Sari direct la conținut

Caru' cu Vedete: Mireasa pe plaja si petrecere atipica! Antonia dezvaluie detalii inedite despre nunta cu Alex; Kate Beckinsale si Len Wiseman divorteaza dupa 11 ani; Mariah Carey, primele declaratii despre relatia cu miliardarul James Packer

HotNews.ro
Caru' cu Vedete, Foto: Colaj foto
Caru' cu Vedete, Foto: Colaj foto

Mireasa pe plaja si petrecere atipica! Antonia dezvaluie detalii inedite despre nunta cu Alex Par a fi suflete-pereche, au deja un copil impreuna si se declara o familie fericita. Pana cand statutul vedetei se va clarifica, la fel ca si situatia Mayei, fetita Antoniei si a lui Vincenzo, cantareata isi vede linistita de cariera si de familie. In exclusivitate pentru Libertatea, artista a vorbit despre modul in care se va desfasura nunta cu Alex Velea. „Si eu imi doresc sa fie nunta pe plaja. Ma bucur ca eu si Alex gandim la fel. As vrea sa fie o nunta mai relaxata, dar in cazul meu nu stiu daca este posibil asa ceva. As vrea sa port o rochie frumoasa, ca fiecare femeie care isi doreste o nunta. Sa inteleaga lumea legatura noastra, sa nu fie o petrecere atat de traditionala”, ne-a spus Antonia, anunta Libertatea.

Kate Beckinsale si Len Wiseman divorteaza dupa 11 ani O noua despartire socheaza Hollywood-ul, mai ales ca este vorba despre un cuplu casatorit de peste 10 ani. Protagonistii acestei povesti sunt frumoasa actrita britanica Kate Beckinsale si regizorul Len Wiseman. Cei doi s-au intalnit in 2003 pe platourile de filmare „Underworld” cand Len era inca casatorit, iar Kate avea o relatie cu actorul Michael Sheen cu care are si o fiica, Lily, acum in varsta de 16 ani. Kate si Len aveau sa se casatoreasca un an mai tarziu, in Bel Air si nu au avut copii impreuna. O sursa apropiata celor doi a confirmat despartirea pentru revista People: „Au ramas prieteni si isi petrec timpul impreuna cand Kate se afla la Los Angeles. Nu e nicio drama. Au avut planuri diferte si au sfarsit prin a evolua diferit”. Kate Beckinsale locuieste acum mai mult in Marea Britanie de unde este originara, iar anul viitor va putea fi vazuta pe marile ecrane in doua productii: „Love and Friendship” si „Underworld: Next Generation”, scrie Viva.

Mariah Carey, primele declaratii despre relatia cu miliardarul James Packer Invitata intr-o emisiune TV, Mariah Carey a vorbit despre prima intalnire cu actualul iubit si ce a atras-o la acesta. „Ne-am intalnit pentru prima data in Aspen”, a declarat cantareata in varsta de 45 de ani. „Eram la premiera filmului Hercules, am discutat mult, ma ras mult si am realizat ca ne intelegem foarte bine”. „Sunt foarte norocoasa”, a completat Mariah. „Este un barbat grozav”. Ei au aparut pentru prima data impreuna la un eveniment ce a avut loc la inceputul lunii septembrie, insa au fost surprinsi impreuna din luna iunie, cand au aparut primele poze de paparazzi, informeaza Elle.ro.

Richard Gere – Prima aparitie oficiala alaturi de noua lui iubita, cu 34 de ani mai tanara La 66 de ani, Richard Gere iubeste din nou, actorul prezentandu-si iubita in mod oficial la premiera filmului „Time Out of Mind” care a avut loc la Madrid. Femeia impreuna cu care este acum celebrul actor american se numeste Alejanda Silva, este originara din Spania si are 32 de ani. Cei doi au pozat impreuna pe covorul rosu, iar Alejandra a parut intimidata de atentia de care a avut parte cand si-a facut aparitia de mana cu unul dintre cei mai curtati barbati. Cei doi au schimbat multe priviri si zambete, iar tanara femeie nu a ezitat sa-si sprijine capul de pieptul iubitului ei. Alejandra este cunoscuta in Spania ca o socialite, face parte din artistocratia spaniola si este apropiata de familia regala spaniola. Ea are un fiu dintr-o casatorie anterioara, iar relatia ei cu Richard Gere dureaza de aproximativ 1 an, informeaza Viva.

Oana Zavoranu are interzis si la Antena 1 Candva o prezenta nelipsita de pe micul ecran, Oana Zavoranu a ajuns in situatia de a nu mai fi gazduita de nici o televiziune, unde sa-si spuna povestile picante si sa-si lanseze sagetile veninoase la adresa celor care au suparat-o. Ea a are interzis in prezent si de la Antena 1, postul care o primea cu bratele deschise, si care, de altfel, a beneficiat de mai multe exclusivitati cu bruneta, cum ar fi inmormantarea Marioarei Zavoranu, sau „pomana” facuta de aceasta, atunci cand a impartit in vila din Afumati tot ceea ce i-a apartinut mamei sale. Zavoranu a reusit sa-i supere rau si pe sefii trustului Intact, dupa ce aceasta a atacat-o chiar pe pagina sa de socializare pe Simona Gherghe, precum si prin atitudinea pe care a avut-o in urma tragediei din clubul Colectiv, anunta Libertatea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro