Sari direct la conținut

Champions League: Barcelona vs Bayen Munchen – Ciocnirea titanilor

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Barcelona – Bayern Munchen, meci contând pentru etapa a 3-a din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 23 octombrie, de la ora 22:00, pe Estadi Olimpic Lluis Companys, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Două dintre cele mai titrate echipe ale competiţiei, Barcelona, cu cinci trofee, şi Bayern Munchen, de şase ori campioană a Europei, se întâlnesc în derby-ul etapei a 3-a a fazei principale din Champions League.

Champions League se desfăşoară din sezonul 2024-2025 într-un nou format, cu 36 de echipe, care vor disputa opt meciuri – patru acasă şi patru în deplasare – cu opt adversari diferiţi, în sistem elveţian; primele opt clasate se califică direct în optimile de finală, celelalte opt urmând a fi stabilite în urma unui play-off în dublă manşă la care participă locurile 9-24 (cele clasate pe poziţiile 25-36 sunt eliminate).

Barcelona are trei puncte după primele două meciuri, în care a înregistrat o înfrângere, în deplasare, cu Monaco, scor 1-2, şi o victorie, pe teren propriu, cu Young Boys, scor 5-0.

În LaLiga, echipa antrenată de Hansi Flick este pe locul 1 după 10 etape, cu 27 de puncte, cu trei peste marea rivală Real Madrid, iar în cea mai recentă partidă oficială, disputată în campionat, a câştigat acasă în faţa celor de la Sevilla, cu 5-1.

Barcelona mai are de jucat în Liga Campionilor cu Crvena Zvezda (d), Brest (a), Borussia Dortmund (d), Benfica (d) şi Atalanta (a).

Bayern Munchen are trei puncte după primele două meciuri, acumulate în urma unei succes pe teren propriu, 9-2 cu Dinamo Zagreb, şi a unui eşec suferit în deplasare, în faţa celor de la Aston Villa, scor 0-1.

În 1.Bundesliga, echipa antrenată de Vincent Kompany este pe locul 1 după 7 etape, cu 17 de puncte, tot atâtea câte are şi Leipzig, care ocupă locul 2, iar în cel mai recent meci oficial, disputat în campionat, a câştigat acasă în faţa lui Stuttgart, scor 4-0.

Bayern Munchen mai are de jucat în Champions League cu Benfica (a), PSG (a), Şahtior Doneţk (d), Feyenoord (d) şi Slovan Bratislava (a).

Cele două echipe s-au confruntat ultima oară în ediţia 2022-2023 din Liga Campionilor, în faza grupelor, când Bayern Munchen s-a impus de două ori în faţa celor de la Barcelona, 2-0 acasă, în tur, şi 3-0 în deplasare, în retur.

Superbet oferă cota 1,47 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Barcelona – Bayern Munchen.

Barcelona vs Bayern Munchen 1X
Cotă 1,47

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro