Sari direct la conținut

Champions League: Lille vs Real Madrid – Miza pe „galactici”

Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Lille – Real Madrid, meci contând pentru etapa a 2-a a fazei principale din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 2 octombrie, de la ora 22:00, pe Stade Pierre-Mauroy, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Real Madrid, deţinătoarea trofeului, porneşte ca mare favorită în partida din deplasare contra lui Lille, o echipă care nu trece prin cele mai bune momente, din etapa a 2-a a fazei principale din Champions League.

Lille nu are nici măcar un punct după ce, în prima etapă a competiţiei, a pierdut fără drept de apel pe terenul celor de la Sporting Lisabona, scor 0-2.

În Ligue 1, echipa antrenată de Bruno Genesio ocupă locul 5 după şase etape, cu trei victorii, un rezultat de egalitate şi două înfrângeri, iar în cel mai recent meci oficial s-a impus, în campionat, în deplasare, scor 3-0 cu Le Havre.

De menţionat că Lille a pierdut doar un meci din ultimele şase disputate acasă în Champions League, 1-2 cu Chelsea pe 16 martie 2022. În rest, a înregistrat trei succese şi două remize.

Lille mai are de jucat cu Atletico Madrid (d), Juventus (a), Bologna (d), Sturm Graz (a), Liverpool (d) şi Feyenoord (a).

Real Madrid are trei puncte după prima etapă a fazei principale din Liga Campionilor, venite după o victorie înregistrată pe teren propriu, în faţa celor de la Stuttgart, scor 3-1.

În LaLiga, echipa antrenată de Carlo Ancelotti este pe locul 2 după opt etape, cu 18 puncte (cu trei mai puţine decât liderul Barcelona), acumulate după cinci succese şi trei remize, iar cel mai recent meci oficial, disputat în campionat, a remizat pe terenul lui Atletico Madrid, scor 1-1.

Atenţie, „galacticii” au 14 partide consecutive fără eşec în Champions League, ultima înfrângere fiind suferită în faţa lui Manchester City, în returul semifinalelor din ediţia 2022-2023, scor 0-4 în deplasare.

Real Madrid mai are de jucat cu Dortmund (a), Milan (a), Liverpool (d), Atalanta (d), Salzburg (a), Brest (d).

Lille şi Real Madrid nu s-au mai întâlnit până acum, astfel că partida din etapa a 2-a a fazei principale din Champions League este prima confruntare directă dintre cele două echipe.

Superbet oferă cota 1,58 pentru pronosticul 2: victorie pentru oaspeţi în meciul Lille – Real Madrid.

Lille – Real Madrid 2
Cotă 1,58

INTERVIURILE HotNews.ro