporterii nostri, a picat cerul pe ea si a facut fete-fete. A intentionat sa inte in bloc, dupa care s-a razgandit, s-a urcat iar la volanul masinii sale si a demarat in tromba, anunta Libertatea.

Irina nu mai are voie sa vorbeasca la telefon cu mama ei. Pozeaza intr-un tata exemplar, insa, in realitate, singura grija a lui Irinel Columbeanu este s-o tina pe bona Irinei aproape, ca sa i-o poata incredinta ori de cate ori are chef de o petrecere in club cu prietenii. In tot acest timp, micuta plange de dorul Monicai, pe care, de zece zile, n-o mai poate auzi nici macar la telefon. Toate au fost bune si frumoase pana acum doua saptamani. „Monica a plecat in America la sfarsitul lunii iulie, pentru ca are de onorat un contract substantial. Irinuca a ramas in grija tatalui sau, care, de altfel, detine custodia temporara a micutei. Intelegerea dintre Monica si domnul Columbeanu a fost ca, atat timp cat Monica este plecata din tara, sa poata tine legatura cu micuta prin intermediul telefonului si al Internetului”, ne-a explicat avocatul Monicai Gabor, Ionut Dojana. Integral in Click.

Bianca Dragusanu: „Cred ca sunt un model demn de urmat. Sunt sigura pe mine, perseverenta, obtin mereu ce vreau”. Bianca Dragusanu se simte foarte bine cand afla ca multe tinere din ziua de azi o considera un model in viata. „Burlacita” crede ca are calitatile necesare si a dovedit in timp ca este o persoana puternica si are ce sfaturi sa dea pentru ca si alte domnisoare sa ii urmeze exemplul. „Chiar cred ca sunt o persoana demna de urmat. Sunt sigura pe mine, perseverenta, obtin mereu ceea ce imi doresc. Mi-am propus sa arat bine si am reusit, oricat de multe eforturi am facut”, a declarat Bianca Dragusanu pentru „Barfa zilei”, scrie Cancan.

Uite cum isi toarna Daniela Crudu bautura pe fund! Daniela Crudu a participat, vineri seara, la o petrecere organizata in clubul Crema summer din Mamaia, iar invitatii au avut, cu siguranta, ce vedea. Asistenta emisiunii „Un show pacatos” de la Antena 1 si-a turnat pe fund un cocktail realizat de firma care a sponsorizat aceasta petrecere, reusind sa transforme astfel petrecerea intr-un show total. Cruduta s-a fotografiat cu toti admiratorii si a baut din acelasi pahar cu unul dintre fanii sai. La eveniment au mai participat si modelele Alexandra Badescu si Andreea Tivadar, informeaza Libertatea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro