Sari direct la conținut

Champions League: Juventus vs Eindhoven – Italienii, favoriţi la Torino

Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Juventus – Eindhoven, meci contând pentru prima etapă din Liga Campionilor, este programat, marţi, 17 septembrie, de la ora 19:45, pe Allianz Stadium din Torino, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Champions League se desfăşoară din sezonul 2024-2025 într-un nou format, cu 36 de echipe, care vor disputa opt meciuri – patru acasă şi patru în deplasare – cu opt adversari diferiţi, în „sistem elveţian”; primele opt clasate se califică direct în optimile de finală, celelalte opt urmând a fi stabilite în urma unui play-off în dublă manşă la care participă locurile 9-24 (cele clasate pe poziţiile 25-36 sunt eliminate).

Juventus şi Eindhoven, două foste campioane ale Europei (două, respectiv, un trofeu în palmares), se întâlnesc în meciul care deschide prima etapă din Liga Campionilor.

Juventus a început bine actuala stagiune din Serie A, acolo unde are două victorii şi două rezultate de egalitate în primele patru etape, şi debutează în Champions League după o remiză obţinută în campionat pe terenul celor de la Empoli, scor 0-0.

Pentru echipa antrenată de Thiago Motta urmează un meci în deplasare, cu Leipzig, şi unul acasă, cu Stuttgart.

Eindhoven a pornit în forţă în noul sezon din Eredivisie, acolo unde a înregistrat deja cinci victorii în tot atâtea etape disputate până acum, şi merge în Italia după un succes obţinut în campionat pe teren propriu, scor 2-0 cu Nijmegen.

Echipa antrenată de Peter Bosz va juca în continuare cu Sporting, pe teren propriu, şi cu PSG, în deplasare.

Juventus şi Eindhoven nu s-au mai întâlnit niciodată până acum, astfel că partida din prima etapă a sezonului 2024-2025 din Champions League este prima confruntare directă dintre cele două echipe.

Superbet oferă cota 1,22 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Juventus – Eindhoven.

Juventus – Eindhoven 1X
Cotă 1,22
INTERVIURILE HotNews.ro