Sari direct la conținut

Champions League: Young Boys va Galatasaray – Cim-Bom, favorită la Berna

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Young Boys – Galatasaray, meci contând pentru prima manşă a play-off-ului din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 21 august, de la ora 22:00, pe Stade de Suisse din Berna, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Young Boys şi Galatasaray, două echipe aflate la debutul în competiţie, datorită coeficientului de ţară, se întâlnesc într-una dintre cele mai interesante „duble” ale play-off-ului din Champions League.

Young Boys a terminat pe locul 1 în play-off-ul ediţiei precedente din Swiss Super League, cu 77 de puncte, cu 12 peste Lugano şi cu 13 mai multe decât Servette, care au completat podiumul (a fost prima şi după sezonul regulat, iar punctajul nu se îmjumătăţeşte).

Echipa antrenată din această vară de Patrick Rahmen, venit de la Winterthur şi care la înlocuit pe Raphael Wicky (retras din fotbal, la doar 47 de ani, din motive personale), a început prost acest sezon intern şi este pe locul 11 din 12 după cinci etape, în care a înregistrat două remize şi trei eşecuri.

În cel mai recent meci oficial Young Boys s-a impus în deplasare, în primul tur din Schweizer Cup (Cupa Elveţiei), cu 10-0 în faţa celor de la Printse-Nendaz, echipă din 2. Liga Interregional (liga a cincea)!

Galatasaray s-a clasat pe locul 1 în sezonul trecut din Super Lig (campionatul din Turcia), cu 102 puncte, cu trei peste marea rivală Fenerbahce şi cu 35 mai multe decât Trabzonspor, care au completat podiumul.

În actuala ediţie de campionat, echipa antrenată din vara anului 2022 de fostul ei mare jucător Okan Buruk este pe locul 2 după două etape, cu şase puncte acumulate după două victorii, la egalitate cu liderul Beşiktaş, care este avantajată de golaveraj.

Înainte de startul sezonului, Galatasaray a pierdut, la începutul lunii august, Supercupa Turciei, după un incredibil 0-5 cu Beşiktaş!

Young Boys şi Galatasaray s-au întâlnit o singură dată, în 2016, într-o partidă amicală disputată în Elveţia şi contând pentru Uhren Cup, care s-a încheiat la egalitate, scor 1-1 (cele două echipe nu s-au întâlnit până acum la nivel oficial).

Superbet oferă cota 1,25 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Young Boys – Galatasaray.

Young Boys va Galatasaray X2
Cotă 1,25

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro