Sari direct la conținut

Ce zici de niște căști Galaxy Buds gratis? Samsung le oferă cadou la achiziția unui telefon din oferta promoțională

Smile Media
Galaxy Buds Pro, Foto: Samsung Romania
Galaxy Buds Pro, Foto: Samsung Romania

​Samsung oferă gratuit o pereche de căști Galaxy Buds+ la achiziția unui Galaxy S21 sau S21+, iar la achiziția unui Galaxy S21 Ultra, Z Flip sau a unui Z Fold 2 5g primiți cadou o preche de Galaxy Buds Pro. Perioada promoției va fi în intervalul 24 mai – 6 iunie. În articolul de astăzi o să trecem în revistă o scurtă recapitulare a device-urilor ce participă în promoție, precum și modul eficient prin care acestea reușesc să se completeze cu căștile.

Căștile Galaxy Buds Pro – un accesoriu must have pentru telefonul Samsung

Fără discuție, Buds Pro-urile sunt cele mai bune căști din portofoliul Samsung. În construcția acestor căști, accentul a fost pus pe calitatea audio. Cu un woofer de 11 milimetri pentru un bass mai profund și un tweeter de 6.5 milimetri pentru sunete înalte clare, cu distorsiuni minime, aceste căști oferă cea mai bună experiență audio de la Samsung, cu un sunet dinamic și echilibrat.

Controlul căștilor se face printr-o atingere simplă, o singură atingere pentru pauză sau pentru a porni o melodie, dublă atingere pentru a schimba piesa sau pentru a închide un apel etc.

Fiind dotate cu cea mai inteligentă funcție de anulare activă a zgomotului (ANC) a unor căști intraauriculare, cu o reducere de până la 99% a zgomotului de fundal, Buds-urile vor fi ideale și pentru ședințele de la serviciu unde zgomotele de fundal pot fi deranjante.

Pe de altă parte, căștile mai au și funcția de aplificare a zgomotelor ambientale. Prin funcția Ambient Sound, utilizatorii pot amplifica cu peste 20 decibeli sunetele din jur, pentru o experiență personalizată.

ANC și Ambient Sound funcționează simultan, adaptându-se la mediul înconjurător pentru a optimiza experiența audio. Galaxy Buds Pro recunosc momentul în care utilizatorul vorbește și pot opri automat sunetele din jur sau să le amplifice. De asemenea, volumul muzicii va scădea atunci când utilizatorul vrea să vorbească, chiar dacă funcția Ambient Sound e activată iar ANC este oprit.

Poți folosi căștile Buds alături de Samsung S21 Ultra când începi o sesiune de jocuri în transportul în comun sau cu Z Flold când vrei să mai urmărești câteva clipuri pe YouTube, pe Instagram sau o sesiune de binging. Posibilitățile sunt nelimitate.

Portabilitatea este dusă la maxim și astfel, cu Galaxy Buds Pro poți beneficia de mutarea automată a conexiunii căștilor de la tabletă la smartphone în funcție de dispozitivul folosit, fără ajustări manuale. Spre exemplu, dacă urmărești un clip pe tableta Tab S7 și apoi primești un apel pe Galaxy S21, funcția Auto Switch va opri clipul și vei putea să răspunzi la telefon prin Galaxy Buds Pro. Odată ce apelul s-a încheiat, căștile preiau din nou sunetul din tabletă.

Sunetul imersiv de pe Galaxy Buds Pro va fi disponibil oriunde, cu funcția 360 Audio care dispune de tehnologia Dolby Head Tracking, care te plazează în centrul acțiunii. Spre exemplu, vloggerii pot capta vocea și sunetele din jur prin sincronizarea microfoanelor de pe Galaxy Buds Pro și Galaxy S21 sau S21+. Galaxy Buds Pro beneficiază și de Game Mode, astfel că atunci când latența audio redusă este combinată cu performanțele și display-ul lui Galaxy S21 Ultra, experiența de gaming devine mult mai realistă.

Pe partea de autonomie, Galaxy Buds Pro stau chiar foarte bine. O încărcare completă oferă 8 ore de audiție, iar carcasa oferă alimentare pentru 20 de ore suplimentare. Chiar și cu funcția ANC activă, autonomia căștilor este de 5 ore, cu alte 13 ore disponibile prin alimentarea lor din carcasă.

Mai multe detalii despre Galaxy Buds Pro aici și Galaxy Buds+ aici.

Samung Galaxy S21 și S21+

Fără discuție, seria Galaxy S nu mai are nevoie de nicio prezentare. Milioane de oameni au folosit de-a lungul timpului un telefon din gama Galaxy și pot recunoaște imediat calitatea acestor device-uri care în fiecare an au venit echipate cu tehnologii de vârf și inovații.

S21 și S21+ sunt ultimele terminale din seria Galaxy S și, cum era de așteptat, Samsung a echipat dizpozitivele cu ultimele tehnologii disponibile pe piață.

Noile telefoane din gama S suportă filmare la 60fps, fie la rezoluție Full HD, fie la 4k. În plus, telefoanele au foarte multe alte funcții prin care poți filma sau fotografia orice eveniment dorești. Enumăr doar câteva: funcția Snap, Super Steady, Director View sau Vlogger View. Perfecte pentru a îți explora latura artistică pe zona de foto-video.

De asemnea, Galaxy S21 conține toată puterea de care aveți nevoie pentru a procesa fotografii, a înregistra videoclipuri de 8K și pentru a vă bucura de un maraton de jocuri sau a crea videoclipuri perfecte.

Mai multe informații despre S21 și S21+ aici.

Galaxy S21 Ultra

Așa cum îi spune și numele, la S21 Ultra, totul este la superlativ. Cele mai bune și actuale componente au fost integrate pe partea de hardware, iar pe partea de software vine instalat cu Android 11, ultima variantă a sistemului de operare american, peste care Samsung a aplicat propriul skin Samsung One UI 3.1, fiind foarte fluent în experiența de folosire.

Pe partea de display, regăsim un ecran AMOLED Dynamic 2X de 6,8 inci. Este cel mai inteligent display creat de Samsung. Rata de reîmprospătare a ecranului se ajustează la tipul de conținut pe care îl vizionați, de la 10Hz la 120Hz, permițându-vă să vă bucurați de cea mai bună calitate a imaginii. Fie că urmăriți serialul preferat, vă amuzați la clipurile de pe YouTube sau vă relaxați într-un joc, S21 Ultra o să vă ofere o experiență foarte imersivă, captivantă.

Galaxy S21 Ultra oferă și cel mai avansat sistem de camere, astfel încât să puteți face fotografii uimitoare, la aceeași calitate la care ați obține poze într-un studio, în diferite condiții de iluminare și setări, sau să puteți înregistra și edita videoclipuri cu ajutorul unor funcții alimentate de inteligența artificială.

Camera principală (ultra-wide, wide și dual telephoto) dispune de un senzor pro de 108MP îmbunătățit. Pentru prima dată, pe un smartphone Galaxy, puteți fotografia 4K la 60 fps pe toate obiectivele, inclusiv pe cele patru camere din față și din spate, astfel încât să puteți schimba perspectiva, dar calitatea să rămână aceeași. Un device perfect pentru fotografie și selfie-uri.

Când folosiți zoom-ul S21 Ultra, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la sacrificarea clarității. Galaxy S21 Ultra are zoom spațial de 100x, care este alimentat de primul sistem dual Telephoto de la Samsung – unul optic 3x și unul optic 10x, ambele dotate cu Dual Pixel (2PD) AF. Perfecte pentru fotografiile în natură sau pentru concertele unde nu ai prins locuri chiar în față.

Mai multe informații despre Galaxy S21 Ultra puteți afla aici, iar review-ul făcut de HotNews aici.

Z Flip 5G

Seria Flip de la Samsung se distinge prin design-ul unic și elegant. Așa cum îi spune și numele, vorbim de un device pliabil, care suportă față de versiunea anterioară și conectivitate de 5G, pentru oferi o procesare mai rapidă și mai eficientă pe dispozitiv cu imagini mai clare printr-o procesare grafică îmbunătățită.

Z Fip se remarcă prin display-ul generos ce poate fi extrem de util pentru sesiunile de binging sau pentru task-urile de la muncă. Are un ecran de 6.7 inci de tip AMOLED Display, având o densitate de 425 ppi. Este un telefon elegant, ultra portabil atunci când este pliat, potrivindu-se în orice buzunar sau geantă.

Datorită design-ului unic, Z Flip te ajută să faci fotografii din mai multe unghiuri, permitându-ți să captezi cadre uimitoare, numai bune pentru conturile de social media. Mai mult, apelurile video nu au fost niciodată mai confortabile, pentru că nu mai ești nevoit să ții telefonul în mână sau să îi cauți un suport. Este de ajuns să îl pliezi la unghiul dorit și să îl așezi pe un birou sau o masă și gata. Iar cu ajutorul căștilor Buds Pro ai o mobilitate extraordinară, putând să ții o ședință de la distanță sau să ceri sfaturi de la cineva apropiat atunci când gătești și nu mai știi rețeta aia bună. Posibilitațile sunt nenumărate.

Mai multe informații despre Z Filp 5G aici.

Z Fold 2 5g

Z Fold 2 este cea de-a treia generație de dispozitive pliabile de la Samsung și aduce un ecran mai mare, oferind o experiență imersivă extraodinară.

Ecranul principal este de 7.6 inci, QXGA+ Dynamic AMOLED 2X Display, iar ecranul Secundar are “doar” 6.2 inci, fiind un Super AMOLED Display. Am pus accentul pe ecran pentru că Z Fold se transfomă dintr-un telefon, într-o tabletă imediat.

Afișajul inteligent detectează ceea ce faci și schimbă automat rata de reîmprospătare, asta pentru a beneficia de culorile superbe ale ecranelor în fiecare secundă.

Z Fold este telefonul ideal pentru ședințele video, pentru apelurile cu cei dragi sau sesiunile lungi de filme și seriale. De departe ecranul (mai bine spuns ecranele) și design-ul sunt elementele care îți captivează atenția din prima. Dar nu e o chestiune doar de design. Ecranele pot fi folosite excelent pentru multitasking. Ai de ținut o prezentare, pe un ecran poți avea rapoartele și pe celălalt ecran poți păstra imaginile cu participanții la sedință. Ai nevoie să compari produse de pe site-uri diferite, atunci Z Fold își arată utilitatea.

Fie că vrei să faci o sesiune de yoga de la distanță, fie că vrei să gătești în timp de urmărești un tutorial, Z Fold este dispozitivul perfect pentru asta, mai ales dacă vine însoțit și cu căștile Buds Pro. Tu decizi cum să folosești la capacitate maximă funcționalitățile unui Z Fold.

Mai multe detalii despre Z Fold 2 5G aici.

Așdar, în perioada 24 mai – 6 iuni, dacă achiziționați un telefon Samsung Galaxy S21 sau S21+ primiți cadou o pereche de căști Galaxy Buds+, iar la cumpărarea unui S21 Ultra, Z Filp sau Z Fold 2, primiți gratuit o pereche de Galaxy Buds Pro.

Detalii despre campanie aici.

Articol susținut de Samsung România

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro