Sari direct la conținut

Caru' cu Vedete: O vedeta de la noi isi palmuieste amantul si urla la el: "Crezi ca daca m-am culcat cu tine si mi-a placut, acum mi-o trag cu toata lumea?"; Botezatu are o problema majora: "Abia daca mai reusesc sa fac sex o data pe saptamana"; Mamaaa, ce sexy e Mama Natura!

HotNews.ro
Caru' cu vedete, Foto: Colaj foto
Caru' cu vedete, Foto: Colaj foto

Botezatu are o problema majora: „Abia daca mai reusesc sa fac sex o data pe saptamana”. Ei bine, s-a intamplat si asta. Vesnic inconjurat de cele mai frumoase femei, acesta a avut de unde alege si a gustat din toate placerile vietii. De ceva timp insa, situatia s-a schimbat si zilele de amor nebun urmate de nopti la fel de pline au luat sfarsit. Designerul abia daca mai ajunge sa se infrupte din fructul iubirii, scrie Cancan.

O vedeta de la noi isi palmuieste amantul si urla la el: „Crezi ca daca m-am culcat cu tine si mi-a placut, acum mi-o trag cu toata lumea?” Scena este inimaginabila. Si-asta cu-atat mai mult cu cat protagonista este una dintre cele mai iubite vedete din Romania. Explicatia vine insa destul de repede, iar totul se vede intr-o altp lumina! „Crezi ca daca m-am culcat cu tine ca mi-a placut, acum mi-o trag cu toata lumea?” Aceasta este replica pe care Monica Barladeanu o tuna in noul ei rol pe care il joaca in filmul „Despre oameni si melci”. Pelicula va fi lansata la mijlocul lunii viitoare, iar acum a aparut trailerul filmului. Continuarea in Libertatea.

Cele cateva kilograme in plus i-au adus asemanarea cu Monica Gabor – Roxana Ilie si-a expus formele voluptoase la malul marii. Sambata, Roxana Ilie a mers la mare impreuna cu sotul ei si cativa prieteni. Pentru ca a disparut pentru o scurta perioada din peisajul autohton, fotomodelul si-a pierdut oarecum din popularitate. Asa se face ca, nici nu apucat bine sa se aseze pe sezlong ca, cei prezenti pe plaja, au inceput sa-si dea coate si sa spuna in soapte ca langa ei se bronzeaza Monica Gabor. Asemanarea aproape izbitoare se datoreaza faptului ca Roxana a luat cateva kilograme in plus, rotunjindu-si astfel formele, relateaza Cancan.

Almasan a ramas fara miliardar! Am avut dreptate! Dupa ce Click! a dezvaluit vineri, in exclusivitate, ca Marina Almasan nu mai formeaza un cuplu cu Georgica Cornu, vedeta tv a recunoscut despartirea. Ea a declarat ca se saturase de certurile pe care le aveau din cauza sotiei lui. S-au iubit pe ascuns timp de trei luni si alte trei in vazul lumii. Numai atunci cand Click! le-a desconspirat relatia, au avut curajul sa dea frau liber sentimetelor.

Mihaela Bercu, modelul romano-israelian care a revolutionat stilul Vogue. Primul model roman aparut vreodata pe coperta revistei „Vogue”, Michaela Bercu, isi traieste visul in continuare, la 42 de ani. Este o femeie de succes, sotie si mama, dar mai ales o romanca mandra de originile ei, oriunde ar fi purtat-o drumurile vietii. In exclusivitate pentru CANCAN.ro, Michaela a povestit cum si-a construit cariera perfecta pornind de la un job de-o vara, ce legatura exista intre mamaliga si coperta „Vogue” preferata a Annei Wintour si cum arata viata ei din prezent, impartita intre familie si proiecte online ambitioase.

Mamaaa, ce sexy e Mama Natura! Roxana Ionescu (27 de ani), poreclita si Mama Natura datorita bustului ei impozant, si-a revenit spectaculos dupa divortul de Laurentiu, iar toata vara s-a distrat de mama focului pe Litoral, in jurul ei roind la greu barbatii. Si pentru ca acum nu mai are cine sa-i faca scene de gelozie acasa, Roxana a adoptat tinute sexy si sumare, dar si un comportament libertin, informeaza Libertatea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro