Sari direct la conținut

Caru' cu Vedete: Oana Zavoranu pregateste un nou filmulet cu ea dansand singura, in lenjerie; Daniela Crudu a uitat la ce varsta si-a inceput viata sexuala; Simona Sensual sta pe bara dupa ce si-a injectat acid hialuronic; Amalia, sosia Monicai Bellucci, goala in bucatarie!

HotNews.ro
Caru cu Vedete, Foto: Colaj foto
Caru cu Vedete, Foto: Colaj foto

​Simona Sensual sta pe bara dupa ce si-a injectat acid hialuronic! Nu-si foloseste buzele doua zile. Sensuala a decis sa-si modifice din nou lookul, asa ca ieri a mers la cabinetul unui medic estetician pentru a-si injecta acid hialuronic in buze. Blonda a intrat fara nicio frica in cabinet si i-a spus doctorului ca nu vrea sa-i faca anestezie. „Pe viu, suport si chiar daca ma doare un pic o sa-mi placa”, i-a spus Sensuala doctorului Yair Miron. Acesta a sfatuit-o ca ar fi mai bine cu anestezie, insa iubita lui Nicu Maharu nu a vrut sa auda de asa ceva, astfel ca doctorul i-a aplicat o crema pe buze pentru ca acestea sa amorteasca. Blonda a tinut chiar sa guste din crema respectiva, incercand-o cu limba, scrie Cancan.

Oana Zavoranu pregateste un nou filmulet cu ea dansand singura, in lenjerie. Dupa ce s-a filmat dansand in lenjerie intima si a postat filmuletele pe internet, Oana Zavoranu promite un nou videoclip cu ea in cel mai scurt timp. Divortul de Pepe nu a afectat-o prea mult pe Oana, cel putin asa reiese din comportamentul ei din ultimul timp. Dansuri aproape erotice postate pe Facebook, scandaluri sexuale si lipeli ocazionale, cam acestea sunt elementele care ii coordoneaza viata Zavorancei in ultima vreme. „Pentru ca sunteti cei mai iubiti si frumosi, va pregatesc cat de curand un filmulet care sper din suflet sa va placa, dansez cum simt si simt ceea ce exprim…Asta e dansul, traire, simtire, dragoste, pasiune, ura uneori, sentimente inabusite, trairi controversate, dar e mereu ceea ce nu poti exprima poate in cuvinte. Va iubesc rau si nu aveti idee cat de mult inseamna incurajarile voastre pentru mine, LOVE, OANA”, le-a scris Oana fanilor sai pe Facebook, anunta Click.

Daniela Crudu a uitat la ce varsta si-a inceput viata sexuala. Dupa ce a scapat porumbelul si a spus ca ar fi facut sex cu 44 de barbati pana la varsta de 22 de ani, Daniela Crudu se face de ras din nou. Intrebata de la cati ani si-a inceput viata sexuala, Cruduta n-a reusit sa raspunda din prima. In cadrul unui eveniment Playboy, reporterul Drept la Tinta a intrebat-o pe focoasa bruneta la cati ani a intretinut relatii sexuale prima oara. Dupa ce s-a fastacit cateva momente, Daniela a dat si un raspuns: „Nu mai stiu, nu mai tin minte. Parca la 16 ani, cred ca atunci”, a spus ea. Mai mult, Cruduta a tinut sa precizeze ca cei 44 de barbati care i-ar fi trecut prin pat nu au fost chiar atatia, de fapt „a fost doar o vorba aruncata in vant”, informeaza Libertatea.

Alin Oprea, beat manga in prima zi la „Serviti, va rog”! Nea Marin: „De dimineata era cu spritul in fata”. Alin Oprea s-a cam imbatat inainte sa inceapa treaba la „Serviti, va rog”. Solistul trupei Talisman s-a intalnit cu un alt grup de vedete care participasera la emisiune si impreuna au stat la terasa si au baut. Nea Marin, gazda emisiunii, s-a suparat foarte tare pe Alin Oprea. „De dimineata l-am gasit cu spritul in fata”, a spus Nea Marin. „Toata lumea are chef de munca, numai eu nu am”, a spus Alin. Cantaretul si-a incurcat colegii de emisiune si a deranjat cateva grupuri de turisti care se aflau cu cortul pe malul marii, la 2 Mai. „Noi nu suntem aici sa deranjam oamenii. Pleaca imediat de acolo”, i-a strigat Nea Marin. Acesta s-a suparat la un moment dat si l-a trimis pe Alin Oprea la culcare. „Du-te si dormi”, i-a spus. „Alin mai mult ne incurca. Eu a trebuit sa strang dupa el”, s-a plans si Gina Pistol. „Nu avem niciun baiat pe aici. Unul e beat manga, ceilalti au treaba prin curte”, a mai spus si doamna Bamboi, scrie Cancan.

Amalia, sosia Monicai Bellucci, goala in bucatarie! Tanara cu sani naturali din Ramnicu Valcea este cea mai noua descoperire a lui Bucatarescu. Ea a absolvit Facultatea de Economie-Turism si un masterat de Finante-Banci si are ca pasiuni gatitul, echitatia si fotbalul. Cu toate astea, calitatea ei maxima este parul lung si negru, pe care nu si l-a mai tuns de la varsta de 18 ani, si care o face sa semene foarte mult cu actrita Monica Bellucci. Astfel, ea a luat parte la un pictorial extrem de incitant si sexy cu tema „Spectacol NUD in Bucatarie”. Chiar daca a pregatit o friptura de vita la gratar cu garnitura de zucchini, vinete si rosii cherry trase la tigaie, o salata verde cu pui in sos alb de smantana si o limonada cu menta, mai mult ca sigur cititorii nu vo fi atrasi de acest aspect, ci de corpul sau foarte atragator, anunta Click.

Pamela de Romania a avut o sarcina toxica: „Las-o sa moara daca i-a trebuit… de mica”. Simona Trasca (31 de ani), alias Pamela de Romania, a acceptat sa povesteasca, in exclusivitate pentru libertatea.ro, despre problemele pe care le-a avut la nasterea fiului sau, acum in varsta de 14 ani. Am stat toata noaptea in travaliu, cu niste dureri ingrozitoare, pana dimineata, cand am lesinat de durere (…) M-au dus spre sala de operatie, iar acolo o doctorita a spus: „Las-o sa moara daca i-a trebuit… de mica, sa moara!” Eram la varsta de 17 ani si am avut sarcina toxica, se tine foarte greu, majoritatea femeilor alege sa avorteze (…). Am stat foarte mult la reanimare, era sa murim si eu, si copilul”, povesteste Pamela de Romania (31 de ani) despre sarcina pe care a avut-o acum 14 ani si din care a rezultat fiul ei, informeaza Libertatea.

Scene incredibile cu Simona Patruleasa! La un pas sa nasca pe strada! Desi ar fi indicat ca in aceasta perioada Simona Patruleasa sa se menajeze si sa stea mai mult in casa, iata ca vedeta de la Kanal D nu asculta deloc sfaturile medicilor si face gesturi imprudente. Recent, Simona si sotul ei, Sabin Ivanof, au dat o raita prin oras. Numai ca plimbarea, care se dorea a fi una scurta, s-a prelungit si, cand ii era lumea mai draga, prezentatoarea TV a fost surprinsa de cateva crampe dureroase in zona abdomenului. Alarmata, Simona si-a dus instinctiv mana la burta si, facand grimase de durere, a incercat sa-si recapete controlul. Cand sotul ei a revenit langa ea si a luat-o de mana, Simona a continuat sa-si sustina burtica, povestindu-i ingrijorata lui Sabin ceea ce a simtit. Incidentul nu a avut urmari grave. Din informatiile noastre, vedeta de la Kanal D s-a linistit si a decis sa petreaca mai mult timp in casa, unde le asteapta pe mama si pe soacra ei, scrie Cancan.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro