Sari direct la conținut

Caru`cu vedete: Actorii din “Friends” negociază un film pentru a marca 25 de ani de la lansarea serialului; Rihanna a vorbit despre probleme din viața sa

HotNews.ro
Caru`cu vedete, Foto: Colaj foto
Caru`cu vedete, Foto: Colaj foto

Actorii din “Friends” negociază un film pentru a marca 25 de ani de la lansarea serialului. Creatorii şi starurile din serialul ″Friends″ (″Prietenii tăi″) negociază cu platforma HBO Max pentru realizarea “unei reuniuni speciale”, cu prilejul sărbătoririi a 25 de ani de la lansarea celebrului serial de comedie. Surse apropiate negocierilor au declarat publicaţiei că, deşi acordul este departe de a se concretiza, scenariştii David Crane şi Marta Kauffman şi-au arătat intenţia de a participa, la fel ca şi cei şase protagonişti, potrivit Știrile Pro Tv.

Prinţul Charles a împlinit 71 de ani. Imagini de arhivă cu moştenitorul tronului, făcute publice de regină, ducii de Sussex şi ducii de Cambridge. Prinţul Charles, moştenitorul tronului britanic, a împlinit 71 de ani, iar membrii familiei, cu Regina în frunte, i-au transmis mesaje de felicitare şi au publicat imagini de arhivă cu el. Prinţul Charles şi-a serbat ziua de naştere în Mumbai, aflându-se într-un turneu regal în India. Membrii familiei i-au trimis însă urări prin intermediul reţelelor sociale, unde au publicat şi fotografii inedite cu următorul rege al Marii Britanii. Tot cu această ocazie, ducele şi ducesa de Sussex au dat publicităţii o nouă fotografie cu fiul lor, Archie. Imaginea alb-negru îi surpinde pe prinţul Harry şi Archie, alături de bunicul său, Charles. Imaginea, semnată Chris Allerton şi realizată la botez, a fost publicată pe Instagram însoţită de mesajul: „La mulţi ani Înălţimii Sale Regale Prinţul de Wales – Sir, Tată, Bunic“, arată Adevărul.

Cezar Ouatu, primele declaraţii după despărţirea de Andreea Vilău şi noua relaţie. Cine este femeia care l-a cucerit pe artist. Cezar Ouatu și Andreea Vilău s-au despărțit, deși aveau planuri serioase de familie, precum nuntă și copil. După ce în urmă cu doar câteva luni, cei doi au decis să își mai dea o șansă, iată că în cele din urmă fiecare a luat-o pe drumul lui. Am dreptul să fiu fericit şi cu asta am spus tot ceea ce însemn eu în momentul de faţă din punct de vedere sufletesc. Toţi greşim, nu suntem perfecţi a spus Cezar Ouatu, potrivit Libertatea.

Jane Seymour arată senzațional la 68 de ani! Cum îşi menţine silueta. Jane Seymour arată senzațional la 68 de ani, nu îţi vine să crezi că peste numai doi ani va deveni septuagenară! Vedeta îşi menţine o siluetă de adolescentă. Jane Seymour arată senzațional la 68 de ani, dar se plânge că nu oricine se încumetă să îmbrace actrițe de vârsta ei. “Eu nu am plătit niciodată un designer ca să port ceva. Însă azi nu orice designer se încumetă să îmbrace pe cineva care are vârsta mea”, a spus actriţa, conform Click.ro.

Rihanna a vorbit despre probleme din viața sa. Rihanna a dezvăluit că ‚muncește să găsească un echilibru’ în viața ei după un an așa obositor. Ea a povestit totul într-un mesaj postat pe un site de socializare adresat colegilor ei de muncă și celor dragi. Rihanna a vorbit deschis despre problemele din viața sa într-o postare emoțională pusă pe Instagram. Artista de 31 de ani a ales să împărtășeasă cu fanii un selfie, alături de un mesaj în care se adresa colegilor și celor apropiați. Ea a concluzionat cu o prescurtare ce arăta faptul că este foarte posibil să ia o pauză de la programul ei încărcat, notează Verdict.ro.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro