Sari direct la conținut

Caru' cu Vedete: Monica Columbeanu e o nimfomana!; Nikita intermediaza partide de sex; Strania poveste a lui Benjamin Button ajunge in justitie; Pamela Anderson are un nou iubit; Britney Spears un copil cu fostul sot

HotNews.ro

Jordan este obsedata de machiaj. Jordan, alias Jodie Marsh pe numele sau real, a recunoscut pentru o publicatie americana ca este obsedata de machiaj. “Cand eram mai tanara ma ascundeam in spatele machiajului pentru ca nu imi placea fata mea. Eram ironizata la scoala din cauza infatisarii mele – in mod special a nasului, pe care mi l-am spart la noua ani – asa ca a-mi da o alta infatisare a fost un mod de a deveni altcineva. Modelul meu in adolescenta era Pamela Anderson si am incercat sa ii imit machiajul. Am remarcat imediat efectul pe care il aveam asupra barbatilor. Am realizat ca am gasit modul cel mai bun de a le arata barfitorilor ca eram frumoasa”, a marturisit diva, scrie Gardianul.

Pamela Anderson are un nou iubit. Cei doi au fost fotografiati de paparazzi de nenumarate ori, pe plaja din Malibu. Un amic al vedetei a dezvaluit identitatea barbatului. El se numeste Jamie Padgett si este un scafandru de la Trailer Park, scrie Curentul.

O functionara italiana a dat in judecata producatorii, scenaristul si regizorul filmului „Strania poveste a lui Benjamin Button” si sustine ca scenariul peliculei are la baza o poveste scrisa de ea in 1994. Filmul lui David Fincher, care prezinta povestea unui barbat care se naste batran si imbatraneste in sens invers, este filmul care a primit cele mai multe nominalizari la premiile Oscar, 13, inclusiv la categoriile „cel mai bun film” si „cel mai bun actor” (Brad Pitt). „Strania poveste a lui Benjamin Button/ The Curious Case of Benjamin Button” este inspirat, dar nu are la baza, o nuvela din 1921 semnata de F. Scott Fitzgerald. Adriana Pichini, o muncitoare italiana, a declarat ca filmul este bazat pe o poveste scrisa de ea in urma cu 15 ani, intitulata „Il ritorno di Arthur all’innocenza” („Intoarcerea lui Arthur la inocenta”). Povestea a fost inregistrata de autoritatile italiene in domeniul drepturilor de autor in 1994, Pichini sustinand ca aceasta a fost trimisa publisherilor din Statele Unite, dar nu a fost niciodata publicata, scrie Curentul.

Angelina Jolie a vrut intodeauna sa fie altfel. Si se pare ca are un talent deosebit in a ne surprinde permanent. Astfel, diva a aparut la Gala Premiilor Asociatiei Actorilor Americani (Screen Actors Guild) imbracata intr-o superba rochie albastra… purtata invers. Rochia, in valoare de aproape 800 de dolari, este creatia creatoarei de moda Max Azria. Insa Angelina nu i-a impartasit acesteia viziunea creatoare si a decis sa poarte rochia cu spatele in fata ca sa i se poata vedea tatuajele, informeaza Romantica.

Dupa ce a divortat de rockerul Chris Robinson, Kate Hudson incearca sa-si gasesca tot felul de preocupari. De curand, actrita a declarat mai in gluma, mai in serios, ca ii place sa urmareasca filme porno. Intrebata de ziarist daca se uita la filme pentru adulti „soft”, actrita a raspuns ca preferatele ei sunt cele „hard. La inceputul anului, Kate spunea ca ii plac foarte mult fotografiile nud si ca are de gand sa pozeze goala. De asemenea, actrita a confirmat faptul ca vrea sa apara goala intr-un film. Ea a spus ca ar face orice pentru un film bun, inclusiv sa se dezbrace, scrie Click.

Monica e o nimfomana! Dupa ce a acuzat-o ca i s-a bagat in pat in perioada ei “italiana”, Antonello de Gennaro, fostul impresar al Monicai Columbeanu, revine cu noi acuzatii. Mai mult, italianul sustine ca detine dovezi foarte clare, cu care poate proba infidelitatile manechinului. “Monica e o nimfomana, o mitomana si o persoana cu grave probleme psihice”, spune Gennaro intr-o scrisoare trimisa pe adresa redactiei Click! Antonello de Gennaro prezinta o fata mai putin idilica a sotiei lui Irinel Columbeanu. “Monica Columbeanu a iesit aproape dezbracata din camera mea de hotel, cu ocazia unei sedinte foto pentru o revista italiana. Stiam ca Monica este o nimfomana si ca ii plac stridiile, care se stie ca sunt un afrodiziac excelent. Am rugat-o, pentru imaginea ei, si pentru a mea, sa nu iasa asa de la mine din camera, pentru ca cei de afara, ziaristii si prietenii mei, vor vorbi. Voia sa iasa aproape goala. Sunt cel putin 10 persoane care pot confirma aceasta”, scrie Antonello de Gennaro.

Lindsay Lohan arata mai ceva ca o epava a ceea ce a fost candva. Daca anul trecut era invidiata pentru formele voluptoase si decolteul generos, acum Lindsay aduce mai mult cu un manechin anorexic. Conform apropiatilor, aceasta schimbare radicala a divei ar fi survenit din cauza iubitei acesteia, DJ-ul Samantha Ronson. In ciuda rugamintilor parintilor ei de a face ceva in legatura cu silueta ei nesanatoasa, Lindsay a declarat ca face dupa cum o taie capul. Disperat de starea in care se afla fiica sa, Michael Lohan, tatal vedetei, a facut un apel disperat prin intermediul internetului ca prietenii adevarati ai fiicei sale sa o desparta de Samantha, scrie Click.

Cheeky Gabriela Irimia a tinut prima pagina a ziarelor cu relatia ei cu parlamentarul britanic Lembit Opik, care este cu 17 ani mai in varsta. La aproape sase luni de la despartirea de Cheeky Girl Gabriela, parlamentarul britanic Lembit Opik s-a hotarat sa rupa, in sfarsit, tacerea si sa vorbeasca despre relatia cu controversata romanca. Politicianul declara ca a iubit-o profund pe Gabi si ca viata i se pare goala fara ea. Lembit Opik, fostul iubit al romancei Gabriela Irimia, a acordat un amplu interviu tabloidului Daily Mail. “Anul 2008 a fost cel mai prost an din viata. Fosta mea logodnica, Sian Lloyd, a scris o carte despre mine. Gabriela mi-a spus prin intermediul unui ziar ca a pierdut copilul nostru, in timp ce un bun prieten al meu a murit. Dupa toate aceste lucruri simt ca am murit si eu, insa cel mai tare ma doare despartirea de ea”, asa isi incepe politicianul discutia, scrie Libertatea.

Britney Spears vrea sa aiba din nou un copil cu fostul sot, Kevin Federline. Si cum e disperata sa devina iar mamica, vedeta de 27 de ani l-a avertizat pe Kevin ca, daca nu o lasa gravida, va cauta pe altcineva. “Ultimul lucru pe care si-l doreste Kevin e sa o vada pe Britney cu un alt barbat, cu care sa ramana gravida”, a declarat o sursa din anturajul celor doi, scrie Libertatea.

Vedeta Jodie Marsh, cunoscuta pentru vestimentatia sumara cu care se afiseaza in public, a pozat recent, goala si fara machiaj, pentru revista britanica „Fabulous”. Pictorialul este unul neobisnuit avand in vedere ca Marsh, in varsta de 30 de ani, este dependenta de machiaj, scrie Cancan.

Reporterii nostri au prins un zvon potrivit caruia Nikita spunea ca este prietena cu multe vedete care se prostitueaza pentru bani. Zvon pe care au decis sa-l verifice. Eva Kent, pe numele ei real Oana Oprea, asistenta lui Dan Capatos la emisiunea „Un Show Pacatos” de pe Antena 1, a fost „vanduta” pentru 800 de euro reporterilor sub acoperire fara ca ea sa stie. Proxenetul este o femeie, nimeni alta decat Nikita, scrie Cancan.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro