Sari direct la conținut

Caru' cu Vedete: Rosse Marie l-a excitat pe Fizz atingandu-l cu sanii goi; Adelina Pestritu s-a sarutat si a dormit cu Robert Miu; Ce decolteu generos a avut Udrea la meciul lui Bute; "Fata cu fundul perfect" scapa de canicula goala

HotNews.ro
Caru cu Vedete, Foto: Colaj foto
Caru cu Vedete, Foto: Colaj foto

Rosse Marie l-a excitat pe Fizz atingandu-l cu sanii goi! Rosse Marie si Fizz au petrecut mult timp impreuna pe Vaporul Iubirii. Focoasa blonda s-a aratat interesata de Bogdan, iar pentru asta a dansat special pentru Fizz. Rosse s-a dezbracat si a dansat goala sub dus pentru „amicul” ei. S-a frecat cu sanii de fata lui si i-a ridicat moralul, dupa ce Bogdan a fost obligat sa petreaca o noapte alaturi de Ana Maria, una dintre concurente pe care Bogdan nu o apreciaza deloc, scrie Cancan.

Tania Budi, pantaloni cu fundul la vedere. Tania Budi a fost sufletul petrecerii sambata noapte, in Clubul Jezoo din Mamaia, ea facand furori printre barbati, cu vestimentatia ei sexy. Blonda a purtat, si chiar isi permite, la cum arata, o tinuta transparenta, care i-a lasat la vedere picioarele si fundul apetisant: „Mi-au placut foarte mult acesti pantaloni, pe care i-am cumparat de la designerul Mihaela Drafta. Ma simt foarte bine in ei, atragatoare si sexy. Este doar o tinuta de club, caci, totusi, nu as indrazni sa ies asa pe strada”, ne-a declarat Tania. Chiar daca in jurul ei roiesc mereu barbati frumosi si bogati, blonda nu si-a gasit inca perechea. Si nici la casatorie nu-i sta gandul, anunta Click.

Adelina Pestritu s-a sarutat si a dormit cu Robert Miu! Adelina Pestritu a avut parte de distractie pe Vaporul Iubirii. Fosta sotie a lui Liviu Varciu s-a aarutat pasional cu una dintre concurente, dupa care a trecut la lucruri mai serioase. Brunetei i s-a pus pata pe fratele fostului fobalist de la Steaua, Iulian Miu. Adelina a dormit in acelasi pat cu Robert si s-a sarutat pasional cu acesta. Totusi, de-a lungul show-ului, Adelina a realizat ca Robert nu este alesul inimii sale, informeaza Cancan.

Ce decolteu generos a avut Udrea la meciul lui Bute! Elena Udrea a fost o prezenta interesanta, ieri seara, la meciul lui Lucian Bute, chiar daca publicul nu a fost extrem de incantat de faptul ca se afla acolo. Bute i-a multumit la finalul partidei, oamenii din sala au huiduit-o, dar pana la urma, Elena Udrea a reusit sa il aduca pe campion in Romania, astfel incat s-a declarat fericita. Cunoscuta pentru tinutele elegante si sexy, ministrul turismului a facut senzatie de aceasta data cu decolteul mai mult decat generos pe care l-a afisat, scrie Libertatea.

Blonda lui Ogica se iubeste cu o femeie! Raluca Podea si Liliana Neculcea, o bruneta de care in ultima vreme este nedespartita, traiesc o poveste de… amor si, mai nou, nu se sfiesc sa recunoasca. Pentru Raluca este prima relatie lesbi si povesteste cu nonsalanta ca a inceput la bautura. ea supranumita „Blonda lui Ogica” s-a saturat de barbati. Dupa mai multe esecuri amoroase, Raluca Podea s-a reorientat catre femei si, cu toate ca primul ei contact sexual lesbi s-a produs pe fondul consumului excesiv de alcool, i-a placut si a decis sa inceapa o relatie cu amanta, pe numele ei Liliana Neculcea. O relatie fara obligatii, spune blonda. „Eu si Liliana facem dragoste din cand in cand, dar fiecare dintre noi poate avea in paralel o relatie cu un barbat. Asta, evident, daca ne-o dorim”, ne-a declarat relaxata Raluca, anunta Cancan.

„Fata cu fundul perfect” scapa de canicula goala. Raluca Olariu, clujeanca recunoscuta drept „fata cu fundul perfect”, exploreaza noi teritorii ale imaginatiei dupa ce a finalizat proiectul Culorile pasiunii, realizat de acelasi inspirat fotograf Dan Oprea. Acum, in miezul verii, cand canicula pare sa fi pus stapanire pe Romania, Raluca Olariu ne arata cea mai simpla metoda de racorire senzuala pe timp de vara torida! Raluca este nascuta pe 4 iulie 1988, are 1,64 m si 50 kg, iar dimensiunile pentru bust-talie-solduri sunt 88-62-92. Ea a declarat pentru bucatarescu.ro: „Sunt model dar studiez si make-up pentru ca pe viitor ma tenteaza sa imi deschid un salon de infrumusetare. Ma pasioneaza sportul (fac Tae-Bo) si calatoriile”, informeaza Click.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro