Sari direct la conținut

Caru' cu Vedete: Madalina Ghenea, din nou super-sexy la Hollywood; Replica dura a sotiei lui Borcea, dupa ce a aflat ca Valentina Pelinel e insarcinata; Nu te asteptai la asa ceva! Anda Adam, fara sutien dupa ce a nascut

HotNews.ro
CARU CU VEDETE, Foto: Colaj foto
CARU CU VEDETE, Foto: Colaj foto

Replica dura a sotiei lui Borcea, dupa ce a aflat ca Valentina Pelinel e insarcinata. Fostul model Valentina Pelinel a anuntat ca asteapta un copil. Focoasa blonda este insarcinata, iar despre tatal bebelusului se speculeaza ca ar fi Cristi Borcea. „Sunt foarte fericita sa pot impartasi cu voi cea mai frumoasa veste: voi deveni mama si in acest moment pot confirma aceasta stire. Chiar azi am fost la medic si totul merge perfect, asa ca mi-am dorit sa fiti primii care se bucura impreuna cu mine”, a anuntat Valentina Pelinel, care poarta in pantece un baietel. Faptul ca stie deja sexul copilului inseamna sarcina blondei a depasit trei luni. Sotia lui Cristi Borcea, Alina, a fost in vizita la acesta, la penitenciar, luni, chiar inainte ca Valentina sa faca marele anunt. Desi fostul model nu a dezvaluit identitatea tatalui copilului, Alina Borcea a iesit din Arestul Central destul de nervoasa. „O zdreanta. Noi avem o familie fericita si solida. E Ea e o femeie de moravuri usoare Nu stiu daca e gravida. Eu stiu ca e o stearpa”, a replicat, dur, sotia lui Cristi Borcea, scrieLibertatea.

Madalina Ghenea, din nou super-sexy la Hollywood. S-au aliniat planetele! Se anunta un 2016 foarte bun pentru focoasa olteaca Madalina Ghenea (27 de ani). Modelul devenit peste noapte actrita a pus mana pe un nou rol la Hollywood. Dupa ce a jucat in „Dom Hemingway” (2003) si in „Younth” (2015) – care va avea premiera si la noi in cinematografe, cu titlul „Tinerete”, la 22 ianuarie, Madalina Ghenea a primit o noua oferta. Focoasa actrita a acceptat un rol in productia „Zoolander 2”, unde i-a avut colegi de filmari pe binecunoscutii actori Ben Stiller (50 de ani) si Owen Willson (47 de ani). In noul film, Madalina face ce stie mai bine: este 100% sexy. Ea da viata unei domnisoare exotice al carei farmec este irezistibil, anuntaClick.

Nu te asteptai la asa ceva! Anda Adam, fara sutien dupa ce a nascut! Artista a ajuns sa se promoveze printr-o imagine cat mai sexy, asta in ciuda faptului ca a nascut in urma cu aproximativ o luna! Anda Adam nu petrece prea mult timp cu fetita sa. Artista este atat de perocupata de cariera, incat a sarit peste concediul de maternitate si s-a intors pe scena doar la cateva saptamani de cand a devenit mama. Astfel ca, in noaptea trecerii dintre ani, Anda a plecat de acasa si cantat in Oltenia, vazandu-si micuta abia a doua zi. Mai mult, ea se promoveaza in imagini cat mai sexy. Astfel, artista s-a pozat fara sutien, recent, la scurt timp dupa ce a devenit mama. Ce-i drept, artista are si noroc, intrucat nici nu zici ca aceasta ar fi fost gravida, timp de noua luni, informeazaLibertatea.

Cum si-au petrecut vedetele Sarbatorile de iarna. Vedetele au petrecut Sarbatorile in mijlocul celor dragi, si-au vizitat parintii, au trait bucuria Craciunului prin ochii celor mici, au plecat in vacante in tara sau la mii de kilometri departare. Pentru Adela si Radu Valcan, Sarbatorile au fost cu totul speciale, cei doi anuntand ca vor fi parinti. Andra a avut parte de primele Sarbatori in 4, iar Sore, insarcinata cu primul ei copi, a primit cel mai frumos dar. Pentru Anca Lungu, cel mai frumos Craciun este acasa, in Bucovina, unde prezentatoarea a ajuns impreuna cu sotul si fetita lor, Natalia. Atat Anca cat si Natalia au purtat haine care amintesc de aceasta regiune a tarii, iar micuta Natalia a fost adorabila cu un batic rosu pe cap. Anca Serea a sarbatorit Craciunul impreuna cu cei 4 copii ai ei, iar de Anul Nou a petrecut in compania unor prieteni foarte buni. Pentru Andra, aceste Sarbatori au fost cu adevarat speciale, fiind primele petrecute in 4, dupa ce in 2015, vedeta a adus-o pe lume pe fetita ei, Eva. Intreaga familie s-a bucurat de vacanta, artista dorindu-le fanilor ei sa aiba parte de tot ce este mai frumos in 2016, scrieViva.ro.

Dublu faliment! Ramasa fara cantari in Romania, Antoneasca a prestat moca in SUA. Andreea Antonescu s-a intors la sotul sau, in America, dupa ce a simtit pe propria-i piele ca nici in tara sa natala nu poate face bani usor din muzica. Andreea Antonescu si-a lasat sotul singur, in America, si si-a incercat norocul, in Romania. Doar ca succesul pe care l-a avut candva cu trupa Andre nu i-a mai garantat un altul, la fel de mare. Artista a „ciugulit” cate putin din emisiunile TV la care a participat, si cam atat. Asta pentru ca spectacolele din propria- i tara au cam lipsit, iar muzica nu i-a mai adus castiguri prea mari. Astfel ca, fara a primi vreo oferta sa cante pe la vreun Revelion, dupa ce si-a dat seama ca nici acasa nu „umbla cainii cu covrigi in coada”, Andreea Antonescu s-a intors la sotul sau, in America. Au petrecut in trei, alaturi de fiica lor, Sienna, noaptea dintre ani, unde artista a facut si ceea ce-i place poate cel mai mult. A cantat pentru invitatii prezenti la petrecerea la care a fost si ea, dar a facut-o gratis! In rest, artista se poate consola cu faptul ca-si distreaza fiica si are mai mult timp pentru aceasta, dar si pentru Traian, sotul sau, care a stat cam singurel peste hotare, ceea ce a dat nastere si la speculatii privind un eventual divort al celor doi, anuntaLibertatea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro