Sari direct la conținut

Ce a scris CNN despre victoria României în fața Ucrainei de la EURO 2024: „The tricolorii” și „genialul Drăguș”

HotNews.ro
Ce a scris CNN despre victoria României în fața Ucrainei de la EURO 2024: „The tricolorii” și „genialul Drăguș”
Denis Drăguș își îmbrățișsează soția/Profimedia

Victoria României cu 3-0 în fața Ucrainei în primul meci din grupa E a Campionatului European de fotbal din Germania nu a trecut neobservată de presa internațională.

Într-un articol cu titlul „Euro 2024: România uimește Ucraina cu 3-0 în primul meci din faza grupelor”, site-ul televiziunii americane invocă startul dezastruos al țării vecine, dar și prestația remarcabilă a lui Nicușor Stanciu, căpitanul României.

„Totul a decurs conform planului pentru Ucraina în primele faze ale meciului. Echipa clasată cu 24 de locuri mai sus în ierarhia mondială decât România domina balonul, dar lucrurile au început curând să meargă prost.

Șutul genial de la distanță al lui Stanciu a părut să-i scoată din joc pe galben-albaștri și echipa nu și-a mai revenit complet.

România, dominată brusct de sentiment formidabil de speranță, și-a dublat avantajul la scurt timp în repriza a doua, când Marin cu șutul din minutul 53.

În realitate, portarul ucrainean Andriy Lunin ar fi putut face o paradă mai bună, dar a lăsat șutul puternic să se strecoare pe sub mâna sa întinsă”, remarcă CNN.

„Genialul Drăguș”

Tricolorii au continuat să frustreze frontul de atac al Ucrainei și în scurt timp au marcat al treilea gol. De data aceasta, Lunin nu prea a avut ce face, deoarece genialul Drăguș a fost lăsat liber în suprafața de pedeapsă pentru a înscrie din apropiere. La fluierul de final a fost o avalanșă de galben, în timp ce banca de rezerve a României s-a grăbit să intre pe teren pentru a sărbători în fața echipei”, mai remarcă site-ul CNN.

foto: Profimedia

INTERVIURILE HotNews.ro