Sari direct la conținut

Champions League: Dinamo Zagreb vs Qarabag – Gazdele, favorite pe Maksimir

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Dinamo Zagreb – Qarabag, meci contând pentru prima manşă a play-off-ului din Liga Campionilor, este programat, marţi, 20 august, de la ora 22:00, pe Stadion Maksimir, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2 şi Prima Sport 3.

Dinamo Zagreb şi Qarabag, două prezenţe obişnuite ale ultimilor ani în fazele superioare ale cupelor europene, se întâlnesc într-una dintre cele mai interesante „duble” ale play-off-ului din Champions League.

Dinamo Zagreb a terminat pe locul 1 în ultima ediţie din Prva HNL (campionatul din Croaţia), cu 82 de puncte, cu opt peste Rijeka şi cu 14 mai multe decât Hajduk Split, care au completat podiumul (sunt 10 echipe în competiţie, se joacă de două ori tur-retur).

În actualul sezon intern, echipa antrenată din vara anului trecut de Sergej Jakirovic are nouă puncte şi este lideră după trei etape, în care a înregistrat trei victorii, iar în cel mai recent meci din campionat s-a impus pe teren propriu în faţa celor de la Sibenik, scor 3-0.

Datorită coeficientului de ţară, Dinamo Zagreb începe aventura europeană direct în play-off-ul din Champions League.

Qarabag s-a calasat pe locul 1 în ediţia precedentă din Premyer Liqasi (campinatul din Azerbaidjan), cu 83 de puncte, cu 25 peste Zira şi Sabah, care au completat podiumul (sunt 10 echipe în competiţie, se joacă de două ori tur-retur).

Echipa antrenată de Gurban Gurbanov este pe locul 2 în actualul sezon intern, cu şase puncte acumulate după două succese înregistrate în cele două partide disputate până acum (lideră este Turan, cu şapte puncte, dar din trei meciuri), iar în cea mai recentă rundă din campionat s-a impus acasă, scor 3-0 cu Qapaz.

Qarabag a început atuala ediţie din Liga Campionilor în turul al doilea preliminar, în care a trecut de Lincoln Red Imps, campioana din Gibraltar, 2-0 în deplasare şi 5-0 pe teren propriu, pentru ca în turul al treilea preliminar să o elimine pe Ludogorets, campioana din Bulgaria, după 1-2 acasă şi 7-2 după prelungiri (a fost 3-2 după 90 de minute) în deplasare!

Dinamo Zagreb şi Qarabag nu s-au mai întâlnit niciodată până acum, astfel că „dubla” din play-off-ul Champions League reprezintă prima confruntare directă dintre cele doupă echipe.

Superbet oferă cota 1,22 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Dinamo Zagreb – Qarabag.

Dinamo Zagreb vs Qarabag 1X
Cotă 1,22

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro