Sari direct la conținut

​Caru' cu vedete: Roxana Vancea, probleme cu poliţia în vacanţa din Bali; Brigitte și Ilie Nastase, bătaie în plină stradă; Arșinel a generat un scandal în direct

HotNews.ro

​Roxana Vancea, probleme cu poliţia în vacanţa din Bali.Roxana Vancea a avut parte de o aventură de neuitat în vacanţa din Bali, dar nu într-un sens pozitiv. A fost la doar un pas de a fi arestată deoarece nu cunoştea regulile locului şi a încălcat, în mod neintenţionat, una dintre normele respectate cu stricteţe de către cei din acea zonă. Întâmplarea în urma căreia Roxana a fost aproape de a ajunge în spatele gratiilor a avut loc cu luni în urmă, de Revelion, dar povestea a fost spusă abia în urmă cu câteva zile de această, în cadrul unei emisiuni tv, difuzată la Antena Stars, relateazăClick.

Brigitte și Ilie Nastase, bătaie în plină stradă.Brigitte și Ilie Năstase s-au certat din nou. Se împăcaseră după ce bruneta a anunțat că divorțează de fostul mare tenismen, însă acum se pare că despărțirea lor e definitivă. Brigitte a susținut că Ilie are o amantă, iar acum s-au bătut în plină stradă. Ilie a tras-o de păr pe Brigitte. „Am depus iar actele de divort. Pe mine nu ma intereseaza o ecuatie cu mai multe necunoscute. Nu ma intereseaza barbatii care au 30 de amante si o sotie care ar trebui sa il astepte acasa cuminte. Eu nu pot sa traiesc cu mai multe femei in spate”, a declarat Brigitte, citată deCancan.

Arșinel a generat un scandal în direct.Zvonurile cu privire la starea de sănătate precară a marelui actor Alexandru Arșinel au ajuns, recent, și la urechile acestuia. În acest context, figura teatrului românesc a lansat mai multe atacuri la adresa celor care propagă astfel de informații false. „E o minciună ordinară. Mai întâi, mă întrebaţi şi pe urmă daţi informaţia. Ăştia vor să mă omoare. Am o grămadă de spectacole. Să mediatizaţi aceşti mincinoşi ordinari şi să îi demascaţi. Mă duc la Sinaia de Sărbători şi sperăm să petrecem la Mănăstirea Sinaia ca în ultimii ani”, a comentat Arșinel, la România TV, citat deEVZ.

Daniela Crudu, detalii din viața personală.“Există cineva în viaţa mea, vine, pleacă. Gândeşte-te, mă băiatule, că nu ştiu cum să te mai iau să fim fericiţi. Nu ai cum să nu ai probleme. Totul e cu gelozia. Cel mai mare sacrificiu făcut din dragoste îl ştie toată ţara, când am renunţat la mine, la viaţa mea, dar eram şi eu mică. Dar aş mai face-o. Îmi plac foarte mult copiii. O să fac şi eu un copil, dar mai am timp, că abia fac 29 de ani. Nu prea îmi doresc eu să fiu mireasă. Mi-e frică să mă leg de cineva, dar copii îmi doresc”, a declarat Daniela Crudu, citată deLibertatea.

Un hacker turc i-a furat identitatea Biancăi Drăgușanu.Contul oficial de Instagram al prezentatoarei este controlat de un hacker de origine turcă, după cum a lăsat să se înțeleagă din mesajele trimise de către acesta. ”Vin. O să mă cunoști”, i-a scris hackerul într-un mesaj publicat pe contul ei de instagram. Bărbatul se recomandă în mediul virtual ”X Duff”, și nu s-a sfiit să șteargă poza vedetei și să pună poza o ilustrație cu un iepuraș. Pe lângă faptul că această faptă reprezintă o infracțiune (furt de date personale), vedeta a pierdut și cei aproape 700.000 de fani abonați la contul ei de Instagram, conformClick.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro