Sari direct la conținut

Caru' cu vedete: Topul vedetelor care taie frunza la caini; cei mai buni la pat barbati ai planetei; Delia si-a gasit un nou iubit; Simona Sensual canta aceiasi piesa de 5 ori; Andreea Marin a castigat procesul cu revista Star, iar Cheeky Girls au fost luate peste picior de presa britanica

HotNews.ro

Romancele de la Cheeky Girls au dat din nou prilej presei britanice de a le lua peste picior duminica, tocmai cu ocazia aniversarii lor. Monica si Gabriela, care au implinit 26 de ani de Halloween, au fost comentate cu foc de ziaristii englezi de la „Daily Mail” din cauza tinutei in care s-au afisat in clubul londonez Embassy. Cele doua cantarete purtau bustiere, ciorapi si cizme lacuite de culoare neagra, imaginea lor fiind desprinsa parca din filmele XXX sado-masochiste. Despre Gabriela s-a scris ca si-a gasit fericirea in bratele omului de afaceri Nicholas Zapolski, cu care s-ar fi logodit acum o luna. De altfel, ea se declara indragostita de Nicholas si spune ca a depasit cu bine episodul Lembit Opik, afirma Gardianul.

«Succesuri» nemeritate pentru «vedetele» care taie frunza la caini! Apar in ziare, reviste colorate sau emisiuni de divertisment in cautarea unor „succesuri” rasunatoare si isi aseaza viata pe tava pana la cele mai intime detalii. Unele dintre ele au fost puse chiar la carma unor productii, desi gramatica limbii romane le este complet straina. Ele sunt „vedetele” care inghit cerneala in presa autohtona, in timp ce taie frunza la caini: Simona Sensual, Magda Ciumac, Don Juanii mioritici cu „manechinuitele” lor la fel de celebre, Oana Roman sau Monica Columbeanu, cu a ei sora din ce in ce mai mediatizata, afirma Gardianul.

„Zana” primeste 20.000 euro de la „Star”. Andreea Marin Banica a castigat procesul intentat revistei „Star”, instanta obligand publicatia sa-i plateasca vedetei suma de 20.000 de euro, reprezentand daune morale produse prin publicarea, in luna august 2007, a articolului „Andreea Marin i-a interzis sotului sa se mai apropie de amanta”. Potrivit deciziei instantei, acest material „a urmarit in mod cert discreditarea imaginii si reputatiei familiei Banica”, scrie Curentul.

Simona Sensual – O tine o ora la doua bucati. Senzuala” Simona a fost chemata sa sustina un concert acum cateva saptamani intr-un club destul de fitos din Brasov. Vedeta in afara faptului ca a facut un playback sanatos, ca doar ne asteptam la asta, a si interpretat prima piesa a ei de numai putin de cinci ori. In tot timpul interpretarii pieselor lumea si-a dat seama, oricat de beti erau unii, ca Simona interpreteaza aceeasi melodie a cincea oara si i-au cerut explicatii Dj-ului crezand ca acesta ar fi de vina pentru repetitia necontenita. Mare a fost mirarea cand sa aflat adevarul. Simona Sensual ceruse expres prima piesa sa fie pusa de cate cinci ori, iar a doua de cate trei ori, astfel artista sa isi insuseasca un cumul de 45 de minute de repertoriu si sa isi ia banutu ca sa plece repede la hotel, scrie Atac.

Sunt barbati, sunt celebri si au dat in mintea femeilor. Cu siguranta ati vazut, v-ati dorit sau v-ati cumparat o pereche, doua, trei de UGG-uri. Si daca, totusi, nu stiti despre ce este vorba, aflati ca ne referim la un model de cizme, o adevarata obsesie in randul femeilor. Curios este ca si barbatii par sa fi cedat tentatiei… Cizmele UGG sunt virus raspandit pe filiera VIP, care nu cedeaza prea usor. In timp ce trend-urile in moda vin si pleaca, UGG-urile raman pe pozitii de 3 ani. Dar nimeni nu cred ca ar fi anticipat sau si-ar fi imaginat barbatii incaltati cu aceste cizme. Totusi, Bruce Willis, Ben Affleck, Orlando Bloom, Harevy Keitel, Ronnie Wood si Jason Donovan le poarta cu naturalete. Daca li se si potrivesc, ramane la latitudinea criticilor. Oricum, s-ar putea sa nu treaca mult timp pana ce mai toti barbatii vor tanji dupa o pereche de cizme UGG, scrie Romantica.

Sunt cei mai buni la pat. Cativa dintre cei mai frumosi si sexy barbati ai planetei nu-si mai incap in piele de bucurie dupa ce, recent, o revista din SUA, dedicata femeilor, a dezvaluit care sunt starurile masculine cele mai bune la pat. Lista a fost intocmita dupa ce mai multe dintre fostele partenere ale acestora (in special manechine sau actrite necu­noscute) au dovedit prin diverse metode (sms-uri pri­mite, foto­gra­fii, sau chiar inre­gistrari audio si video) ca au facut sex cu starurile in cauza. Femeile au luat in calcul durata actului sexual, numarul pozitiilor si aten­tia acordata lor de virilul parte­ner. P. Diddy, rapperul de 39 de ani e cunoscut ca un mare crai care a avut zeci de partenere de sex. Conform acestora, e neobosit in asternut si foarte tandru cand nu se grabeste. O partida de amor cu P. Diddy dura chiar si 3-4 ore. Justin Timberlake, e unul dintre cei mai vanati burlaci si are parte de multa „actiune” cu femei frumoase. Cateva, care au avut no­rocul sa-i cada la as­ternut canta­re­tului, au povestit ca e un romantic in­curabil si face orice ca sa ofere pla­cere parte­nerei. Will Smith, actorul de 40 ani, e un familist convins, dar are o intelegere cu sotia lui: din cand in cand sa mai incerce si cu al­te femei. Cateva dintre acestea au po­vestit ca la Will partida de amor du­rea­za de fiecare data in ju­rul a doua ore, scrie Libertatea.

Joaquin Phoenix a spus adio actoriei! Joaquin Phoenix a decis sa renunte la actorie, despartindu-se in mod original de fanii sai, la premiera ultimului sau film „Two Lovers”. Actorul si-a anuntat retragerea inca de saptamana trecuta, dar gurile rele s-au grabit repede sa sustina ca nu este decat un capriciu de vedeta ca sa atraga atentia asupra sa. La premiera filmului „Two Lovers”, Joaquin si-a „prezentat” pumnii pe care a scris mesajul de despartire pentru fani, scrie Libertatea.

Botezatu a fost la un pas de moarte la Paris. Catalin Botezatu a vazut moartea cu ochii la Paris, fiind internat la spital in miez de noapte din cauza unei raceli care le-a dat batai de cap medicilor francezi. Infectia la amigdale a fost atat de puternica, incat s-a transformat in septicemie. Cand s-a mai pus cat de cat de picioare, Bote a revenit in tara, fiind in prezent tratat ambulatoriu la Spitalul Colentina din Bucuresti, afirma Click.

A incercat sa-l omoare pe Guy. Divortul dintre controversata cantareata Madonna si regizorul britanic Guy Ritchie starneste pasiuni si duce la gesturi necugetate. Este si cazul unui adolescent in varsta de 16 ani, mare fan al solistei, care a incercat sa-l atace pe regizorul britanic. Publicatia „Sunday Mirror” informeaza ca tanarul s-a dus pe platourile de filmare unde Guy Ritchie lucra pelicula „Sherlock Holmes”, la Manchester, imbracat complet in negru si inarmat cu un cutit. El a patruns in zona strigand in gura mare: „Unde este Guy? Il omor!”, informeaza Cancan.

Imediat cum s-a despartit de Matteo, Delia s-a indragostit lulea de un tanar avocat. Chiar daca abia a pus punct relatiei cu Matteo, Delia Matache nu sufera, ci, dimpotriva, pare mai fericita ca niciodata! In viata ei a aparut un alt barbat, de care cunoscuta cantareata este indragostita pana peste cap, scrie Cancan.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro