Sari direct la conținut

Caru' cu Vedete: Oana Zavoranu ia 17.500 de euro de la Kanal D; Liviu Mititelu batut la nunti; La ce poftesc vedetele straine in Romania; Amy Winehouse scrie carti pentru copii

HotNews.ro

Oana Zavoranu, pentru 17.500 de euro “vanduta” la turci. Din surse apropiate televiziunii Kanal D, ne-au parvenit informatii in legatura cu contractul Oanei Zavoranu. Oana Zavoranu va incasa 12.500 euro +TVA/ pe editie daca timp de 4 show-uri va avea un raiting aproape de cifra 8. 14.500 euro + TVA / pe editie daca raitingul primelor 4 show-uri se va incadra in 8.1 si 10 puncte. 17.500 euro + TVA / pe editie daca raitingul primelor 4 show-uri va sari pragul de 10 puncte. Daca emisiunea va avea succes, Oana va putea primi de la Kanal D si 18.750 de euro pe emisiune + TVA, scrie Atac.

Cintareata britanica Amy Winehouse a inceput sa scrie poezii inspirate din propria ei experienta de viata, sperind ca povestile sale in versuri sa reprezinte, la rindul lor, o sursa de inspiratie pentru tinerii cititori, informeaza femalefirst.co.uk. O sursa din anturajul artistei a declarat ca “Amy se simte foarte inspirata de cind locuieste in St. Lucia. Iubeste atmosfera linistita de acolo si acest lucru a incurajat-o sa scrie din nou”. Aceeasi sursa precizeaza faptul ca Pete Doherty, solistul trupei Babyshambles, unul dintre prietenii cintaretei britanice, i-a spus in trecut acesteia ca poezia reprezinta o buna modalitate de a te exprima, iar Winehouse a considerat ca un volum de poezie inspirat din viata ei ar fi un inceput bun, scrie Atac.

Asistenta Adrianei Bahmuteanu regreta enorm ca a figurat pe lista victimelor amoroase ale craiului de Giurgiu, Stelian Ogica. Mai mult, cand il vede pe fostul iubit, mulatra face alergie la propriu, ultima oara fiind nevoie de interventia medicilor pentru a o resuscita. Invitat in emisiunea de la Kanal D unde ea este asistenta, Laurette a facut o cadere de calciu atunci cand l-a vazut pe Ogica in platou, scrie Click.

Petrecere de pomina in Paradisul Verde! Cristian Tantareanu si-a sarbatorit ziua de nastere, chiar de Paste. In cinstea celor 64 de ani impliniti, acesta i-a tratat pe oaspeti cu berbecuti la protap si sute de litri de vin. A facut-o lata si de data asta. Cristian Tantareanu a chefuit in ziua de Paste pana la miezul noptii. A avut si de ce! Pe langa Invierea Domnului, miliardarul a sarbatorit si ziua sa de nastere. Chiar daca au picurat cativa stropi de ploaie, acesta a intins mesele langa piscina din spatele vilei sale din Corbeanca, scrie Click.

La cele mai multe nunti si botezuri la care canta, manelistii sfarsesc prin a fi injurati si chiar batuti de catre petrecaretii care, dupa ce se trezesc din betie, regreta ca au dat asa de multi bani la lautari si cauta sa-i recupereze. Campion la umilinte este, se pare, Liviu Mititelu, care canta cu Daniela Gyorfi, el incasand de multe ori imbranceli si suturi in fund, afirma Cancan.

Dupa o noapte petrecuta in cluburi, actrita si prezentatoarea TV Kim Kardashian a fost doborata de oboseala si a adormit pe nisip, la soare. Cum la trezire a constatat ca a facut insolatie, Kim a apelat la admiratorii ei pe care i-a rugat sa ii trimita retete si leacuri babesti pentru a scapa de arsuri. „S.O.S. M-am „prajit” la soare si am nevoie urgenta de ajutor”, suna apelul disperat al actritei si prezentatoarei TV Kim Kardashian, in varsta de 29 de ani. Cele cateva zile de vacanta pe care aceasta le petrece in Mexic s-au transformat rapid in cosmar dupa ce, obosita dupa o noapte in club, bruneta a adormit pe plaja, sub soarele fierbinte. „Am atipit pe plaja cu ochelarii mei Prada pe nas. Priviti-ma! Toata lumea face misto de mine”, a scris Kim pe blogul personal, postand si o fotografie din care se chinuie sa zambeasca, desi trupul ii este rosu ca para focului. „Ajutati-ma cumva! Ce trebuie sa fac pentru a scapa de iritatia asta urata?”, si-a implorat Kardashian fanii, dupa ce a promis ca nu se va mai bronza niciodata cu ochelarii pe nas, scrie Cancan.

Cameron Diaz, in varsta de 36 de ani, a renuntat la frumoasele ei plete blonde de dragul meseriei. Vedeta a pus mana pe aparatul de ras la insistentele lui Nick Cassavetes, regizorul peliculei „My Sister’s Keeper”, care va avea premiera oficiala in aceasta vara. Arta cere sacrificii, iar lucrul acesta l-a testat pe pielea ei si actrita americana Cameron Diaz in urma cu cateva zile. Aflata pe platourile de filmare de la „My Sister’s Keeper”, cea mai recenta pelicula in care joaca, blonda, de 36 de ani, a fost rugata de regizorul Nick Cassavetes sa isi sacrifice pletele de dragul scenariului. Ascultatoare din fire, Cameron a pus mana pe aparatul de ras si, fara prea multe comentarii, a renuntat la cositele ei stralucitoare, scrie Cancan.

La ce poftesc vedetele straine in Romania? Goran Bregovic a mancat bucate sarbesti. Dupa concertul sustinut la malul marii, in seara de Paste, Goran Bregovic s-a refugiat intr-un restaurant din Mamaia. Artistul a ales sa-si petreaca seara degustand bucatele dintr-un local cu specific sarbesc. Bucatarul-sef la restaurantul Arena, Milorad Milosevic, originar din orasul Nis, Serbia, unde se pregateste traditionalul gratar pe carbuni, a fost cel care i-a gatit lui Goran Bregovic. El l-a servit pe cantaret cu un preparat sarbesc, de forma unei chiftele-gigant, numite “gurmansca pljescavica”. Clayderman va gusta ciorba si salau. Celebrul pianist francez Richard Clayderman, care va sustine un concert in Suceava, pe 23 aprilie, e asteptat de bucatarul Liviu Ciornei, cel care va gati pentru maestru. Clayderman va locui la o pensiune de langa Suceava. Potrivit impresarilor, pianistul nu a avut pretentii deosebite. A cerut doar o supa calda, asa ca bucatarul a ales sa-i pregateasca o ciorbita radauteana. Felul doi va fi salau in pat de legume, iar desertul, prajitura de ciocolata cu visine, scrie Click.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro