Sari direct la conținut

Caru' cu Vedete: O bomba sexy se propune in locul lui Victor Ponta in fruntea Guvernului; Tudor Chirila iese in strada! "Demisiile de azi nu inseamna nimic. Nu mai vrem sa fim pacaliti"; Angelina Jolie si Brad Pitt – Mai indragostiti ca niciodata

HotNews.ro
CARU CU VEDETE, Foto: Colaj foto
CARU CU VEDETE, Foto: Colaj foto

O bomba sexy se propune in locul lui Victor Ponta in fruntea Guvernului! Demisia de astazi a premierului Victor Ponta, care si-a depus mandatul dupa ce marti seara 25.000 de oameni au iesit in strada cerand demisii in randul politicienilor dupa tragedia de la clubul Colectiv, a incins imaginatia vedetelor. De exemplu, Raluca Podea, una dintre blondele sexy din showbiz-ul romanesc, se propune, mai in gluma, mai in serios, in locul lui Victor Ponta la Palatul Victoria. Apetisanta blonda a postat pe reteaua de socializare Facebook un mesaj prin care isi anunta prietenii de intentia sa, rugandu-i sa o sustina. „Vreau sa fiu prim-ministru in locul domnului Ponta … VOTATI-MA!!!”, a fost mesajul scris de Raluca Podea. Reactiile nu au intarziat sa apara, in doar cateva minute zeci de prieteni apreciind initiativa sa, scrieLibertatea.

Angelina Jolie si Brad Pitt – Mai indragostiti ca niciodata. Angelina Jolie si Brad Pitt au facut senzatie la New York, cu ocazia proiectiei celui mai recent film al lor, „By the Sea”. Cuplul care a acordat recent un interviu emotionant in care au fost evocate momentele grele prin care au trecut din cauza operatiilor Angelinei a oferit o noua dovada a dragostei lor. Pentru aceasta aparitie, Angelina a ales o rochie bleu, vaporoasa, cu maneci transparente, accesorizata cu pantofi nude, intregul look fiind unul perfect pentru superba actrita. Brad a mizat pe un outfit casual, alcatuit din jeansi, vesta si sacou, in timp ce pe cap a purtat o sapca. Drama regizata de Angelina Jolie spune povestea unui cuplu care trece printr-o criza. Filmarile au avut loc in Malta la putin timp dupa ce Angelina si Brad s-au casatorit in secret in Franta. Acesta este primul film pe care cei doi il fac impreuna in ultimii 10 ani, dupa „Mr. and Mrs. Smith”, pelicula pe ale carei platouri de filmare s-au indragostit, anuntaViva.ro.

Tudor Chirila iese in strada! „Demisiile de azi nu inseamna nimic. Nu mai vrem sa fim pacaliti”. Binecunoscutul cantaret a iesit in strada la Bucuresti, alaturandu-se astfel celor care protesteaza impotriva sistemului. „Demisiile de astazi nu inseamna nimic. Presiunea strazii trebuie sa continue. Clasa politica in totalitatea ei este compromisa. Inlocuirea ei este dificila si de lunga durata. Asta insa NU TREBUIE sa ne dezarmeze. Singura solutie este solidaritatea noastra. Trebuie sa iesim in strada pana cand vor intelege ca ei trebuie sa plece. TOTI. Si sa lase locul celor care pot face ceva pentru tara. Astazi ar trebui sa fim in strada mai multi decat ieri. Atenti la incercarile lor de a se regrupa. In seara asta voi fi din nou in strada. Este singura si cea mai importanta arma pe care o am. Nu accept sa-mi spuna Dragnea, Zgonea, Orban et co ce sa fac. Sunt niste hoti compromisi. Nu accept sa fie confiscata aceasta uriasa miscare solidara. Iohannis trebuie sa inteleaga ca nu a fost ales presedinte decat de frica lui Ponta. Este un esec. Pana acum ne-a propus Romania lucrului bine Tacut. Iesim in strada. Si vom iesi in strada impotriva oricarei incercari de regrupare a lor cu oameni din esalonul 2. Nu mai vrem sa fim pacaliti. Iesim in strada”, le-a transmis Tudor Chirla tutror celor care ii urmaresc activitatea pe un site de socializare, informeazaLibertatea.

Gwen Stefani, o noua relatie? Dupa divortul de Gavin Rossdale, Gwen Stefani pare a fi implicata intr-o noua relatie cu un coleg de la show-ul The Voice. Dupa ce a anuntat divortul de Gavin Rossdale in luna august a acestui an, Gwen Stefani pare sa fie implicata intr-o noua relatie. Se pare ca noul partener al vedetei de 46 de ani este Blake Shelton, un cunoscut cantaret de country. Cei doi sunt colegi la show-ul „The Voice”. Zvonurile au aparut dupa ce cei doi au fost surprinsi distrandu-se impreuna la petrecerile de Halloween organizate de Jared Leto si de Maroon 5. Intrebata in timpul unui interviu la radio daca cei doi formeaza un cuplu, Gwen a refuzat sa dea un raspuns exact, insa a marturisit ca il considera dragut pe Blake si ca cei doi incearca sa se distreze, scrieElle.ro.

Mirabela Dauer tuna si fulgera! „Sa curga carnea pe voi, sa va ia parul foc asa cum le-a luat acelor copii”. Celebra cantareata a reactionat extrem de dur, tragedia de la clubul Colectiv marcand-o teribil de tare. Invitata la o emisiune de la Antena Stars, Mirabela Dauer a fost extre,m de dura in ceea ce priveste drama terifianta de la clubul Colectiv din capitala, acolo unde au murit 32 de persoane si alte peste 140 au fost grav ranite. „Aduceti-i in fata justitiei pe cei vinovati, sa curga carnea pe voi, sa va ia parul foc asa cum le-a luat acelor copii. Ma gandesc si plang acesti copii de vineri noaptea. Noi ne risipim si facem campanie electorala pe seama suferintei acestor parinti. Suntem rai, disperati. Ganditi-va la aceste victime, la doctori. Oamenii acestia sunt niste eroi. Mi s-a luat jumatate de suflet”, a spus reputata cintareata la emisiunea „Agentul VIP”. „De vineri noapte, sunt ingrozita si disperata. Nu se intelege nimeni cu mine. Acesti copii sunt obisnuitii rock-ului, iubesc muzica”, a marturisit ea. Artista il considera vinovat de tragedie pe cel care s-a ocupat de artificiile din clubul morii, anuntaLibertatea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro