Sari direct la conținut

Caru' cu vedete: Mare surpriza! Cine este vocea Romaniei, sezonul 2; 2012, an cu ghinion pentru vedete. Cele mai socante despartiri; Tom Cruise se teme ca are cancer si va muri curand

HotNews.ro
Caru cu vedete, Foto: Colaj foto
Caru cu vedete, Foto: Colaj foto

2012, an cu ghinion pentru vedete. Cele mai socante despartiri. Anul 2012 a fost unul marcat de foarte multe divorturi ale starurilor din showbizul international. Dragostea nu a durat prea mult pentru numeroase vedete importante ale lumii. Multe casnicii care pareau solide s-au destramat. Iata care au fost despartirile acestui an. Dennis Quaid si Kimberly Buffington si-au spus adio in martie. Cei doi s-au separat in luna martie, dupa opt ani de mariaj. Si solistul de la trupa Maroon 5, Adam Levine, a ramas singur in 2012. Legtatura lui amoroasa cu Anne Vyalitsyna s-a incheiat in martie, dupa o iubire de doi ani. Zooey Deschanel a fost maritata doi ani cu rockerul Ben Gibbard. Lucrurile nu au mai mers intre ei si au decis sa se desparta la inceputul acestui an. Continuarea in Click.

Marioara Zavoranu sare la beregata Gherghinei Stancu, solista care a compus „Balada Zavorancei”: „E o frustrata care se ia de fata mea”. Gherghina Stancu, solista de muzica populara care a intrat in centrul atentiei dupa ce a compus tot soiul de balade-parodii, a fost aspru criticata de Marioara Zavoranu (64 de ani). Motivul: artista a compus „Balada Zavorancei”, in care o ia peste picior pe Oana. Linistea din familia Marioarei Zavoranu e din nou tulburata. Dupa presupusa tentativa de suicid a Oanei, mama lui Zavo si-a dorit mai mult decat orice sa petreaca un Craciun linistit alaturi de fiica ei. Insa linistea le-a fost tulburata de solista de muzica populara Gherghina Stancu, care le-a daruit celor doua „Balada Zavorancei”. Aceasta a reusit sa o scoata din sarite pe Marioara, care s-a infuriat la auzul versurilor baladei. „Am impresia ca femeia asta isi canta propria viata in balada ei, nu pe-a Oanei! Femeia asta sufera mult, e o frustrata care se ia de fata mea! In primul rand, trebuie sa spun ca Oana are o problema de sanatate, nu cum spune ea acolo in balada ei. Femeia asta, bag de seama, vrea sa devina celebra pe spinarea fetei mele. Cred ca nu are ce face, de are timp sa scrie prostii d-astea”, a declarat Marioara Zavoranu, in exclusivitate pentru Libertatea.

Antonia: „Suntem separati. Nu am facut Sarbatorile impreuna”. De o luna, de cand s-a scris ca divorteaza, Antonia (23 de ani) a refuzat sa vorbeasca despre despartirea de sotul ei. Vedeta nu a facut nici un comentariu care sa limpezeasca lucrurile. In premiera si in exclusivitate pentru Click!, Antonia a recunoscut ca s-a separat de Vincenzo (26 de ani). La sfarsitul lunii noiembrie, o stire-bomba a facut valva in presa. Antonia, una dintre cele mai frumoase si de succes cantarete din Romania, e in pragul divortului. Desi a fost asaltata de ziaristi, vedeta nu a confirmat ca ar avea probleme in casnicie si nu a dat nici un interviu despre acest subiect. Tacerea ei a nascut tot felul de speculatii.

Mare surpriza! Cine este vocea Romaniei, sezonul 2. Vezi ce a decis publicul! Finala sezonului al doilea din show-ul concurs Vocea Romaniei s-a terminat. Dupa patru ore de emotii si prestatii deosebite, Tibi Scobiola, Cristi Nistor, Julie Mayaya si Vizi Imre au aflat care dintre ei este marele castigator. Marele castigator al titlului Vocea Romaniei, din sezonul doi, si al premiului de 100.000 de euro este Julie Mayaya, iar pe locul doi s-a clasat Vizi Imre. Potrivit preferintelor publicului, pe locul 4 s-a clasat Tibi Scobiola, iar pe locul 3 Cristi Nistor. Castigatorul primei editii de la Vocea Romaniei a fost Stefan Stan, cel care a triumfat anul trecut, intr-o finala in care a concurat cu Iuliana Puschila, Cristi Sanda si Dragos Chircu, anunta Libertatea.

Tom Cruise se teme ca are cancer si va muri curand. Familia lui Tom Cruise trece prin momente dramatice. Actorul a slabit aproape 7 kilograme in numai 6 luni, de cand sotia sa, Katie Holmes (33 de ani) a dat divort de el. Tom este convins ca are cancer si va muri curand. El a implinit 50 de ani in luna iulie, cu un an mai mult decat avea tatal lui, cand a murit de cancer. Parintele starului, Thomas Mapother III, a fost rapus de un carcinom rectal la 9 ianuarie 1984, la varsta de numai 49 de ani. „Hainele atarna pe el. Nu cred ca se ingrijeste de sanatate”, a spus o sursa din apropierea actorului, scrie Click.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro