Sari direct la conținut

Ce să pui într-o salată pentru a o face mai sănătoasă și gustoasă. Recomandarea unui maestru român al sportului

HotNews.ro
Razvan Sindelaru, Foto: Hotnews
Razvan Sindelaru, Foto: Hotnews

Fructele și legumele ar trebui să facă parte din dieta noastră zilnică dacă vrem să fim sănătoși. Când vine vorba despre salate, ingredientele ce pot fi introduse sunt foarte multe. HotNews.ro a realizat un interviu cu Răzvan Șindelaru, multiplu campion national si balcanic la fitness și maestru al sportului.

*Interviul va fi publicat săptămâna viitoare

El adaugă germeni în salate.

“Îmi fac germeni. Am un borcan special care are capacul găurit, practic o sită. Îmi pun semințe la încolțit. Semințele de broccoli încolțite sunt foarte bune. Parcă ar fi ridichi proaspete. Sunt delicioase”, a spus Răzvan.

Alți germeni pe care îi mai pune: lucernă, grâu, mazăre, fasole.

“Îi pui în salate și ai vitamine, enzime, minerale, aminoacizi. Adică exact ce vrea un sportiv”, a spus el.

În cât timp sunt gata de pus în salată?

„În două zile, dacă le oferi întuneric și umiditate. Poți să lași și 3 zile. Depinde acum și de semințele respective”, a explicat Șindelaru.

Potrivit acestuia, dacă mergi la sala de fitness, germenii sunt ideali.

„Sunt viață, practic. Vrei să fii cât mai viu? Mănâncă viață. E logic. Dacă ai o farfurie plină cu germeni, corpul va avea numai beneficii. În acel bob mic de grâu, toate substanțele potențatoare sunt la nivel maxim ca să dezvolte acel bob. Ai substanțe de creștere care te ajută și pe tine să dezvolți masa musculară”, a explicat Răzvan Șindelaru.

Mai multe informații practice despre sport și nutriție veți vedea săptămâna viitoare când vom publica întregul interviu VIDEO.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro