Sari direct la conținut

Caru' cu Vedete: Uite-o pe Adelina Petritu facand dus in sanii goi, sub privirile a zeci de barbati; Blonda lui Ogica a defilat cu sanii la vedere intr-un club din Mamaia; Naomi si-a scos un san din rochie, in masina; Marculescu: 'M-a dezvirginat o fata de la Apaca"

HotNews.ro
Caru cu Vedete, Foto: Colaj foto
Caru cu Vedete, Foto: Colaj foto

Doru de la Parlament a poftit la buzele lui Rosse Marie Florescu! S-au sarutat indelung pe Vaporul Iubirii. Doru Isaroiu, solistul trupei Parlament, si manechinul Rosse-Marie Florescu au format un cuplu in a doua parte a show-ului TV Vaporul Iubirii, iar cei doi si-au aratat afectiunea sarutandu-se indelungat. Rosse Marie a explicat inainte de imbarcare ca nu prea a avut succes la barbati, iar pana la varsta de 34 de singura ei realizare este fiica ei. Asa ca frumoasa blonda se astepta sa isi gaseasca alesul pe Vapor. La randul sau, Doru a mentionat ca nu are preferinte in ceea ce priveste culoarea parului si ca tot ce conteaza este ca partenerii sa se placa. „Nu am niciun tipar de femeie, nici blonda, nici bruneta. Sa ne potrivim. Daca voi gasi o chitara si fac o serenada, cuceresc pe oricine”, a spus Doru, scrie Cancan.

Naomi si-a scos un san din rochie, in masina! Transsexualul Naomi este foarte incantat de sanii care i-au crescut de cand a urmat un intensiv tratament hormonal, in Germania. Mandru nevoie mare de bustul care s-a marit vizibil, Naomi si-a scos unul dintre sani in fata reporterilor Click! „Am sani superbi, iar de luna viitoare voi arata ca o femeie, din cap pana in picioare, caci m-am programat la o operatie de schimbare de sex in Thailanda”, ne-a declarat Naomi sau Florin Moldovan, pe numele sau din buletin, anunta Click.

Blonda lui Ogica a defilat cu sanii la vedere intr-un club din Mamaia. Raluca Podea, cunoscuta drept blonda lui Ogica, sau asistenta din emisiunea matinala de la OTV, s-a aflat in Mamaia in acest weekend pentru o prezentare de moda. Blonda nu s-a sfiit sa defileze printre mese doar intr-un slip negru si o caciula de blana neagra, imensa, pozandu-se cu cei care au dorit sa aiba o amintire cu ea, goala. Printre acestia s-a numarat si proprietarul clubului, Ionut, fratele Taniei Budi. In final, Raluca Podea a realizat si un pictorial inedit, expunandu-si cu dezinvoltura nurii, informeaza Libertatea.

Uite-o pe Adelina Petritu facand dus in sanii goi, sub privirile a zeci de barbati! Adelina Pestritu tot spunea in ultimul timp ca este singura si in cautarea unui suflet care sa-i tina de cald noaptea. Si pentru a-si indeplini aceasta dorinta, Adelina s-a imbarcat pe Vaporul Iubirii. Cum acolo a avut concurenta destul de mare, bruneta a ales sa iasa in evidenta in stil mare. A dansat lasciv in fata tuturor barbatilor, dupa care si-a scos tricoul alb. Frumoasa bruneta nu avea sutien, asa ca i-a lasat pe toti sa ii admire sanii! Mai mult, parea foarte fericita, scrie Cancan.

Marculescu: ‘M-a dezvirginat o fata de la Apaca”. Filmarile pentru celebrul serial „Liceenii” au durat doar trei luni, insa, abia acum, dupa 25 ani de la prima difuzare a celebrei pelicule, ies la iveala povesti cu tenta erotica. Costin Marculescu ne -a povestit ca a fost dezvirginat de o figuranta si ca Oana Sarbu era „hartuita” de compozitorul Virgil Popescu. „Printre cele 100 de fete chemate de regizorul filmului, pentru figuratie, erau doua surori simpatice. Mi s-a pus pata pe Dulcineea, dar sora ei, Ramona, ma voia cu orice pret. Mi-a dat de inteles ca vrea sa faca sex cu mine. Eram adolescent virgin, nu stiam cu ce se mananca treaba asta” povesteste in exclusivitate pentru Click.

Ce bine arata Nadia Comaneci la 50 de ani! Nadia Comaneci, una dintre cele mai cunoscute romance in strainatate a fost mereu o prezenta eleganta si un model pentru tinerele din intreaga lume. Prezenta impreuna cu sotul ei la nunta Printului Albert de Monaco si a Printesei Charlene de Monaco, Nadia a starnit din nou admiratia celor prezenti cu tinuta sa impecabila. Purtand o rochie rosie semnata de Catalin Botezatu, Nadia Comaneci nu parea ca are 50 de ani. Coafata elegant si decent si purtand o pereche de pantofi argintii cu toc, fosta gimnasta s-a distrat de minune la nunta regala din sudul Frantei, informeaza Libertatea.

Andreea Patrascu nu ar face niciodata plaja topless! „Cu un costum de baie minuscul arati mai sexy decat cu multa piele la vedere”. Sotia lui Cabral se gandeste deja la vacanta de vara. Andreea Patrascu nu isi face griji in privinta sezonului estival, ea avand pregatit deja totul. Actrita nu va merge la plaja topless, iar pentru aceasta vacanta de vara are pregatite numai doua costume de baie. „Nu as face niciodata topless. Nici nu ma tenteaza. Putin textil in zonele esentiale imi pare mai sexy decat prea multa piele la vedere. O sa plecam impreuna la mare (n.r. alaturi de Cabral) pentru o saptamana. Cred ca doua costume de baie imi sunt de ajuns”, a spus vedeta, scrie Cancan.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro