Sari direct la conținut

Caru' cu Vedete: Si-a supt burta si a pozat sexy pentru fani! Ce solista obtine un abdomen plat cu un artificiu la indemana tuturor; E oficial! Connect-R va deveni tata anul viitor; Anna Lesko, super sexy in costum de baie! Uite cum a incins plaja

HotNews.ro
CARU CU VEDETE, Foto: Colaj foto
CARU CU VEDETE, Foto: Colaj foto

Si-a supt burta si a pozat sexy pentru fani! Ce solista obtine un abdomen plat cu un artificiu la indemana tuturor. Vara a venit, divele se ingramadesc la mare, iar retelele de socializare s-au umplut de imagini cu ele la plaja, in costum de baie. Sylvia a profitat si ea de soarele numai bun pentru bronzat si a mers pe Litoral. Cantareata isi tine la curent fanii cu activitatile zilnice, iar astazi si-a postat pe Facebook o imagine de la „locul faptei”. Bronzata, cu ochelari de soare si imbracata intr-un costum de baie cu motive florale, cantareata le arata admiratorilor cat de bine se distreaza. Un amanunt pare sa iasa insa in evidenta mai mult decat trupul ei atins de razele soarelui. Pentru a obtine un abdomen plat, Sylvia nu a folosit Photoshop, dar a apelat la un truc mai rapid: si-a supt burta cat de mult a putut, scrieCancan.

E oficial! Connect-R va deveni tata anul viitor. E clar faptul ca vara Connect-R nu doarme! Unul dintre cei mai in voga cantareti de la noi va deveni tatic anul viitor. Misha, femeia cu care se iubeste de cateva luni este insarcinata in cateva saptamani. Artistul nu-si mai incape in piele de fericire! Cantaretul Stefan Mihalache (31 de ani), alias Connect-R, traieste o frumoasa poveste de dragoste cu o colega de breasla. Noua iubita se numeste Mihaela, sau Misha, canta cu DJ Sava si este vocea hitului Tenerife. Aceasta este prima femeie cu care solistul se afiseaza de la despartirea de Diana Georgescu, femeia cu care se logodise si cu care spera sa se casatoreasca. In urma cu trei saptamani, solistul a postat pe Internet o poza in care o saruta pe noua cucerire, anuntaClick.

Anna Lesko, super sexy in costum de baie! Uite cum a incins plaja. Anna Lesko este una dintre cele mai frumoase si mai admirate cantarete de la noi. Artista are o multime de fani, iar acestia s-au putut bucura astazi de o priveliste placuta. Anna a publicat o fotografie incendiara cu ea, dintr-o vacanta petrecuta de curand, intr-o destinatie exotica. Artista poarta un costum de baie minuscul care ii pune in valoare formele trupului ei perfect, iar dmiratorii i-au putut admira bustul generos, dar si posteriorul lucrat la sala de fitness. „Ma grabesc inapoi la mal ca sa nu ma prinda refluxul”, a scria Anna Lesko langa fotografia care a incins spiritele pe pagina sa de Facebook, informeazaLibertatea.

Inna i-a aratat posteriorul unei blonde! Uite cum a reactionat femeia cand a vazut cum se unduia artista. Inna se afla departe de tara, unde se distreaza alaturi de prieteni. Cat e ziua de lunga, vedeta sta la plaja si chefuieste pana dimineata. Intr-o fotografie in care apare pe plaja, Inna, care este imbracata intr-un costum de baie multat pe corp, s-a unduit in fata unei prietene, care i-a admirat posteriorul. Vedeta s-a strambat si s-a intors cu spatele, iar blonda din imagine a privit-o zambind, scrieCancan.

Ce spune Bogdan Vladau despre o relatie cu Gabriela Cristea. „Burlacul” Bogdan Vladau nu recunoaste ca ar fi curtat-o catusi de putin pe fosta sotie a lui Marcel Toader. Manechinul a explicat ca nu i-a trimis niciun mesaj Gabrielei Cristea si nici nu a invitat-o la cafea. Aflat in platoul emisiunii „Acces Direct”, Bogdan Vladau a marturisit ca a ramas masca, dupa ce a vazut ca la o alta emisiune tv, Gabriela Cristea era intrebata despre o eventuala relatie cu el. „Am ramas siderat. Mai mult, pentru ca respectiva doamna nu a negat ca a primit vreun mesaj de la mine. Sunt curios, sa-mi arate macar un sms!. Eu nu i-am facut nici curte, nici castel”, a mai spus Vladau. In ajutorul manechinului a sarit si Catalin Botezatu care a spus, referitor la acest subiect, ca, in general, unor femei „le cam patineaza biscuitii”, explicand plastic ca se hazardeaza in declaratii, anuntaClick.

Anda Adam s-a lipit de fiul unui primar! Solista a fost in mari tandreturi cu un tinerel de 24 de ani, la ziua sotului Deliei Matache. La doar cateva luni de cand a pus punct idilei sale cu un fotbalist de 18 ani, Catalin Tara, Anda Adam (32 de ani) a recidivat. Ea s-a simtit foarte bine in compania fiului primarului din Cornu, Alexandru Nanu, in varsta de doar 24 de ani, cei doi petrecand toata noaptea impreuna, intr-un club din Centrul Vechi. De cand s-a despartit de Victor Slav, Anda Adam pare sa fi facut prototipul viitorului sau partener. Artista are o inclinatie spre barbatii mai tineri decat ea, frumusei, si, daca s-ar putea, si cu o situatie materiala buna. Si cum astfel de ispite ii tot apar in cale, ar fi si pacat ca blonda sa nu-si exercite farmecele. Astfel ca miercuri noaptea vedeta a petrecut pana spre dimineata in compania lui Alexandru Nanu, informeazaLibertatea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro