Sari direct la conținut

Champions League: Leverkusen vs Milan – Miza pe campioana Germaniei

Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Leverkusen – Milan, meci contând pentru etapa a 2-a a fazei principale din Liga Campionilor, este programat, marţi, 1 octombrie, de la ora 22:00, pe BayArena din Leverkusen, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 3 şi Prima Sport 3.

Leverkusen, surpriza campionatului trecut în Germania, când a devenit campioană în premieră, şi Milan, în revenire de formă după startul ratat de sezon, se întâlnesc într-una dintre cele mai interesante partide din etapa a 2-a a fazei principale din Champions League.

Leverkusen are trei puncte după prima etapă a competiţiei, acumulate după o victorie uluitoare obţinută în deplasare, pe terenul celor de la Feyenoord, scor 4-0.

În Bundesliga, echipa lui Xabi Alonso este pe locul 4 după cinci etape, cu 10 puncte, obţinute după trei victorii, un rezultat de egalitate şi o înfrângere, iar în cel mai recent meci oficial a remizat în campionat, pe terenul liderei Bayern Munchen, scor 1-1.

De asemenea, „farmaciştii” au început sezonul cu un trofeu cucerit pe teren propriu, DFL-Supercup (Supercupa Germaniei), 2-2 după 90 de minute şi 4-3 după penalty-uri cu Stuttgart (nu s-au disputat prelungiri).

Leverkusen le va mai întâlni pe Brest, Liverpool, Salzburg, Inter, Atletico Madrid şi Sparta Praga.

Milan are zero puncte după ce a debutat în noua ediţie a competiţiei cu un eşec pe teren propriu, scor 1-3 cu Liverpool.

În Serie A, echipa lui Paulo Fonseca este pe locul 3 după şase etape, cu 11 puncte, acumulate după trei victorii, două rezultate de egalitate şi o înfrângere, iar în cel mai recent meci oficial, disputat în campionat, a trecut acasă de Lecce, scor 3-0.

Milan le va mai întâlni pe Club Brugge, Real Madrid, Slovan Bratislava, Crvena Zvezda, Girona şi Dinamo Zagreb.

Leverkusen şi Milan nu s-au mai întâlnit până acum, astfel că partida din etapa a 2-a a fazei principale din Champions League este prima confruntare directă dintre cele două echipe.

Superbet oferă cota 1,21 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Leverkusen – Milan.

Leverkusen – Milan 1X
Cotă 1,21

INTERVIURILE HotNews.ro