Sari direct la conținut

Caru' cu Vedete: Mirabela, libera la mare…; Andreea Balan, topless in noul videoclip. Ce sani imensi are!; Costin Marculescu, despre Oana Zavoranu: "O femeie care isi insala sotul se numeste curva!"

HotNews.ro
Caru' cu Vedete, Foto: Colaj foto
Caru' cu Vedete, Foto: Colaj foto

Luciu isi muta soacra in Bucuresti ca s-o ajute cu tripletii! Insarcinata in sapte luni cu tripleti, frumoasa Nicoleta Luciu va avea nevoie de numeroase ajutoare pentru cresterea micutilor. Ea a apelat la soacra, care se va muta in curand in Bucuresti pentru a-i fi aproape. Nicoleta Luciu si iubitul sau, Zsolt Csergo, sunt in culmea fericirii! In numai cateva zile ei vor deveni pentru a doua oara parinti, Nicoleta urmand sa aduca pe lume trei suflete dintr-un foc. Pentru ca este extrem de greu sa aiba grija singura de tripleti, surse din anturajul vedetei ne-au spus ca soacra Nicoletei va pleca din Miercurea Ciuc si se va muta in Capitala, scrie Click.

c face duminica. Pentru asta, ginerica Borcea i-a pregatit un cadou surpriza extrem de costisitor. Paparazzii CANCAN l-au fotografiat pe soferul personal al actionarului lui Dinamo in timp ce ridica o „bijuterie” Porsche Panamera Turbo de la reprezentanta firmei germane din Bucuresti. Superba masina l-a costat pe presedintele executiv o avere, 160.000 de euro fara TVA!, pentru ca a fost echipata la cererea dinamovistului cu absolut tot ce se putea: sistem de navigatie, TV cu DVD-uri in tetiere, jante pe 20”, sistem audio profesional de 1.000 W, lemn de nuc la interior, volan in lemn de nuc, frigider, suspensie pneumatica, pilot automat adaptiv, informeaza Cancan.

Mirabela, libera la mare…Pentru ca oricum vara este chemata sa cante pe Litoral, Mirabela Dauer si-a facut un obicei din a se muta cu totul la malul marii. Astfel, daca in a doua parte a zilei participa la emisiuni sau sustine concerte, diminetile si le rezerva numai pentru ea. Cititorii Libertatii au surprins-o pe artista, recent, pe plaja din Eforie Nord. Mirabela a sosit la plaja putin dupa ora sapte, si-a inchiriat un sezlong, a renuntat la sutien si apoi s-a intins pentru o baie de soare. Integral in Libertatea.

Sanziana Buruiana: „Cu masina asta agat mai bine decat cu tatele”. Sanziana Buruiana a dat lovitura si si-a achizitionat un „aspirator de barbati”! Manechinul a strans bani la ciorap din prezentari de moda si participari la emisiuni tv si, cu putin ajutor de la parinti, si-a luat o masina decapotabila, ultimul racnet, pe care a platit 40.000 de euro. „Ce tate, cu masina asta am agatat de 1,000 de ori mai mult! Barbatii se holbeaza la ea mai mult decat la decolteu. Masina e cu doua locuri, decapotabila si mi-am cumparat-o de la un showroom, e aproape noua”, relateaza Click.

Andreea Balan, topless in noul videoclip. Ce sani imensi are! Andreea Balan pozeaza din ce in ce mai mult intr-un sex-simbol al generatiei sale si iese in evidenta in noul ei videoclip, Like a Bunny, prin cateva scene in care apare fara sutien. Chiar daca din cauza unghiului, sanii nu pot fi vazuti in intregime, privitorii isi pot da seama de marimea impresionanta a podoabelor Andreei. Acest lucru nu face decat sa le dea apa la moara celor care speculeaza ca Andreea Balan ar fi suferit o operatie de marire a bustului, anunta Libertatea.

Costin Marculescu, despre Oana Zavoranu: „O femeie care isi insala sotul se numeste curva!” Prietenia dintre Costin Marculescu si Oana Zavoranu a disparut definitiv. Dupa ce a fost atacat de fosta sotie a lui Pepe, actorul nu s-a lasat mai prejos si i-a dat o repica foarte dura. „Oana Zavoranu este fosta mea prietena. Nu ne-am intors unul impotriva celuilalt, pur si simplu s-au racit relatiile dupa divortul de Pepe. Oana este o mahalagioaica, o gloanca, o curva. O femeie care isi insala sotul se numeste curva! Daca se numeste altcumva, imi fac eu „mea culpa”. Putea sa se culce cu cine vrea ea fara sa afle sotul ei. Ea pentru o … a renuntat la sot, la familie, la prieteni, la tot”, a declarat Marculescu, pentru emisiunea „Povestiri adevarate”, de la Acasa TV, scrie Click.

Pepe are un comportament bizar. Pepe isi urmeaza instinctele de mascul feroce si a luat la pipait toata suflarea feminina care i-a trecut calea. De testul mainilor avizate ale solistului nu a scapat nici macar Madalina Secuianu, careia Pepe i-a atribuit statutul de „sora” in viata lui. Madalinei Secuianu i s-au cam aprins calcaiele dupa Pepe la filmarile show-ului „Vaporul iubirii”. Cei doi nu s-au sfiit sa flirteze si sa-si arunce apropouri erotice in fata camerelor de luat vederi. In spatele lor, insa, umbla vorba ca s-ar fi consumat o veritabila idila amoroasa, pe care Pepe nu a recunoscut-o niciodata. El a strigat sus si tare ca Madalina este „sora” lui si nu s-ar putea atinge de ea in ruptul capului, informeaza Cancan.

Andreea, de ce ţi-ai părăsit iubitul la greu? Iubitul Andreei Spătaru a testat pe propria piele zicala „o veste proastă nu vine niciodată singură”. Grigore Marica, cunoscut drept Sorin Capone, nu a reuşit ieri să-i convingă pe judecători să-l elibereze sub control judiciar. În plus, iubita sa a ales să se ţină departe de acest scandal şi nu l-a susţinut din sala de judecată. Îmbrăcat impecabil, cu un costum de firmă şi cu tenişi de culoare albă, Grigore Marica a ajuns, din nou, ieri, în faţa judecătorilor, relateaza Click.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro