Sari direct la conținut

Ciolacu: După 4 ani, bucureștenii au înțeles că au fost înșelați de Nicusor Dan / „Un indolent”

HotNews.ro
Marcel Ciolacu, Foto: Inquam Photos / George Călin
Marcel Ciolacu, Foto: Inquam Photos / George Călin

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a declarat luni seară, la Realitatea TV, că este convins că primăria București va fi câștigată de Gabriel Firea și l-a acuzat pe Nicușor Dan că a distrus Capital în cei patru ani de mandat.

„Sunt convins că Gabriela Firea a învățat din greșelile trecutului, din ce a făcut greșit în primul mandat, de ce nu a câștigat alegerile data trecută și va fi mai bună. Așa cum sunt sigur că bucureștenii au înțeles că Nicușor Dan i-a mințit. El nu nu a avut o altă campanie decât una plină de ură în privința unei femei, a Gabrielei Firea”, a declarat Ciolacu.

El a mai acuzat că după 4 ani de mandat cu Nicușor Dan, „noi vorbim de apă caldă, de căpușe, de șobolani, de parcuri abandonate și nu de dezvoltare. În timp ce restul orașelor s-au dezvoltat, Bucureștiul a fost ținut pe loc”.

„Un om deștept, dar indolent care nu are chemare pentru asta și nu a construit o grădiniță măcar”, a fost caracterizarea făcută lui Nicușor Dan de liderul PSD.

„Mă uit cu demnitate în oglindă”

Premierul României este convins că a condus țara foarte bine și că românii cunosc rezultatele acestei guvernări. El a arătat cu degetul către USR și guvernarea Orban pentru guvernarea din timpul pandemiei.

„România a fost condamnată la sărăcie de fostul premier Câțu. Mă uit cu demnitate în oglindă. Când ai a doua creștere economică din UE, înseamnă că ți-ai făcut treaba bine”, spune Ciolacu, care dă asigurări că România are capacitatea de a-și plăti toate datoriile externe și interne.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro