Sari direct la conținut

Champions League: PSG vs Girona – Nu este loc de surprize la Paris

Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

PSG – Girona, meci contând pentru prima etapă din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 18 septembrie, de la ora 22:00, pe Parc des Princes din Paris, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2 şi Prima Sport 2.

Champions League se desfăşoară din sezonul 2024-2025 într-un nou format, cu 36 de echipe, care vor disputa opt meciuri – patru acasă şi patru în deplasare – cu opt adversari diferiţi, în „sistem elveţian”; primele opt clasate se califică direct în optimile de finală, celelalte opt urmând a fi stabilite în urma unui play-off în dublă manşă la care participă locurile 9-24 (cele clasate pe poziţiile 25-36 sunt eliminate).

PSG, aflată de peste un deceniu în căutarea celui mai important trofeu din fotbal la nivel de club, şi Girona, marea revelaţie a fotbalului spaniol, se întâlnesc într-una dintre cele mai interesante partide a primei etape din Champions League.

PSG are un start impresionat de sezon şi este lider în Ligue 1, cu 12 puncte după patru etape, în care a înregistrat tot atâtea victorii, iar în cel mai recent meci din campionat s-a impus pe teren propriu în faţa lui Brest, echipă care participă de asemenea, în Liga Campionilor, scor 3-1.

Pentru echipa antrenată de Luis Enrique urmează un meci în deplasare, cu Arsenal, şi unul acasă, cu Eindhoven.

Girona este doar pe locul 8 în La Liga, cu şapte puncte după cinci etape, după două succese, o remiză şi două eşecuri, iar în cel mai recent meci din campionat a pierdut pe teren propriu în derby-ul catalan cu Barcelona, scor 1-4.

Echipa antrenată de Miguel Angel Sanchez Munoz „Michel” va juca în continuare cu Feyenord şi cu Slovan Bratislava, de fiecare dată pe teren propriu.

PSG şi Girona nu s-au mai întâlnit niciodată până acum, astfel că partida din prima etapă a sezonului 2024-2025 din Champions League este prima confruntare directă dintre cele două echipe.

Superbet oferă cota 1,40 pentru pronosticul 1: victorie pentru gazde în meciul PSG – Girona.

PSG – Girona 1
Cotă 1,40

INTERVIURILE HotNews.ro