Sari direct la conținut

Caru' cu Vedete: Obama vrea sa o aduca pe Andreea Esca la Casa Alba; Elena Basescu ii face vizite nocturne lui Hrebe; Michael Jackson dat in judecata de seicul Abdullah, iar Naomi Campbell se marita

HotNews.ro

Maradona nu mai poate fi gasit pe internet in Argentina. Fostul fotbalist Diego Maradona si alte 109 celebritati din Argentina (actori, fotbalisti si judecatori) au castigat un proces intentat impotriva versiunilor locale ale motoarelor de cautare pe internet Yahoo si Google prin care cele doua site-uri nu pot afisa niciun rezultat la o cautare cu numele acestora. Asadar, daca argentinienii incearca sa afle mai multe despre idolul lor, Diego Maradona, in loc de rezultatele cautarii vor privi pe ecranul calculatorului o insemnare prin care se arata ca „datorita unei decizii a tribunalului, suntem obligati sa suspendam temporar toate sau unele dintre rezultatele care au legatura cu aceasta cautare”. Singurele exceptii admise sunt linkurile catre marile site-uri media, informeaza Gandul.

La fel ca si Whitney Houston, partenera lui din „The Bodyguard”, actorul Kevin Costner este si cantaret. Ba mai mult, artistul sustine ca pe scena se simte mult mai bine decat in pielea faimoaselor personaje Robin Hood, Wyatt Earp ori Eliot Ness, carora le-a dat viata pe marele ecran. Kevin spune ca adora sa cante live si face acest lucru cu trupa „Modern West”, al carei lider si solist vocal este de aproape 20 de ani. Stilul muzical abordat este rockul, cu puternice elemente country, relateaza Curentul.

Jordan: “Fac sex rar cu Pete, dar merita asteptarea”. Posibilul divort al lui Jordan de Peter Andre s-ar putea sa ramana un zvon si doar atat, deoarece modelul are o metoda infailibila prin care isi tine sotul langa ea: ii ofera sex foarte rar, dar care sa merite asteptarea. Englezoaica nu are de gand sa isi schimbe decizia in privinta relatiilor intime, desi nu este pe placul cantaretului. „Pete este barbat si intotdeauna va dori mai mult sex decat primeste. Fac sex rar cu el, dar merita asteptarea. Suntem ca orice cuplu casatorit care are trei copii”, a dezvaluit modelul, citat de Gardianul.

Cantaretul american Michael Jackson risca sa apara din nou in fata tribunalului, la doar cateva zile dupa ce si-a vandut celebra ferma „Neverland” din California. Jackson risca un proces de cateva milioane de dolari, la Curtea Superioara de Justitie din Londra, intentat de seicul Abdullah Bin Hamad Bin Isa Al-Khalifa, fiul regelui Bahrainului. Seicul Abdullah, care a devenit un prieten apropiat al lui Jackson in timpul celor cinci luni pe care starul american le-a petrecut in Bahrain in 2005, sustine ca Jackson neaga faptul ca au planuit impreuna un proiect muzical si unul de divertisment. Seicul a declarat ca sumele obtinute din acest proiect urmau sa fie folosite pentru rambursarea banilor pe care i-a imprumutat lui Jackson pentru a-l ajuta sa isi rezolve problemele financiare. In apararea sa, Jackson a declarat ca aceste sume pe care le-a primit erau „cadouri” si ca niciun proiect comun nu a fost finalizat vreodata, scrie Gardianul.

Obama o curteaza pe Andreea Esca. Barack Obama este presedintele ales al Statelor Unite. El a castigat alegerile prezidentiale din 4 noiembrie 2008. Este cel dintai afroamerican ales in aceasta functie. Chiar daca pare greu de crezut ca Obama sa aiba vreo legatura stransa cu romanii, aflati ca barbatul de culoare cunoaste foarte bine cativa dintre ai nostri. Mai mult, Obama este impresionat de o reprezentanta a sexului frumos de la noi. Nu va ganditi la vreo pitipoanca cu sanii cat pepenii si buzele grele de ruj, este vorba despre o doamna respectabila care face parte din zona televiziunii. Se aude prin targ ca Andreea Esca, una dintre cele mai de pret diamante de la PRO TV, a fost curtata de noul presedinte ales de americani. Ea a primit o oferta ademenitoare de munca. Obama doreste ca Esca a noastra sa ocupe functia de director general in compania de presa de la Casa Alba, afirma Atac.

Toate vedetele sic ale planetei o mai dau in bara din cand in cand la capitolul vestimentar. Insa Gwyneth Paltrow insista cu tinutele nefericite. Gwyneth, 36 de ani, si-a facut aparitia la un eveniment monden in acest weekend intr-o rochie ce parea ca a intrat la apa, cu un decolteu nu tocmai avantajos pentru ea, relateaza Romantica. Mai mult, croiul rochiei o face pe actrita sa para mult mai plinuta decat este in realitate.

Naomi Campbell se marita. Naomi Campbell (38 de ani), celebrul fotomodel britanic, va imbraca in curand rochia de mireasa, fiind hotarata sa se marite cu cel pe care il considera sufletul-pereche. Dupa ce a trecut prin paturile mai multor barbati renumiti, precum Mike Tyson, Robert DeNiro sau Usher, Naomi se pregateste sa mearga in fata altarului alaturi de miliardarul rus Vladislav Doronin (46 de ani), a carui avere era estimata, in 2007, la 3,7 miliarde de euro, scrie Libertatea.

Reporterii nostri au surprins-o pe fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu in timp ce intra acasa la Andrei cu putin dupa ora 4 dimineata. Mai precis, 4 si 9 minute! Imbracata lejer, intr-un trening, Elena parea evident ca s-a decis brusc sa se duca la fostul iubit. Si-a parcat Range Rover-ul in fata casei lui si a batut la poarta ca si cum era asteptata. Fara sa fie machiata, mezina familiei prezidentiale probabil ca venea direct de acasa, afirma Cancan.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro