Sari direct la conținut

Click: Ei sunt cei mai scumpi de la tv

Nu doar trupurile de zeita si farmecul tipic feminin au trecere la televizor, ci si umorul si sarmul masculilor autohtoni, care sunt remunerati pe masura talentelor lor aducatoare de audiente. Click! a aflat care sunt salariile celor pe care ii vedem aproape zilnic pe sticla, sumele lunare le-am impartit la minutele lucrate efectiv, iar rezultatele obtinute sunt spectaculoase. Adrian Mutu, Stefan Banica jr., Dan Negru si Catalin Maruta sunt celebri si bogati, iar acasa ii asteapta cate o femeie frumoasa!

Stefan Banica jr.

Vedeta show-ului “Dansez pentru tine”, difuzat de PRO TV, a combinat avantajos doua dintre talentele sale: cel de prezentator TV si cel de cantaret.

Asa se face ca Stefan Banica jr. a ajuns sa castige circa 30.000 de euro pentru fiecare editie a emisiunii, ce-i drept, fiind in acelasi timp regizor, interpret si consultant.

Cu acesti bani, solistul isi poate lua lejer o masina buna in fiecare saptamana. In cele patru editii prezentate lunar, sotul “Zanei” apare pe sticla timp de 960 de minute, iar calculele ne indica un venit fabulos de 125 de euro pe minut.

Dan Negru, apreciat pentru fidelitate

168166_2foto.jpg Un adevarat show-man, un prezentator care face bani si din piatra seaca, Dan Negru este renumit si pentru sarguinta cu care strange fiecare leut. La Antena 1 il vedem in fiecare joi, de la ora 20.30, moderand show-ul “Te pui cu blondele?”.

Salariul la care a ajuns dupa ani de divertisment cu audiente fabuloase este de aproximativ 25.000 de euro pe luna, plus bonusuri din sms-urile primite in emisiune.

Click

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro